Tietosuoja

Yksityisyys ja tietosuoja

Arvostamme vierailuasi verkkosivuillamme ja kiitämme kiinnostuksestasi yritystämme, tuotteitamme ja verkkosivustoamme kohtaan.Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää, joten käytäthän hetken aikaa tutustuaksesi tietosuojaselosteeseemme:

1) Henkilötietojen kerääminen

Asiakkailta kerätään tilauksen toimittamisen onnistumiseksi seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot edellisistä tilauksista (jos asiakas luo asiakastilin)

2) Henkilötietojen käsittely

Periaatteessa voit vierailla sivustollamme ilman, että keräämme mitään henkilökohtaista tietoa sinusta. Henkilökohtaista tietoa kerätään vain, mikäli tarkoituksena on solmia sopimus tai avata asiakastili. Ilman erillistä suostumustasi tätä tietoa käytetään sopimusten tekoon ja tiedustelujesi käsittelyyn. Sopimuksen täyttämisen jälkeen tietosi tallennetaan ottaen huomioon vero- ja kauppaoikeudelliset säilytysajat ja hävitetään näiden aikojen umpeuduttua.

3) Henkilötietojen luovutus

3.1 Sopimuksen täyttämiseksi keräämämme henkilötiedot luovutetaan, siinä määrin kuin toimituksen kannalta on välttämätöntä, toimituksen kuljettavalle taholle. 

KRAGE
Jos toimitus tapahtuu kuljetusyhtiö KRAGEN kautta (Krage Potsdam GmbH Internationale Spedition Am Buchhorst 40 14478 Potsdam) luovutamme  sähköpostiosoitteesi Art. 6 kohta.1 Lit. DSGVO mukaisesti tavaroiden toimittamista varten jotta kuljetusyhtiö voi tarvittaessa olla sinuun yhteydessä toimituspäivän ja toimitusilmoituksen myötä, jos tähän suostut. Muutoin luovutamme kuljetusyhtiölle ilmoituksen Art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO mukaisesti vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen. Välitämme vain sellaiset tiedot kuin se on tarpeen tavaran toimitukselle. Tällöin ei ole mahdollista sopia toimitusajankohdasta Kragen kanssa eikä toimittaa seurantatietoja lähetyksestä.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa vastuuhenkilön tai kuljetuspalvelun tarjoajan KRAGE kautta.

RABEN
Jos toimitus tapahtuu kuljetusyhtiö RABEN kautta (Raben Trans European Germany GmbH, Eichenweg 3, Mittenwalde 15749) luovutamme  sähköpostiosoitteesi Art. 6 kohta.1 Lit. DSGVO mukaisesti tavaroiden toimittamista varten jotta kuljetusyhtiö voi tarvittaessa olla sinuun yhteydessä toimituspäivän ja toimitusilmoituksen myötä, jos tähän suostut. Muutoin luovutamme kuljetusyhtiölle ilmoituksen Art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO mukaisesti vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen. Välitämme vain sellaiset tiedot kuin se on tarpeen tavaran toimitukselle. Tällöin ei ole mahdollista sopia toimitusajankohdasta Raben kanssa eikä toimittaa seurantatietoja lähetyksestä.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa vastuuhenkilön tai kuljetuspalvelun tarjoajan RABE kautta.

GLS PL
Jos toimitus tapahtuu kuljetusyhtiö GLS kautta (General Logistics Systems poland SP. Z o.O. UL. Teczowa 10 62- 052 Komorniki / Gluchowo) luovutamme  sähköpostiosoitteesi Art. 6 kohta.1 Lit. DSGVO mukaisesti tavaroiden toimittamista varten jotta kuljetusyhtiö voi tarvittaessa olla sinuun yhteydessä toimituspäivän ja toimitusilmoituksen myötä, jos tähän suostut. Muutoin luovutamme kuljetusyhtiölle ilmoituksen Art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO mukaisesti vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen. Välitämme vain sellaiset tiedot kuin se on tarpeen tavaran toimitukselle. Tällöin ei ole mahdollista sopia toimitusajankohdasta GLS:n kanssa eikä toimittaa seurantatietoja lähetyksestä.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa vastuuhenkilön tai kuljetuspalvelun tarjoajan GLS kautta.


3.2 Paypalin kautta tapahtuvan luottokorttimaksun, suoraveloituksen, sekä mahdollisesti tarjotun PayPal-laskun kautta tapahtuvan maksun yhteydessä siirrämme maksutietosi PayPalille (Eurooppa) S.a. r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä "PayPal") maksun suoritusta varten. PayPal pidättää itsellään oikeuden sulkea pois maksutapoja kuten luottokorttimaksun tai suoraveloituksen PayPalin kautta, tai mahdollisesti tarjotun PayPal-laskun kautta, luoton tarkistuksen jälkeen. Paypal käyttää luoton tarkistuksen tuloksia siltä osin, mitä tulee maksun laiminlyönnin todennäköisyyteen päättääkseen siitä, tarjotaanko kyseessä olevaa maksutapaa. Luoton tarkastus voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. vertailuarvoja). Sikäli kun vertailuarvot sisältyvät luoton raportointiin, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuihin, matemaattis-tilastollisiin menetelmiin. Muiden tietojen osalta osoitetiedot otetetaan huomioon vertailuarvoja laskettaessa. Lisää tietoa yksityisyyden suojasta ja luottolaitosten käytöstä löydät PayPalin tietosuojasta osoitteesta https://www.paypal.com/c2/webapps/mpp/ua/privacy-full.

3.3 Klarna
Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

4) Evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää niin kutsuttuja evästeitä (cookies), jotka tekevät verkkosisällöstämme käyttäjäystävällisempää, tehokkaampaa ja turvallisempaa – tarkoituksena on kohdennettu navigointi verkkosivuillamme. Lisäksi evästeet mahdollistavat verkkosivuillamme vierailevien laskennan ja yleisen tiedon keruun sivuston käytöstä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokonejärjestelmääsi. Otathan huomioon, että osa evästeistä on siirretty palvelimeltamme tietokonejärjestelmääsi, jolloin kyseessä on istuntokohtainen eväste. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan automaattisesti kovalevyltä, kuin käyttäjä lopettaa istunnon selaimella. Toiset evästeet, ns. pysyvät evästeet säilyvät tietokoneellasi ja mahdollistavat järjestelmäsi havainnoinnin seuraavan vierailusi aikana. Sinulla on luonnollisesti mahdollisuus kieltää evästeet, mikäli selaimesi sallii tämän. Otathan huomioon, että mikäli selaimesi on asetettu torjumaan evästeet (verkkosivustoltamme), tietyt verkkosivustomme ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä tai ne ovat rajattuja.

5) Googlen AdWords-konversioseuranta

Tämä verkkosivu käyttää hyväkseen Googlen AdWords-verkkomainosohjelmaa ja siihen liittyvää konversioseurantaa. Konversioseurannan eväste on käyttäjän selaimessa, mikäli hän on klikannut Googlen toimittamaa mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain asentaa tietokonejärjestelmääsi. Evästeet vanhenevat 30 päivän jälkeen. Niitä ei käytetä henkilötietojen hankkimiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyllä internetsivuston sivulla ja eväste ei vielä ole vanhentunut, Google ja me AdWords-asiakkaana pystymme toteamaan, että käyttäjä klikkasi mainosta ja päätyi kyseiselle sivustolle. Jokainen Google AdWords-asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei kuitenkaan voida jäljittää AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Konversioevästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään yhteenkerätyn tilastotiedon hankkimiseen konversiosta AdWord-asiakkaille, jotka käyttävät konversioseurantaa. Asiakkaat saavat tiedon siitä, kuinka moni on klikannut mainosta ja siirtynyt sen kautta konversioseurantaa käyttävälle sivustolle. Asiakkaat eivät kuitenkaan saa mitään tietoa, jolla he voisivat tunnistaa käyttäjien henkilöllisyyden. Mikäli et halua ottaa osaa seurantaan, voit kieltäytyä käyttämästä tätä ohjelmaa helposti ottamalla Google-konversioseurannan evästeet pois käytöstä internetselaimesi käyttäjäasetusten kautta. Tällöin sinua ei oteta huomioon konversioseurannan tilastoissa. Lisää tietoa Googlen tietosuojakäytänteistä löydät osoitteesta http://www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/.

6) Verkkoanalyysi

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google, Inc.:in (Google) tarjoama verkkoanalysointipalvelu. Google Analytics käyttää ns. evästeitä, jotka ovat tietokoneella sijaitsevia tekstitiedostoja, jotka auttavat verkkosivustoa analysoimaan käyttäjien sivuston käyttöä. Google siirtää ja tallentaa evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille.

Jos IP-osoitteen anonymisointi on käytössä, Google lyhentää IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista verkkosivuston operaattoreille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston palveluntarjoajalle.

Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla selaimessa sopivat asetukset. Jos teet näin, et ehkä kuitenkaan voi käyttää verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit lisäksi estää Googlen tietojen keräämisen ja käyttämisen lataamalla ja asentamalla selaimeen liitännäisen, joka on saatavilla osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Vaihtoehtona selainliitännäiselle, sekä mobiililaitteita käytettäessäsi,  klikkaa alla olevaa linkkiä asettaaksesi evästekiellon, joka estää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelulta tietojen keräämisen tällä verkkosivustolla tulevaisuudessa. (Tämä evästekielto toimii vain tällä selaimella ja tällä sivustolla. Jos poistat evästeet tässä selaimessa, on sinun klikattava uudelleen tätä linkkiä):

Google Analytics pois käytöstä

Huomioi, että tällä verkkosivustolla Google Analytics -koodia täydentää “_anonymizeIp()”-laajennus. Täten IP-osoitteita prosessoidaan vain lyhennetyssä muodossa, joten niitä ei voida yhdistää yksittäisiin henkilöihin.

7) Uudelleenkohdistaminen

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc:n uudelleenkohdistamisen tekniikkaa. Tekniikka mahdollistaa verkkosivustomme kävijöiden kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan. Kävijöille kohdennetaan mainoksia, jotka perustuvat heidän verkkokaupassamme vierailun aikana osoittamaan kiinnostukseen tiettyjä tuotteita kohtaan. Mainoksien kohdennuksessa käytetään evästepohjaisia analyysejä aiemmista käyttäjätiedoista. Henkilötietoja ei tallenneta. Jos kyseessä on uudelleenkohdistamisen tekniikka, eväste tallennetaan tietokoneeseesi tai kannettavaan laitteeseesi, jolloin sen avulla voidaan kerätä anonymisoitua tietoa kiinnostuksen kohteistasi ja muokata mainoksia kerättyyn tietoon perustuen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai kannettavaan laitteeseesi. Ne auttavat meitä näyttämään mainoksia, jotka todennäköisimmin vastaavat kiinnostuksen kohteitasi liittyen tuotteisiin ja hakemaasi tietoon. Voit pysyvästi kieltäytyä evästeiden asentamisesta mainostustarkoituksiin lataamalla ja asentamalla selaimen plug-in-liitännäisen seuraavan linkin kautta: https://www.google.com/settings/ads/onweb/. Lisää tietoa kuten myös mainoksia ja Googlea koskevan tietosuojakäytännön löydät osoitteesta
http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/

8) Käyttäjien oikeudet ja yhteydenotot

Sinulla on oikeus saada tietoa tallennetuista tiedoistasi maksutta sekä korjata, estää tai poistaa nämä tiedot tarvittaessa. Otathan meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää henkilökohtaisten tietojen keräämiseen, käsittelyyn tai käyttöön liittyen. Sama koskee muuta kerättyä tietoa: sinulla on oikeus estää, poistaa tai korjata henkilökohtaisia tietojasi kuten myös peruuttaa suostumuksesi tietojen keräykseen. Löydät yhteystietomme verkkosivumme lakitiedot-kohdasta.

9) Arviointimuistutus yhteydenotto

Trustpilotin arviointimuistutus
Jos annat meille suostumuksesi 6 artiklan 1 kappaleen DSGVO: n mukaisesti lähetämme sähköpostiosoitteesi arviointisivustolle Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 1112 Kööpenhamina K, Tanska (www.trustpilot.com).
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin tietojenkäsittelijälle tai arviointisivustolle.

FIE-Mail Umfragen SurveyMonkey
Jos annat meille suostumuksesi 6 artiklan 1 kappaleen DSGVO: n mukaisesti , lähetämme sähköpostiosoitteesi SurveyMonkeyn käyttöön (SurveyMonkey Europe UC, 2nd Floor, 2 Shelbourne Buildings, Shelbourne Road, Dublin, Irlanti).Tarkoituksena on tarjota sinulle kyselyitä tämän foorumin kautta. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan ja käsitellään. Lisätietoja löydät SurveyMonkeyn nettisivuilta: https://en.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy/?ut_source=footer.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin tietohallintalaitokseen tai SurveyMonkey-ohjelmaan.

Kundenservice per E-Mail und Live-Chat
Käsittelemme prosessiimme saapuvat sähköpostiviestit ja chat-viestit Zendesk-palvelimen kautta, (Zendesk Inc., 989 Market Street # 300, San Francisco, CA 94102). Tietoa asiakaspalveluselaimesta kerätään EU-mallisäännösten mukaisest ja ne tallennetaan ja käsitellään. Lisätietoja löydät Zendeskin nettisivuilta: https://www.zendesk.com/company/privacy.

Asiakaspalvelu puhelimitse
Babelforce Platform, automaatio- ja integrointialusta babelforce GmbH, Mindspace, Friedrichstr. 68, 10117 Berliini Saksa, käsittelee asiakaspalveluumme saapuvat ja lähtevät puhelut. Yksityistiedot (puhelinnumerot ja tallenteet) käsitellään ja tallennetaan sovituksi ajaksi. Lisätietoja löydät myös täältä: https://help.babelforce.com/hc/en-us/articles/115005040066-On-our-data-retention-policy.

Marketing Kommunikation per SMS
Jos annat meille suostumuksesi 6 artiklan 1 kappaleen DSGVO: n mukaisesti, lähetämme matkapuhelinnumerosi Twiliolle (Twilio Inc., 375 Beale Street, Suite 300, San Francisco, CA 94105). Tarkoituksena on lähettää tekstiviestejä tämän foorumin kautta. Matkapuhelinnumerosi tallennetaan ja käsitellään. Lisätietoja löydät  Twilin yksityisyyden suojaa koskevassa osoitteesta: https://www.twilio.com/legal/privacy.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin vastuuhenkilölle tai Twiliolle.

10) Verkkomarkkinointi

Google AdWords-tulosseurannan käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää "Google AdWords"-  verkkomainontaa osana Google LLC:n Google AdWords Conversion Tracking-ohjelmaa, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Käytämme Google Adwords - tarjousta kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiin ulkoisilla verkkosivustoilla mainontavälineiden (ns. Google Adwords) avulla. Mainoskampanjoiden tietojen avulla voimme määrittää, kuinka onnistuneita yksittäiset mainontavälineet ovat. Siksi olemme kiinnostuneita näyttämään sinulle mielenkiintoista mainontaa, luomaan verkkosivustostamme kiinnostavamman ja saavuttamaan reilun mainoskustannuslaskelman.

Kävijän toimenpiteitä sivustolla mittaava Conversion Tracking- eväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen sijoittamaa AdWords-mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Nämä evästeet ovat yleensä voimassa 30 päivän ajan, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistukseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme huomata, että käyttäjä napsautti mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle. Jokainen Google AdWords - asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei siis voida seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Tulosevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet Conversion Tracking-seurannan. Asiakkaat saavat selville käyttäjien kokonaismäärän, jotka klikkaavat mainosta ja jotka ohjataan konversiotunnisteen omaavalle sivustolle. He eivät kuitenkaan saa selville tietoja, joita voidaan käyttää käyttäjien henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos et halua osallistua seurantaan, voit estää käytön deaktivoimalla Googlen konversiotunnisteen internetselaimesi käyttäjäasetuksistasi. Sinun tietojasi ei tässä tapauksessa sisällytetä tulosseurantatietoihin. Käytämme Google Adwordsia, koska olemme perustellusti kiinnostuneita kohdistetusta mainonnasta 6 artiklan 1 kohta f DSGVO:n (tietosuoja-asennus) mukaisesti.

Yhdysvalloissa sijaitseva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan ”Privacy Shield”-tietosuojasopimukselle, joka takaa EU: ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Löydät lisätietoja Googlen tietosuoja-asetuksista löydät tästä verkko-osoitteesta:   http://www.google.de/policies/privacy/

Voit estää evästeiden käytön selainohjelmasi asetusten avulla tai lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selaimen plug in:n eli liitännäisen:
 http://www.google.com/settings / ads / plugin? hl = fi

Huomaa, että tietyt tämän verkkosivuston toiminnot eivät ole käytössä lainkaan tai vain rajoitetusti, jos olet estänyt evästeiden käytön.

11) Google (Universal) Analytics

- Google Universal Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics käyttää ns. "evästeitä", eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja jotka mahdollistavat verkkosivun käyttöanalyysin. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) lähetetään yleensä Yhdysvaltain Google-palvelimelle, jonne ne tallennetaan.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsin "_anonymizeIp ()"-koodia, joka varmistaa IP-osoitteen anonyymina pysymisen lyhentämällä sitä ja sulkee pois henkilötunnistamisen mahdollisuuden. Tämä koodi lyhentää Googlen IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa sopimukseen osallisissa valtioissa eurooppalaisen talousalueen ulkopuolella. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Näissä poikkeustapauksissa tämä käsittely tapahtuu 6 artiklan 1 kohdan f GDPR:n mukaisesti ja perustuu oikeutettuun kiinnostukseemme optimoida käyttäjän verkkokäyttäytymisen tilastollista analyysia sekä kiinnostukseemme markkinointia kohtaan.

Meidän puolestamme Google käyttää näitä tietoja arviodakseen sivuston käyttöäsi, kerätäkseen raportteja verkkoaktiviteeteistä ja tarjotakseen meille sivuston ylläpitäjänä sivuston- ja verkonkäyttöön liittyviä palveluja. Google Analyticsin selaimeltasi saamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Voit estää evästeiden käytön valitsemalla sopivat selainasetukset. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty hyöyntämään kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit myöskin estää Googlea evästeiden avulla kerättyjen tietojesi ja sivuston käytoön liittyvien tietojen (sis. IP-osoite) keräämisen ja käsittelyn lataamalla ja asentamalla selaimeesi selain-laajennuksen alla olevasta linkistä:

  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de   

Vaihtoehtona selaimen liitännäiselle tai mobiililaitteiden selaimille, napsauta seuraavaa linkkiä aktivoidaksesi opt out-evästeen, joka estää Google Analyticsia keräämästä tietoja tällä sivustolla tulevaisuudessa (tämä eväste toimii vain tässä selaimessa ja vain tällä verkkotunnuksella; jos poistat evästeet tästä selaimesta, joudut klikkamaan tätä linkkiä uudelleen):  Poista Google Analytics käytöstä   

Yhdysvalloissa sijaitseva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan “Privacy Shield”-tietosuojasopimukselle, mikä takaa EU:ssa voimassa olevan tietosuojan noudattamisen.

Lisäksi tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia vierailijavirtojen laitteidenväliseen analyysiin, joka suoritetaan käyttäjätunnuksen avulla. Voit poistaa käytöstä laitteiden välisen analyysin asiakastilisi "Omat tiedot", "Henkilökohtaiset tiedot"-kohdasta.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löydät Googlen Google Analytics tietosuoja-asetuksesta: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de 

- Zenloop

Työskentelemme zenloop GmbH:n kanssa (Erich-Weinert-Straße 145, 10409 Berlin). zenloop on Business-to-Business Software-as-a-Service -alusta, joka mahdollistaa eri kanaien kautta tulevan asiakkaidemme palautteen keräämisen ja sen analysoimisen. Näin voimme mukauttaa ja parantaavalikoimmamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Lisäksi zenloop kerää kyselyvastausksianne. Laillisen perustan zenloopin kautta tapahtuvalle tietojen käsittelylle on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklassa 1 kohdassa. Olemme solmineet zenloopin kanssa käsittelysopimuksen 28 artiklan 3 kohdan mukaisesti ja olemme vakuuttuneita, että zenloop toteuttaa tekniset ja organisatooriset toimenpiteet yleisen tietosuoja-asetuksen asettamien vaatimusten mukaisesti, mikä takaa oikeussuojan asiakkaalle. Lisätietoja aiheesta löydät tietosuoja-asetuksessa sivulla www.zenloop.com.