Trustpilot

Ilmanviilennin

Varaudu hellepäiviin hyvissä ajoin ilmanviilentimen avulla! Expondolta löydät kaikkiin tarkoituksiin sopivat viilentintimet. Valikoimamme sisältää sekä tuulettimia että tehokkaampia ilmanviilentimiä, jotka pitävät sisäilman optimaalisena ja raikkaana myös kesähelteillä. Oli kyse sitten kodista, työpaikasta tai vaikkapa harrastetilasta, saa tilan helposti viihtyisäksi ja raikkaaksi ilmanviilentimen avulla. Valitse omasi Expondon valikoimasta ja sano hyvästit tukalalle sisäilmalle! Jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa, me neuvomme mielellämme.

Miksi hankkia ilmanviilennin?

Mikäli helteet vaikuttavat yöuniisi tai toimistolla on tukalan kuuma, on syytä investoida ilmanviilentimeen. Ilmanviilentimen avulla saat nukuttua paremmin öisin ja myös päivisin sisälle pääsee viilentymään niin halutessaan. Ilmanviilentimet ovat usein edullisempia kuin kalliimmat ilmastointilaitteet, mutta viilentävät huoneen silti tehokkaasti korvaamalla lämpimän ilman jäähdytetyllä ilmalla. Ilmanviilennintä on helppo siirtää tarvittaessa eri huoneisiin, joten se on ihanteellinen myös tapauksiin, joissa ilmaa halutaan viilentää eri paikoissa tai huoneissa. Expondon valikoimasta löydät eri suuruisilla vesisäiliöillä varustettuja ilmanviilentimiä kaikenlaisiin tarpeisiin.

Miten ilmanviilennin toimii?

Expondon valikoimasta löytyvät ilmanviilentimet on suunniteltu luomaan kosteutta siirtämällä lämpöä ilmasta veteen. Toisin kuin ilmastointijärjestelmät, jotka kiertävät samaa ilmaa uudelleen, haihdutusjäähdytin varmistaa raikkaan ilmanvaihdon talossa niin, että lämmin ja kostea ilma poistuu osittain auki olevien ikkunoiden kautta ulos ja poistuva ilma korvataan jäähdytetyllä ilmalla. Ilmanviilennin on helppo asennettava kenelle tahansa, sillä se ei sisällä kylmäaineita tai tarvitse poistoputkea ulos.

Tuulettimet

Expondon valikoimasta löydät edullisesti myös lattia-, pöytä- ja tornituulettimet, joiden avulla saat ilman kiertämään huoneissa helposti ja huolettomasti. Tuulettimet sopivat hyvin niin kotiin kuin työpaikalle tarjoamaan nopeaa helpotusta kuumiin päiviin. Tuulettimien avulla on mahdollista kuivata myös esimerkiksi seiniä tai esineitä.

Tuuletin on ehdoton apuväline kesän helteille ja helpon siirrettävyyden ansiosta voit käyttää sitä juuri siellä missä milloinkin tarvitset. Säätömahdollisuuden ansiosta voit viilentää juuri haluamallasi puhallusteholla. Mikäli haluat tehokasta puhallusta eri tehoilla ja ohjauksen kaukosäätimellä, valitse tornituuletin. Expondon tornituulettimien upea muotoilu ja tehokas puhallus takaavat viihtyisän sisäilman.


Ilmanviilentimet Expondolta

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.