Trustpilot

Allaskaappi

Expondo on yhteistyökumppanisi silloin, kun tarvitset ravintolalaitteita yrityksesi menestyksen takaamiseksi. Useiden erilaisten laitteiden, kuten uritettujen ja sileiden paistotasojen ja leivontaan tarkoitettujen rasvakeitinten lisäksi tarjoamme ammatimaisiin keittiöihin sopivia ja erittäin käytännöllisiä keittiökalusteita. Allaskaappi on yksi tärkeimmistä keittiökalusteista, sillä se takaa työympäristön hygieenisyyden. Valmistusmateriaalina käytetty laadukas ruostumaton teräs (ASI 304) ja huolellinen viimeistely takaavat tuotteen laadun. Kannattaa tutustua allaskaappien lisäksi myös käsienpesualtaisiin ja tilata tarpeitasi vastaavat keittiökalusteet jo tänään expondolta.

Allaskaappi hygieenisen työnteon varmistamiseksi

Erityisesti elintarvikkeiden käsittelyssä käsien hygienia on äärimmäisen tärkeä asia. Niinpä käytämme ensiluokkaista ruostumatonta terästä valmistusaineena kylmälaitteissamme, lämpöhauteissamme, mutta myös monissa muissa tuotteissa, kuten esim. allaskaapeissamme. Korkealaatuinen materiaali hylkii likaa ja on likaannuttuaankin helposti puhdistettava. Hygieniasta ja työmukavuudesta huolehtiminen yrityksessäsi helpottuu siis huomattavasti, kun asennat keittiötiloihisi tämän Royal Cateringin tuotteen.


Käsienpesuallas on suunniteltu niin, että sen käyttäminen on mahdollisimman vaivatonta ja hygieenistä. Hanaa voi käyttää polven avulla, mikä parantaa olennaisesti keittiön hygieniatasoa, koska käsienpesun jälkeen ei ole tarpeellista koskea hanaan uudelleen puhtailla käsillä. Tuotteen mukana toimitetaan kaikki tarvittava sen asentamista ja käyttöönottoa varten, joten saat sen käyttöön helposti ja nopeasti. Tuotteen mukana tulee myös kestävä annostelija nestemäistä saippuaa varten. Sellainen on tarpeellinen kaikissa ammattimaisissa keittiöissä sekä työntekijöiden että asiakkaiden hyvinvoinnin vuoksi. Käsien pesusta erilaisten työtehtävien välissä tulee siis joutuisaa, mikä tekee työnteosta itsestään huomattavasti vaivattomampaa. Tarpeen mukaan voi annostelijan täyttää tietysti myös käsiendesinfiointiaineella. Royal Cateringin allaskaapit erottuvat muista saman hintaluokan tuotteista erityisesti siinä, että ne ovat huolellisesti viimeisteltyjä, ja niiden valmistusmateriaali on moniin muihin verrattuna ylivertainen.

Laatua edulliseen hintaan

Vaikka allaskaappi onkin valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, tarjoamme sen jopa yllättävän edulliseen hintaan. Tämä on mahdollista sen ansiosta, että olemme jo vuosien ajan tehneet tiivistä yhteistyötä Royal Cateringin kanssa. Allaskaappien lisäksi Royal Catering on tunnettu monien muiden ammattimaisten ravintolalaitteiden, kuten crepes-koneiden ja mitä erilaisimpien rasvakeitinten valmistajana.


Koska alhaiset valmistuskustannukset yhdistyvät laatuun ja pitkäikäisyyteen, voit olla varma siitä, että allaskaappi on kannattava sijoitus, joka osaltaan takaa ravintola-alan yrityksesi toimivuuden ja menestyksen. Se on myös hyvin helppo ja vaivaton puhdistaa, kuten kaikki muutkin Royal Cateringin suurkeittiökalusteet. Niistä on puhdistamisen helpottamiseksi suunnitteluvaiheessa poistettu kaikki ylimääräiset urat ja kulmat. Puhdistamiseen voidaan käyttää mitä tahansa tavanomaista rasvanpoistoon sopivaa puhdistusainetta, joka varmistaa sen, etteivät bakteerit lisäänny allaskaapin pinnoilla. Useimmiten lika ja rasva irtoavat pinnoilta helposti. Jos allaskaappi on erittäin likainen, voit käyttää puhdistamisessa myös teräsvillaa, jonka avulla voit pyöröliikkein ja hiukan painaen irrottaa likahiukkaset allaskaapin pinnoilta. Jos pinnoille kertyy ajan myötä kalkkikerrostumia, voidaan ne poistaa joko kalkinpoistoaineella tai 25-prosenttisella etikkaliuoksella. Kostean mikrokuitupyyhkeen avulla poistat viimeisetkin sormenjäljet, ja niinpä allaskaappi kiiltää pian jälleen kuin se olisi uusi!