Trustpilot

RST-vaunu

Johdevaunu 6 x GN 2/1
Royal Catering
(1)

Johdevaunu 6 x GN 2/1

Mitat (PxLxK)
67.8 x 59 x 94.8 cm
209,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.
Kuljetusvaunu - 16 GN-tasoa - johdevaunu
Royal Catering

Kuljetusvaunu - 16 GN-tasoa - johdevaunu

Mitat (PxLxK)
59 x 42 x 171 cm
269,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 31.7.

Expondon rst-vaunujen valikoimasta löydät erilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut lava-, tarjotin- ja tarjoiluvaunu, joiden avulla kuljetat esimerkiksi astioita, elintarvikkeita, GN-vuokia ja keittiövälineitä helposti ja turvallisesti paikasta toiseen. Rst-vaunu on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ravintola-alalla, joten se on vankkarakenteinen ja kestävä. Tukevat hyllytasot ja jarruilla varustetut täyskumiset pyörät mahdollistavat raskaasti lastattujen vaunujen liikuttelun paikasta toiseen. Tarjoiluvaunuja on saatavilla joko tasaisilla tasoilla tai kaukaloilla varustettuina. Tarjotinvaunujen johteet pitävät GN-astiat ja tarjottimet tukevasti paikallaan. Tilaa siis edullinen rst-vaunu Expondolta!

Laadukas rst-vaunu ravintolalaitteiden asiantuntijalta

Monikäyttöiset rst-vaunut kuuluvat jokaisen ravintolan ja suurtalouskeittiön perusvarustukseen, sillä vaunut mahdollistavat raskaiden lastien helpon ja turvallisen siirtelyn paikasta toiseen. Niillä voit kuljettaa esimerkiksi puhtaita astioita buffettiin ja likaisia astioita tiskikoneeseen. GN-vaunujen avulla siirtelet tyhjiä tai täysiä GN-astioita nopeasti. Lavavaunu puolestaan sopii suurempien lastien, kuten keittiölaitteiden tai elintarvikkeiden kuljetukseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rst-vaunu on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen. Lisäksi ruostumaton teräs kestää hyvin päivittäisessä käytössä ja suojaa vaunua tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Valikoimaamme kuuluu vaunujen lisäksi myös paljon muita kalusteita, kuten teräskaappeja tai hyllyjä mausteiden säilytykseen. Myös tukeva rst-jakkara sopii hyvin kaikkiin keittiötiloihin.

Valikoimastamme löydät paljon erimallisia vaunuja jopa viidellä tasolla tai syvennetyillä kaukaloilla. GN-johdevaunuissa on tilaa jopa 18 GN-astialle tai tarjottimelle. Tukevien jarrujen ansiosta vaunut pysyvät aina tukevasti paikoillaan lastauksen aikana. Niinpä myös raskaiden astialastien kuljettaminen sujuu aina turvallisesti. Tarjotinvaunuissa on lisäksi varmistintangot, jotka estävät kuorman tahattoman liukumisen vaunuista. Rst-vaunu sopii siis erinomaisesti mitä erilaisimpiin kuljetustarkoituksiin ravintoloissa, suurtalouskeittiöissä, hotelleissa tai vaikkapa sairaaloissa. Tilaa siis edullinen teräsvaunu ja vakuutu sen kestävyydestä ja monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

Laadukkaat ravintolalaitteet ammattikäyttöön

Laadukkaat rst-vaunut ja muut teräskalusteet ovat osa Expondon monipuolista ravintolalaitevalikoimaa. Vaunujen lisäksi löydät meiltä tilavat rst-kaapit astioiden, keittiötarvikkeiden ja elintarvikkeiden säilytystä varten. Liukuovien takana kaikki tarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä ja turvallisesti paikallaan. Myös käytännölliset telineet ruokailuvälineille kuuluvat jokaiseen buffettiin, kanttiiniin ja kahvilaan. Expondon suurkeittiökalusteilla teet ammattikeittiöstäsi hyvin toimivan kokonaisuuden. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme edullisia mutta laadukkaita ratkaisuja ravintola-alan tarpeisiin. Kaikki laitteemme on suunniteltu vastaamaan ravintola-alan tiukkoja vaatimuksia ja kestämään päivittäisessä käytössä. Siksi valitsemmekin valmistusmateriaaliksi esimerkiksi laadukkaan ruostumattoman teräksen. Ruostumaton teräs täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset, sillä sen tasainen pinta on helppo pitää puhtaana eivätkä bakteerit ja lika pääse pinttymään pintaan.

Kaikki rst-vaunumme on suunniteltu siten, että ne soveltuvat vaativaan päivittäiseen käyttöön hotelli- ja ravintola-alalla. Vaunujen törmäyssuoja ja jarruilla varustellut pyörät takaavat kuormien turvallisen kuljetuksen. Teräsvaunujen ansiosta säästät aikaa ja työvoimaa, sillä voit kuljettaa suuriakin kuormia kerralla. Kuormien siirtäminen vaunuilla on myös paljon ergonomisempaa kuin kantaminen. Monipuolisten teräsvaunujen hankkiminen kannattaa siis varmasti. Tutustu vaunuvalikoimaamme jo tänään ja tilaa laadukas rst-vaunu edullisesti kotiinkuljetuksella! Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaukseen liittyen.