Esipesusuihku

Etsitkö suurkeittiöösi käytännöllistä apua tiskaukseen ja hygieeniseen työskentelyyn? Royal Cateringin esipesusuihkut tarjoavat helppokäyttöisen, tilaa ja aikaa säästävän ratkaisun. Expondon verkkokaupasta et löydä ainoastaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia suurkeittiökalusteita, kuten käsienpesualtaita ja rst-allaskaappeja, vaan myös valikoiman laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista valmistettuja esipesusuihkuja. Helposti asennettavat suihkut vakuuttavat elegantilla muotoilullaan ja erinomaisella käytettävyydellään. Kun hygienia on keittiössäsi etusijalla, kannattaa tutustua valikoimaamme jo tänään ja tilata jokaisessa ammattikeittiössä tarpeellinen esipesusuihku expondolta!

Esipesusuihkut osana toimivaa ammattikeittiötä

Jokainen ravintola- ja elintarvikealan ammattilainenhan sen tietää: hygienia on kaiken A ja O, kun asiakkaille valmistetaan ammattimaisesti ruokia. Tehokas työskentely ja korkeasta hygieniasta huolehtiminen on mahdollisimman vaivatonta silloin, kun suurkeittiö on varustettu oikeanlaisilla kalusteilla ja tarkoitukseen sopivilla, ammattimaisilla laitteilla. Siksi ei olekaan ihme, että ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiökalusteet ovat sileiden pintojensa ja helpon puhtaanapitonsa ansiosta suosittuja suurkeittiöissä, ravintoloissa ja kanttiineissa. Muutakaan hygieniaa ei kuitenkaan pidä jättää huomiotta, ja siksi expondon esipesusuihkut tarjoavat käytännöllisen avun tiskaukseen ja muuhun pesuun.


Kuten muidenkin tuotteidemme kohdalla, olipa kyse sitten sähkökäyttöisistä paistotasoista tai tehokkaista siivutuskoneista, on suihkujen suunnittelussa ja valmistuksessa otettu huomioon niiden mahdollisimman monipuoliset käyttömahdollisuudet ja joustavat ominaisuudet arkipäivän työssä: jopa 360 astetta kiertyvän ja lähes metrin pituisen letkun avulla voit pestä vaikeapääsyisimmätkin kohteet tai esimerkiksi täyttää helposti suuretkin vesisäiliöt. Lisäksi esipesusuihku on helppo asentaa liitännän kautta tiskipöytään ja kiinnikkeellä seinään. Laadukkaat valmistusmateriaalit näkyvät myös tuotteen ulkonäössä: Elegantisti muotoillut ja kromipinnoitteisella spiraalijousella päällystetyt esipesusuihkut sopivat myös tyylikkään ulkonäkönsä puolesta jokaiseen ammattikeittiöön.

Lähtökohtana laadukkaat materiaalit

Taataksemme esipesusuihkujen pitkän käyttöiän ja toiminnan luotettavuuden olemme käyttäneet niiden valmistuksessa vain laadukkaimpia materiaaleja. Suihkun hana ja suihkuosa ovat messinkiä, kahvaosa sinkkiseosta ja putket helposti puhdistettavaa ja kulutusta kestävää, ruostumatonta terästä. Tämä yhdistelmä tekee esipesusuihkusta pitkäikäisen mutta myös ulkonäöltään vakuuttavan yksityiskohdan keittiösi varustukseen. Tuotekehittelyssä on otettu huomioon myös helppokäyttöisyys: Suihkua on mahdollista käyttää vaivattomasti yhdelläkin kädellä. Suihkuosa ja vesihana ovat myös käytettävissä sekä yhdessä että erikseen. Esipesusuihku on kannattava sijoitus, sillä se säästää astioiden tiskaukseen ja muuhun puhtaanapitoon käytettävää aikaa, joten aikaa jää reilusti enemmän oleellisempaan, kuten asiakkaiden palveluun. Tiskauksesta tulee myös monin verroin vaivattomampaa ja helpompaa. Myös ravintolan sulkemisajan jälkeen lopputyöt ja tiskaukset sujuvat joutuisasti monipuolisen suihkun ansiosta. On siis turha puurtaa keskinkertaisilla laitteilla, kun expondon verkkokaupasta voit tilata ammattikäyttöön suunnitellut ja laadukkaat laitteet uskomattoman hyvällä hinta-laatusuhteella.


Periaatteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettavia, korkealaatuisia ja arkipäivää helpottavia laitteita edulliseen hintaan. Tutustu siis jo tänään valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva esipesusuihku kätevästi kotoa käsin expondon verkkokaupasta. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen, maksutapoihin tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.