Trustpilot

Astianpesukone

Laadukas astianpesukone on jokaisen suurkeittiön perusvaruste, jonka tehokkuus vaikuttaa oleellisesti työn sujuvuuteen ja mielekkyyteen. Expondon verkkokaupasta löydät korkealaatuisista materiaaleista valmistetut ja käyttäjälähtöisesti suunnitellut astianpesukoneet, jotka eivät jätä pulaan arjen kiireisimpinäkään hetkinä. Ne sopivat täydellisesti suurkeittiön kalustukseen yhdessä Royal Cateringin esipesuun tarkoitettujen suihkujen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pesualtaiden kanssa. Tutustu jo tänään laajaan ravintolalaitteiden ja -kalusteiden valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva astianpesukone ja muut laitteet kätevästi expondon verkkokaupasta!

Laadukkaat astianpesukoneet suurtalouskeittiöön

Expondon verkkokaupasta löytyvien Bartscherin vankkarakenteisten astianpesukoneiden pesuteho on jopa 30 koria tunnissa, minkä ansiosta likaiset astiat eivät pääse kasautumaan keittiöön päivän kiireisimpinäkään tunteina. 29 litraisen koneen kahden minuutin pesuohjelmalla saat astiat kiiltävän puhtaiksi nopeasti ja tehokkaasti. Astianpesukoneiden lisäksi löydät expondon verkkokaupasta laitteisiin myös kätevät lisätarvikkeet, kuten pesukorit laseille ja lautasille sekä pesuritilän suuremmille kattiloille, kulhoille ja lihalaatikoille. Pinottavat pesukorit on helppo säilyttää käden ulottuvilla niin, että ne on aina helppo ja nopea ottaa käyttöön. Valikoimastamme löytyvät niin ikään tiskiaineen annosteluun tarkoitetut pumput, jotka annostelevat juuri tarvittavan määrän tiskiainetta mallista rippuen esimerkiksi veden konduktiiviseen johtokykyyn perustuen.

Bartscherin astianpesukoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa on otettu huomioon laitteiden helppo puhdistus ja käytön intuitiivisuus. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut koneet on helppo pitää puhtaana ja siten ne vastaavat elintarvikealan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Astianpesukoneissa on myös erilaisia turvatoimintoja, kuten kuivakäynnin suoja ja ovikytkin. Näiden ansiosta saat aina puhtaan pesutuloksen sujuvasti ja turvallisesti! Suurtalouskeittiön kuin kotikeittiönkin arjessa kannattaa muistaa, että astianpesukoneella peseminen vie vähemmän vettä kuin käsin tiskaaminen. Siksi astianpesukone onkin ympäristöystävällisempi ja energiatehokkaampi ratkaisu astiaiden puhdistukseen. Energiatehokkaiden laitteiden ympäristökuormitusta voi kuitenkin entisestään parantaa kiinnittämällä huomiota käyttötottumuksiin ja pesemällä vain täysiä korillisia. Kun likaiset astiat pestään välittömästi, ei astioiden vettä kuluttavaa liotusta myöskään tarvita.

Suurkeittiökalusteet kätevästi expondolta

Astianpesukoneiden lisäksi löydät expondon verkkokaupasta muutkin Royal Cateringin ja Bartscherin suurkeittiölaitteet ja -kalusteet, joilla varustat keittiösi paitsi ergonomisesti ja toimivasti, myös ulkonäöltään tyylikkäästi. Kannattaa tutustua esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin keittiövaunuihin, jotka ovat välttämätön apuri jokaisessa suurkeittiössä, ravintolassa, kanttiinissa ja kahvilassakin: Pyörällisiä tasoja ei tarvita ainostaan juomien ja GN-astioiden ergonomiseen siirtelyyn tarjoilulinjastoille, vaan myös ylimääräinen pöytätila on usein tarpeen päivän kiireisimpinä tunteina. Myös rosteripöytämme tarjoavat runsaasti tilaa työskentelyyn ja ovat helppo pitää puhtaana. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden ja kalusteiden puhdistukseen ei tarvitakaan voimakkaita erikoispuhdistusaineita, vaan neutraali puhdistusaine ja pehmeä liina riittävät niiden päivittäiseen puhdistukseen. Bakteerit eivät pääse pesiytymään sileään rosteripintaan, ja siksi materiaali vastaakin elintarvikealan tiukkoihin hygieeniavaatimuksiin. Kun puhtaus on etusijalla keittiössäsi, expondon verkkokaupasta löytyvät astianpesukoneet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut muut kalusteet ja laitteet ovat juuri oikea valinta sinulle. Tutustu valikoimaamme, klikkaa tarvitsemasi tuotteet ostoskoriisi ja tee tilaus jo tänään! Jos sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai niiden tilaukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme.