Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20230209

|

Malli: GR-MG58

Kakkoslaatu Hartialihaslaite - 135 kg

1 479,00 € 1 829,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava - optimaalinen kuntosalille tai kotitreeneihin
  • kätevä - ergonomiset kahvat miellyttävää treenaamista varten
  • terveellinen - treenaa selkä- ja hartialihaksia
  • korkealaatuinen - pitkäikäinen, laadukas materiaali
  • mukava - miellyttävä istuin

TUOTEKUVAUS

Gymrexin käänteinen rintaprässi kuntosalillesi!

Onko sinulla kuntosali vai haluatko perustaa kotiisi kuntosalin? Kun haluat treenata ylempiä selkä- ja hartialihaksiasi, tarvitset Gymrexin GR-MG58-rintaprässin! 100 % mukavuus, korkealaatuiset materiaalit ja varma kestävyys! Tämän kuntolaitteen avulla laajennat treenausmahdollisuuksiasi ja investoit terveyteen, vakauteen ja kestävyyteen!

Laadukas ja kestävä - rintapunnerruslaite!

Hartialihaslaitteen jauhemaalattu teräs on erityisen vakaata ja kestää jopa 135 kg:n kuormituksen. Näin ollen se soveltuu erilaisiin treenausmenetelmiin ja eri vahvuisille urheilijoille kokemustasosta riippumatta. Lisäksi laitteesta löytyy ergonomiset kahvat.

Laitteen istuimessa on nahalla päällystetty vaahtomuovipehmuste, jotta voit istuutua sille mukavasti treenin aikana. Teräksen ja mustan värinsä ansiosta rintalihaslaite omaa ihanteellisen urheilullisen ilmeen, minkä vuoksi se integroituu mille tahansa kuntosalille tai kodin treenausnurkkaukseen.

TEKNISET TIEDOT