Trustpilot

RST-pöytä

Expondon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja rst-pöytiä. Kuten muissakin expondon rst-kalusteissa, on huolellisesti suunnitelluissa ja yksityiskohdiltaan viimeistellyissä rst-pöydissä käytetty vain laadukkaimpia ja kestävimpiä materiaaleja. Jos tarvitset työtason lisäksi kylmäsäilytystilaa, kannattaa tutustua niin ikään ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin, työtasolla varustettuihin kylmälaitteisiimme. Hygieeniset ja helposti puhtaana pidettävät rosteripöydät kuuluvat jokaisen keittiön vakiovarustukseen, mutta ovat käteviä myös esimerkiksi sairaaloissa ja laboratorioissa. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarpeisiisi sopiva rst-pöytä kätevästi expondolta!

Rst pöytä – ammattimaisen ruuanlaiton perusta

Suurkeittiöissä hygieenisyys on kaiken A ja O. Helpon puhtaanapidon ja tiukkojen hygieniavaatimusten lisäksi rst-pöytiemme suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana on ollut niiden kestävyys, tukevuus sekä työskentelyn ergonomisuus. Työpöytää tarvitaan jokaisessa ruuanlaiton vaiheessa, mutta usein pöydän ominaisuudet jäävät liian vähälle huomiolle, tai työskentelytilaa ja pöytäpinta-alaa on yksinkertaisesti aivan liian vähän. Työpöydät ovat kuitenkin jokaisen toimivan suurkeittiön perusta: Ruostumattomasta teräksestä eli rosterista valmistetut pöydät ovat pitkäikäinen, mutta eivät välttämättä niin kallis hankinta, kuin ehkä aluksi luulit. Expondon laajasta valikoimasta löydät nimittäin käyttötarpeitasi vastaavan pöydän edullisesti. Rst-pöytä edustaa pelkistettyä, funktionaalista ja ajatonta muotoilua, joten se sopii myös ulkonäkönsä puolesta jokaiseen keittiöön. Expondon erinomainen hinta-laatusuhde takaa, että rst-pöydät ovat nyt myös intohimoisten kotikokkien saatavilla: Laadukkaat tuotteemme eivät olekaan vain suurkeittiöille tarkoitettuja, vaan niistä voi olla suurta iloa myös alan harrastajille.

Alahyllyllä varustetut pöydät tuovat myös lisäsäilytystilaa keittiöön. Jos kuitenkin vaikuttaa siltä, että työtasot ovat yhä useammin keittiölaitteiden tai astioiden valloittamia, on ehkä aika katsoa myös uusia säilytysratkaisuja. Expondon verkkokaupasta löydätkin rst-pöytien lisäksi myös esimerkiksi käytännöllisiä rosterihyllyjä ja säilytyskaappeja. Mikäli tarvitset liikuteltavaa tasoa, voivat kätevät keittiövaunumme olla oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Hygieeninen ja helppo puhdistaa

Kuten sanottu, ovat Royal Cateringin rst-pöydät sekä muut keittiökalusteet pitkäikäisiä hankintoja, sillä ruostumaton teräs materiaalina kestää kulutusta ja kovaakin päivittäistä käyttöä. Pöytälevymme tuetaan 20 mm paksuisilla HDF-levyillä, jotka kestävät hyvin ulkoisia vaikutuksia. Niinpä pöytiemme kantavuus on mallista riippuen jopa 160 kg. Osassa pöytiämme on myös pienen seinämän muodostava roiskelevy. Ruostumattomalla teräksellä on hyvä korroosionkestävyys, joten kalusteet eivät ruostu kosteassakaan keittiöilmassa helposti. Tämä ominaisuus perustuu rosterissa olevan kromin ansiosta pintaan muodostuvaan suojakalvoon. Tasaisen pinnan ansiosta myöskään bakteerit eivät pääse pesiytymään pöytään ja sen puhtaanapito on helppoa. Pitkän elinkaarensa ja lähes 100 %:en kierrätettävyytensä ansiosta ruostumaton teräs on myös ympäristön kannalta kestävä vaihtoehto. Rst-pöytien päivittäiseen puhdistukseen ei tarvita voimakkaita erikoispesuaineita, vaan siihen riittää mikrokuituliina ja yleispuhdistusaine.

Hyvään työpöytään investoimalla parannat keittiösi työmukavuutta kertaheitolla, ja saat samalla lisää säilytystilaa. Tutustu siis suurkeittiökalusteidemme laajaan valikoimaanja tilaa tarpeisiisi sopiva rst-pöytä expondon verkkokaupasta jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluulle sähköpostitse tai puhelimitse.