Trustpilot

Tiskipöytä

Tervetuloa Expondon verkkokauppaan. Oletko ravintola-alan ammattilainen etsimässä kätevää ja fiksua tiskausmahdollisuutta suurkeittiöösi? Royal Cateringin tiskipöydät on suunniteltu ravintola-alan tarpeiden mukaan. Jos tiskaus toimii nopeasti ja mutkattomasti, myös suurkeittiö toimii entistä paremmin. Näin ruoan valmistuskin on nopeaa ja asiakkaat ovat tyytyväisiä! Royal Catering on tunnettu tiskipöytien lisäksi myös monien muiden ammattimaisten ravintolalaitteiden valmistajana. Etsitkö käsienpesuallasta ammattikäyttöön? Tilaa se kätevästi ilmaisella kotiinkuljetuksella! Expondon verkkokaupasta löydät myös edullisen tiskialtaan kaapilla. Näin suurkeittiösi pysyy puhtaana ja hygieenisenä!

Tiskipöytä ruostumattomasta teräksestä hygieeniseen suurkeittiöön


Royal Cateringin laadukkaat keittiökalusteet ovat kannattava sijoitus ravintola-alan yrityksellesi. Alhaiset valmistuskustannukset tekevät edullisen hinnan mahdolliseksi. Samaan aikaan Royal Catering panostaa laatuun ja pitkäikäisyyteen. Royal Cateringin ravintolalaitteet ovat uskollinen seuralainen keittiössäsi. Royal Cateringin keittiölaitteilla teet suuren askeleen keittiösi toimivuutta ja menestystä kohti.
Me Expondolla tiedämme, miten tärkeää puhtaus ja hygienia ovat ravintola-alalla. Royal Cateringin suurkeittiökalusteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Näin myös tiskipöydän puhdistus sujuu hygieenisesti, nopeasti, ja vaivattomasti! Ruostumaton teräs on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä pelkän veden ja tiskiaineeen avulla. Tiskipöydän puhdistamiseen voidaan käyttää kaikkia tavanomaisia rasvanpoistoon sopivia puhdistusaineita. Näin lika ja rasva irtoavat pinnoilta helposti.
Vakuutu Royal Cateringin tuotteiden laadusta ja pitkäikäisyydestä. Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydät sopivat suurkeittiökalusteet yritykseesi edulliseen hintaan. Royal Cateringin keittiökalusteeet ruostumattomasta teräksestä varmistavat keittiösi hygieenisen ja puhtaan toiminnan. Tutustu nyt Royal Cateringin laadukkaisiin ja pitkäikäisiin suurkeittiökalusteisiin. Keittiökalusteet ruostumattomasta teräksestä ovat erittäin helppoja puhdistaa. Tiskipöytien jokaisessa altaassa on sihti, joka kerää tehokkaasti suurimmat ruuantähteet ja estää näin viemärin tukkeutumista. Jos tiskialtaassa ilmestyy kalkkijäämiä, ne voi poistaa helposti kalkinpoistoaineella tai etikkaliuoksella. Pinttyneen lian voit poistaa teräsvillalla tai karhealla sienellä. Pidä keittiösi puhtaana ja hygieenisenä Royal Cateringin tiskipöytien avulla. Royal Cateringin suurkeittiökalusteet suunnitellaan sillä tavalla, ettei niissä ole ylimääräisiä uria eikä kulmia. Näin lika ei pääse tarttumaan!

Nopea ja kätevä tiskaus


Jos ravintola tai kahvila on täynnä asiakkaita niin keittiössä voi helposti syntyä kiire. Silloin on tärkeää että keittiö toimii nopeasti ja mutkattomasti, niin ettei kenenkään asiakkaan pidä odottaa ruokaa liian kauan. Jotta tarjoilu voisi toimia nopeasti ja nopeasti, myös astioiden tiskaamisen pitää sujua ongelmitta. Keittiökiireessä tiskaaminen voi joskus olla epäsuosittu tehtävä. Royal Cateringin tiskipöydillä tiskaus sujuu mutkattomasti ja nopeasti. Näin Royal Cateringin keittiökalusteet tekevät saumattoman työskentelyn mahdolliseksi. Tilaa nyt Royal Cateringin laadukas tiskipöytä edulliseen hintaan. Saat sen ilmaisella kotiinkuljetuksella! Royal Cateringin keittiökalusteet ovat erityisen taloudellinen hankinta suurkeittiöösi. Tutustu myös muihin suurkeittiökalusteisiin Expondon verkkokaupassa. Laadukkaalla tiskikoneella astianpesu toimii entistä nopeammin. Kätytätkö yrityksessäsi suuren määrän laseja? Lasienkiillotuskoneen avulla lasit voi kuivata ja kiillottaa astianpesun jälkeen helposti ja mutkattomasti.
Haluatko varustaa suurkeittiön, pitserian tai bistron? Meiltä löydät tiskipöydän sopivan mittaisen altaan kanssa, niin että yrityksesi keittiössä kaikki astiat voi tiskata helposti ja vaivattomasti. Altaat tarjoavat riittävästi tilaa jopa suurien kattiloiden, pannujen tai paistoritilöiden pesuun. Useampi allas helpoittaa tiskaamista vielä entiseltäänkin. Näin voi tiskata astiat asteittain. Ensimmäisessä altaassa voi poistaa tai liuottaa astioista suurimmat ruuantähteet. Sen jälkeen ne voidaan pestä toisessa ja kolmannessa altaassa. Roiskesuoja sekä korotetut reunat suojaavat seinää ja estävät huuhteluveden tai ruuantähteiden valumisen reunojen yli. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sinun yritykseesi sopivien tuotteiden valinnassa. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla ilmestyy kysymyksiä tuotteisiin tai tilaukseen liittyen.