(2) Arvostelut

Tuote: EX10011353

|

Malli: RCAT-90/60-NW

Teräspöytä - 90 x 60 cm - 210 kg kantavuus

189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • suuri 210 kg kokonaiskuormitettavuus ja 90 x 60 cm työtaso
  • turvallinen – pyöristetyt reunat
  • kaksi tasoa takaavat suuren työtilan
  • korkealaatuista ruostumatonta terästä – hygieeninen, pitkäikäinen ja helppohoitoinen
  • todella vankka säädettävien jalkojen ansiosta

TUOTEKUVAUS

Lujatekoinen ja kestävä – teräspöytä vakuuttaa erinomaisella laadullaan

Moderneimmastakaan tekniikasta ei ole mitään hyötyä, jos tila ei riitä elintarvikkeiden asianmukaiseen ja puhtaaseen käsittelyyn. RST-huonekalut ovat hygieenisen keittiön perusta ja oikea ratkaisu kaikenlaisten elintarvikkeiden työstöön puhtaasti. Royal Cateringin ravintolalaitevalikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistetut työpöydät kuuluvat kaikkiin ammattikeittiöihin. RST-pöytä RCAT-90/60-NW on suunniteltu nimenomaan vaativaan ammattikäyttöön ravintola-alalle ja tarjoaa käyttöösi runsaasti tilaa kahdella tasollaan.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet – rosteripöytä ruokien puhtaaseen ja hygieeniseen valmistukseen suurkeittiössä, kanttiineissa, leipomoissa, kouluissa tai sairaaloissa

Teräspöydän mitat ovat 90 x 60 cm, joten siinä on paljon tilaa päivittäisiä töitäsi varten. Elintarvikkeet, ainekset, työkalut, laitteet tai ruoanlaitto voivat vaatia suuria työtasoja. Pöydässä on lisäksi alataso, joka helpottaa ja selkeyttää työn järjestelyä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu RST-pöytä on optimaalisen vakaa epätasaisillakin pinnoilla jalkojensa ansiosta, sillä niiden korkeutta voi säätää 2 cm:n verran. Massiiviset, pyöret jalat antavat vakautta ja maksivoivat kantavuutta, joka tällä pöydällä on jopa 210 kg. Ylemmän työtason alapuolelle on rakennettu tuki, jossa on vedenkestävä päällystys.

Toisin kuin kilpailijoiden vastaavissa tuotteissa, tämän RST-pöydän reunat on pyöristetyt. Laadukas kiillotettu ruostumaton teräs on erittäin kestävä ja pitkäikäinen materiaali, joka ei ole herkkä korroosiolle tai mekaanisille vaurioille, kuten esimerkiksi naarmuille. Tämän materiaalin voi puhdistaa helposti ja perusteellisesti, mikä on loistava ominaisuus ajatellen elintarvikkeiden käsittelyn vaatimaa hygieenisyyttä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

Perustuen 2 arvosteluun

08.02.2023

Bordet er super godt til at have en gas grill stående på. Det er hygiejnisk og stabilt Og det ser flot ud i haven

08.02.2023

Tutto perfetto.