Trustpilot

Maustehylly

Royal Cateringin ja Bartscherin ruostumattomasta teräksestä valmistetussa maustehyllyssä säilytät siististi ja järjestelmällisesti mausteet ja muut kuivaruoka-aineet. Hyllyssä on johteet 1/6 , 1/4 tai 1/9 GN-astioille, ja voit tarpeesi mukaan valita hyllyn joko jopa seitsemälle GN-astialle. GN-astiat eivät kuulu toimitukseen, mutta voit tilata nekin verkkokaupastamme. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu maustehylly ja GN-astiat on helppo puhdistaa. GN-astiat kiinnitetään johteilla hyllyn alapuolelle ja lisäksi hyllyn yläpuolella on lisätilaa esimerkiksi maustepurkeille. Maustehylly on helppo kiinnittää seinään, jolloin mausteet ovat käden ulottuvilla juuri siellä, missä niitä tarvitset.

Laadukas maustehylly Expondolta

Verkkokaupastamme voit tilata ruostumattomasta teräksestä valmistetut maustehyllyt sekä muut rst-seinähyllyt, jotka mahdollistavat seinätilan käyttämisen tehokkaasti. Myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyköt mahdollistavat tavaroiden kätevän säilytyksen esimerkiksi varastotiloissa tai keittiössä. Kaikki suurkeittiökalusteemme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee niiden puhdistuksesta helppoa. Pinnat voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä ja tavanomaisella pesuaineella. Tasaisen pintansa ansiosta ruostumaton teräs estää lian ja bakteerien tarttumisen pintoihin. Niinpä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ovat erittäin hygieeninen valinta ravintola-alan käyttöön.

Maustehyllyn toimitukseen kuuluu kiinnitysmateriaalit, joten hylly on helppo asentaa heti sopivaan kohtaan. Näin säilytät mausteet ja muut kuivaruoka-aineet kätevästi GN-astioissa, jotka on helppo irrottaa hyllystä tarpeen mukaan. Niinpä et joudu availemaan erilaisia purkkeja, vaan mausteet pysyvät aina järjestyksessä ja nopeasti saatavilla Expondon maustehyllyssä. GN-astioiden lisäksi hyllyn päällä on tilaa esimerkiksi pippurimyllyjä tai muita tarvikkeita varten, ja hyllyn sivuilla olevat reunalevyt estävät tavaroiden tippumisen. Hyllyn alapuolella olevat johteet mahdollistavat GN-asioiden helpon kiinnityksen, joten astiat on helppo irottaa ja työntää takaisin johteisiin käytön jälkeen. Irrotettavat GN-astiat on siis helppo pestä astianpesukoneessa käytön jälkeen. Niinpä hylly on erittäin helppohoitoinen ja nopea puhdistaa.

Monipuoliset ravintolalaitteet Expondon verkkokaupasta

Maustehylly ja muut keittiökalusteet löytyvät helposti Expondon verkkokaupasta. Voit tutustua valikoimaamme helposti kotoa käsin ja tilata tarvitsemasi laitteet ja kalusteet edullisesti kotiin kuljetettuina. Ravintoloissa ja suurtalouskeittiöissä tukevat lavavaunut tulevat tarpeeseen, sillä vaunulla pystyt liikuttamaan raskaat lastit helposti ja turvallisesti paikasta toiseen. Myös ammattimainen lasienkiillotuskone on tärkeä laite baareissa ja ravintoloissa, sillä se helpottaa ja nopeuttaa lasien kiillotusta. Koneen ansiosta et joudu vaivalloisesti kiillottamaan laseja käsin, vaan kuuma ilma ja mikrokuitu hoitavat homman puolestasi. Monet keittiölaitteemme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, aivan kuten maustehyllykin. Ruostumaton teräs tekee laitteista pitkäikäisiä, kestäviä ja hygieenisiä.

Verkkokaupastamme löydät kaikki ravintolalaitteet ja -kalusteet, joita tarvitset ravintolan, ruokavaunun, baarin tai kahvilan perustamiseen. Toki löydät meiltä myös edullisesti täydennystä ravintolasi varustukseen. Tarvitsetpa sitten liesiä, uuneja, keittiövälineitä, lämpö- tai kylmälaitteita tai vaikka pikaruokalaitteita, saat meiltä kaikki laitteet yhdestä osoitteesta. Kaikki laitteemme on suunniteltu ammattikäyttöä varten, joten voit luottaa niiden kestävyyteen, turvallisuuteen ja parhaaseen laatuun. Maustehyllyn ja muiden kalusteiden avulla kalustat ammattikeittiösi toimivasti ja tilaa säästäen. Näin jokainen neliömetri tulee tehokkaasti käyttöön ja kaikki laitteet ja elintarvikkeet ovat järjestyksessä ja helposti saatavilla.