Trustpilot

Kakkoslaatu Vapaa-aika

Etsitkö ravintolaasi tai suurkeittiöösi korkealaatuisia laitteita edullisin hinnoin? Haastavalta tuntuva tehtävä helpottuu, kun tutustut expondon käytetyt ravintolalaitteet -valikoimaan. Käytettyjen ravintolalaitteiden kategoriasta löydät jo ennestään hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, Royal Cateringin ravintolalaitteita vieläkin edullisemmin. Alennetut hinnat on laskettu valmiiksi ja reilut alennusprosentit näet kulloisenkin tuotteen yhteydessä. Ominaisuuksiltaan expondon käytetyt ravintolalaitteet ovat tuttua, ammattimaiseen käyttöön suunniteltua ja tarkoin testattua laatua. Tuotteita on kuitenkin rajoitettu määrä, usein vain muutama kappale, joten kannattaa toimia nopeasti ja tehdä tilaus jo tänään!

Korkeaa laatua vieläkin edullisemmin

Aina ei kannata maksaa täyttä hintaa, jos saman tuotteen voi saada myös edullisemmin expondon käytetyt ravintolalaitteet -kategoriasta. Vaihtuvasta valikoimasta löydät tuotteita niin ravintoloihin, kanttiineihin, kahviloihin kuin pienempiin markkinakojuihinkin. Kuten kaikki muutkin verkkokaupassa myymämme, ammattilaiskäyttöön kehitetyt tuotteemme, ovat käytetyt ravintolalaitteemme laadukkaista materiaaleista valmistettuja ja huolellisesti testattuja. Erona normaalin hintaisiin tuotteisiimme on, että laitteiden pinnassa saattaa olla pieniä vaurioita, kuten naarmuja, hiertymiä tai kolhuja. Voi myös olla, että laite ei ole enää alkuperäisessä pakkauksessaan. Nämä poikkeamat ovat syntyneet tuotantoprosessin, kuljetuksen, pakkauksen tai tuotteen lyhyen testauksen aikana. Toiminnoiltaan ja valmistusmateriaalien laadultaan vastaavat kakkoslaadun ravintolalaitteet kuitenkin täysin muita tuotteitamme, ja pienet ulkoiset poikkeamat eivät vaikuta laitteiden käyttöön. Tuotteiden ulkonäössä saatat siis huomata pienoisen eron, mutta hinnassa ero on suuri! Mikäli et tänään löytänyt tarvitsemaasi tuotetta käytetyistä ravintolalaitteistamme, saattaa sellainen jo huomenna löytyä: Tuotteita tulee jatkuvasti lisää ja päivitämme sivua ahkerasti. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei joku toinen jo ehdi tilata haluamaasi laitetta, sillä niitä on vain rajoitetusti. Käytetyt ravintolalaitteet -osiostamme löydät Royal Cateringin huipputuotteita lyömättömän edulliseen hintaan. Tutustu vaihtuvaan valikoimaamme ja tee tilaus jo tänään!

Käytetyt ravintolalaitteet osana kestävää tuotantoketjua

Expondon verkkokaupassa Kakkoslaatu-kategoria on kuin merkkituotteidemme outlet-tehtaanmyymälä: täältä löydät laadukkaita tuotteita reilusti alennetuin hinnoin. Käytetyt ravintolalaitteet -osiosta löydät Royal Cateringin ravintolalaitteita suurkeittiöön, kanttiiniin, kahvilaan ja markkinakojuun. Tarjoamme myös vaihtuvan valikoiman Stamos Germanyn laadukkaita hitsauskoneita verstaaseen ja teollisuuden käyttöön. Näiden lisäksi löydät meiltä myös MSW:n käytettyjä vinssejä ja Steinberg Systemsin vaakoja.


Kaikkien tuotteidemme laatua valvotaan tarkasti sekä valmistusprosessin aikana että sen jälkeen, minkä tuloksena voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia laitteita. Toisaalta laitteiden hylkääminen pelkän pintavirheen, kuten naarmun, värivirheen, pienen klommon tai kolhun takia ei ole ympäristön kannalta kestävä valinta. Siksi haluamme tarjota muilta ominaisuuksiltaan virheettömiä ja laadukkaita tuotteita asiakkaillemme edulliseen hintaan Kakkoslaatu-kategoriassamme. Samalla asiakkaamme saavat lisää vaihtoehtoja ja valinnanvaraa: Ehkä haluat panostaa popcorn-koneeseen, mutta harvemmin käyttämäsi ravintolalaitteet ostaisit mieluummin kakkoslaatuna. Expondon verkkokaupassa tämä on mahdollista! Tee sekä ympäristön että kukkarosi kannalta järkevä valinta ja tutustu käytettyihin ravintolalaitteisiimme. Voit tehdä edullisia löytöjä keittiöösi ja säästää näin rahaa muihin hankintoihin.