Trustpilot

Teräspöytä

Royal Cateringin teräspöydät täyttävät kaikki materiaalin käytön ja työstämisen sekä toimivan muotoilun vaatimukset. Työpöydä on suunniteltu ammattikäyttöön ja kestävät hyvin kovaa työtä. Materiaalina käytetty laadukas ruostumaton teräs takaa helpon puhdistuksen sekä pitkäaikaisen, vaivattoman käytön. Hygieeninen teräspöytä lunastaa paikkansa työpöytänä niin suurtalouskeittiöissä, sairaaloissa, lihatiskillä, leipomoissa kuin ravintoloissakin. Voit säätää korkeuden sinulle ja työtehtäviin sopivaksi, valita tiloihisi sopivan leveyden sekä valita tarvitsetko pöytääsi roiskelevyn vai et. Tutustu valikoimaamme ja tilaa jo tänään edullinen teräspöytä ammattikeittiöösi.

Teräspöytä on välttämätön kaluste

Royal Cateringin työpöydät ruostumattomasta teräksestä ovat välttämätömiä jokaisessa ammattikeittiössä. Teräspöytämme täyttävät kaikki ammattikeittiöiden vaatimukset, sillä ne on valmistettu laadukkaasta, kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, joka täyttää tiukat hygieniavaatimukset. Tuetun työtason vuoksi pöytämme kestävät jopa 200 kg kuormituksen ja ovat siten erittäin tukevia ja kestäviä. Löydät expondon valikoimista monet ravintolalaitteet ja keittiöapuvälineet – esim. pöytämallisen purkinavaajan – jotka sopivat työpöydillemme kuin reikä munkkiin. Toisin kuin yksinkertaisissa työpöydissä, meidän kalusteissamme on lisäksi alempi taso, joka tarjoaa lisää säilytystilaa. Tämä mahdollistaa tilaa säästävän, järjestelmällisen ja tehokkaan työskentelyn ahtaammissakin tiloissa. Teräspöytä on monipuolisesti käytettävissä esimerkiksi suurtalouskeittiöissä, sairaaloissa, lihakaupoissa, leipomoissa sekä ruokaloissa. Voit varustaa keittiösi hyvin yksilöllisesti, sillä tarjoamme paljon erikokoisia pöytiä metristä alkaen aina kahden metrin pituuteen saakka.


Pöytälevymme tuetaan 20 mm paksuisilla puukuitulevyillä, joiden tiivistetyt kuidut varmistavat pöytien tukevuuden. Lakattu pinta suojaa teräspöytää tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta sekä kemiallisilta aineilta. Niinpä HDF-levyt ovat ensiluokkaista materiaalia, joka mahdollistaa pöydän pitkän käyttöiän. Jalkojen korkeus on säädettävissä, joten voit muokata pöydän yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi. Royal Cateringin teräspöytä sopii myös ulkokäyttöön, sillä voit sovittaa jalkojen korkeuden epätasaiseen alustaan sopivaksi.

Ruostumattoman teräksen edut

Pöytämme ovat ruostumattoman teräksen ansiosta erittäin helppohoitoisia. Vaivaton puhdistaminen helpottaa työskentelyä huomattavasti ja tekee teräspöydästä pitkäaikaisen kumppanin. Pöytiemme pinta voi vahingoittua vain poikkeusolosuhteissa kuten vahvasti hapokkaassa ympäristössä esimerkiksi laboratoriossa. Näin ollen pöytämme sopivat erittäin hyvin erityisesti gastronomia-alan sekä teollisuusalan käyttöön ja takaavat pitkäaikaisen käytön laadukkaiden materiaalien ja työstämisen ansiosta. Ruostumattoman teräksen ominaisuudet ovat kaikenlaisissa käyttötarkoituksissa ja kuormitustavoissa samat. Royal Catering toimittaman ruostumattoman teräksen laatu vaihtelee erittäin vähän. Pöytälevyn ja jalkojen asentaminen ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ja sinkityillä ruuveilla on maallikollekin helppoa ja turvallista. Nämä erikoisruuvit ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä korkeamman kiristysmomentin ansiosta.


Laadukkaiden materiaalien käytöstä huolimatta tarjoamme sinulle yhdessä Royal Cateringin kanssa laatua edulliseen hintaan. Eron huomaa verratessa pöytiämme puisiin pöytiin. Puu imee helposti ympäristön kosteuden itseensä ja on erittäin vaikea pitää puhtaana. Koska puu on elävä materiaali, on vaarana homehtuminen ja bakteerien tarttuminen pintaan. Tätä vaaraa ei ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pöydissä ole. Vaikka usein luullaan, että ruostumaton teräs naarmuttuu helposti ja kuumat kattilat reagoivat teräksen kanssa, se ei pidä paikkaansa: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, tarkasti hiotut pöytämme ovat mekaanisesti vähemmän herkkiä naarmuttumaan, joten pintaa ei tarvitse käsitellä ollenkaan. Jatkuva puhdistaminen ja kiillottaminen ei myöskään ole tarpeen, sillä pinta on jo käsitelty kertaalleen.


Kylmä ja steriili ulkomuoto? Päin vastoin, teräspöytiemme muotoilu on uudenaikainen ja selkeä. Sama toistuu muissakin teräskalusteissamme. Kannattaa tutustua!