Trustpilot

Teräsallas

Royal Cateringin teräsallas on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Altaan hana on jalkakäyttöinen, ja toimitukseen sisältyvät sekä asennusmateriaalit että saippua-annostelija. Allas ovat ehdottoman tarpeellinen hygieenisessä ammattikeittiössä. Siksi kannattaa tutustua myös kaapilla varustettuun teräsaltaaseemme. Expondo on kauppakumppanisi ammattikeittiöiden varustukseen liittyvissä tarpeissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teräsallas on yksi tärkeimmistä keittiökalusteista, koska se on hygieenisen työympäristön perusta ravintola-alan yrityksissä. Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä keittiöösi sopivat ja laadukkaat ravintolalaitteet edulliseen hintaan meiltä.

Teräsallas ruostumattomasta teräksestä hygieeniseen työskentelyyn

Erityisesti elintarvikkeiden valmistuksessa on käsihygienia erittäin tärkeää, joten laadukkaan teräsaltaan käyttö on henkilökunnalle välttämätöntä. Sen valmistuksessa on käytetty laadukasta ruostumatonta terästä, sillä se minimoi bakteerien muodostumisen ja on erittäin helppo puhdistaa. Jalkakäyttöiset teräsaltaamme ovat erityisen helppokäyttöisiä ja pitävät keittiön hygieenisenä, sillä voit käyttää hanaa käsien sijaan polvella. Niinpä hanaan ei tartu bakteereja, jotka siirtyisivät käsienpesun jälkeen takaisin käsiin. Lisäksi tuotteen toimitukseen sisältyy lisävarusteita, joilla voit asentaa altaan ja ottaa sen heti käyttöön. Lisävarusteiden ja asennusmateriaalien lisäksi saat sopivan, tukevan saippua-annostelijan, jonka ei tulisi puuttua yhdestäkään keittiöstä. Näin käsienpesu käy työntekijöiltä nopeasti ja vaivatta työkiireiden lomassa. Tarvittaessa saippua-annostelijan voi myös täyttää desinfiointisaippualla. Teräsaltaan ja muiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteidemme puhdistus on erittäin helppoa, sillä olemme poistaneet häiritsevät nurkat ja urat. Rasvanpoistoaineiden, kuten hankaavien puhdistusaineiden, käyttö on osoittautunut tehokkaaksi, sillä ne poistavat tehokkaasti bakteereja ja tekevät pinnoista puhtaat ja hygieeniset. Erityisen pinttyneen lian puhdistukseen on hyvä käyttää karheaa sientä tai teräsvillaa pyörivin liikkein. Jos altaaseen muodostuu kalkkijäämiä, on ne helppo puhdistaa kalkinpoistoaineella tai 25-prosenttisella etikkaliuoksella. Kevyesti kostutetulla mikrokuituliinalla puhdistat lopuksi viimeisetkin sormenjäljet ja keittiökalusteesi loistavat puhtauttaan.

Laatua edullisin hinnoin

Laadukkaiden materiaalien käytöstä ja ammattimaisesta työstämisestä huolimatta pystymme tarjoamaan tuotteemme edullisin hinnoin. Tämä on mahdollista, koska teemme tiivistä yhteistyötä Royal Cateringin kanssa, joka valmistaa teräsaltaiden lisäksi erilaisia ammattimaisia keittiölaitteita, kuten crepes-koneita sekä erimallisia ja -kokoisia rasvakeittimiä. Tehokkailla ja pitkäikäisillä laitteilla helpotat päivittäistä ravintola-alan työskentelyä ja varmistat asiakkaidesi tyytyväisyyden. Luotettavat ja tehokkaat keittiölaitteet ovat jokaisen ammattikeittiön perusta, sillä päivittäisten työvaiheiden tulee sujua varmasti ja vaivattomasti. Royal Cateringin laadukkaat laitteet takaavat saumattoman työskentelyn. Koska yhdistämme edullisen hinnan ja korkean laadun sekä pitkäikäisyyden, ovat laitteemme erityisen taloudellinen hankinta jokaiselle ravintola-alan yritykselle. Laadukkaiden materiaalien ja taidokkaan työstämisen ansiosta teräsallas kestää intensiivisessäkin käytössä esimerkiksi suurtalouskeittiöissä. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme tuotevalikoimallamme muidenkin alojen ammattilaisia. Löydät meiltä monipuolisia verstaslaitteita, kuten tehokkaita hitsauskoneita ja ensiluokkaisia juotosasemia. Myös ravintola-alan arjessa käytännöllisen setelilaskurin löydät teollisuustarvikekategoriastamme. Tutustuthan jo tänään monipuoliseen valikoimaamme ravintola-alan laitteita. Tilaa keittiöösi pitkäikäinen teräsallas ja kaikki muut tarvitsemasi kalusteet ja laitteet edullisesti kotiinkuljetuksella expondolta! Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään oikeanlaisten tuotteiden valinnassa ja kaikissa tuotteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.