Trustpilot

Teräskaappi

Expondon verkkokauppa tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säilytysratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Hygieeniset ja helposti puhdistettavat astia-, seinä- ja alakaapit kuuluvat jokaisen suurkeittiön peruskalustukseen. Löydät meiltä luonnollisesti myös samaan sarjaan kuuluvat, Royal Cateringin rst-pöydät. Mikäli tarvitset kylmäsäilytystilaa, kannattaa tutustua myös kylmätekniikkavalikoimaamme, josta löydät mm. kylmävetolaatikostoja tukevalla työtasolla. Rst-kalusteidemme valikoima on laaja, joten voit suunnitella juuri tarpeisiisi sopivan ja tyylikkään, yhtenäisen kalustuksen keittiöösi. Tutustu tuotteisiimme, inspiroidu ja tilaa teräskaappi sekä muut kalusteet jo tänään expondon verkkokaupassa!

Royal Cateringin teräskaapit moderniin ammattikeittiöön

Tiivis yhteistyö valmistajamme Royal Cateringin kanssa mahdollistaa teräskalusteidemme korkean laadun yhdistettynä edulliseen hintaan. Mikäli haaveilet modernista rosterikeittiöstä, on sen toteuttaminen expondolla edullisempaa kuin uskotkaan, ja rahaa jää vielä muihinkin hankintoihin. Mikäli haluat neliöt tehokkaasti käyttöön keittiössäsi, on expondon teräskaappi oikea ratkaisu säilytystarpeisiisi. Teräskaappi kuuluu oleellisena osana ammattimaiseen keittiöön, mutta on käytännöllinen myös esimerkiksi hotelleissa, laboratorioissa ja sairaaloissa, joissa hygienia ja kalusteiden toiminnallisuus ovat etusijalla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllymme ovat kätevä ratkaisu päivittäin käyttämiesi astioiden ja laitteiden säilytykseen. Usein keittiöissä tarvitaan kuitenkin myös suljettavia säilytysratkaisuja, jotka takaavat elintarvikkeiden ja ruuanvalmistuksessa tarvittavien laitteiden ja astioiden hygieenisen säilytyksen ja keittiön siistin ilmeen. Valikoimastamme löydät esimerkiksi reilunkokoisen alakaapin, jossa yhdistyy tukeva työtaso roiskelevyllä ja tilava säilytystila. Tämän liukuovellisen teräskaapin kuormituskyky on jopa 160 kg. Työergonomian parantamiseksi jalat ovat säädettävissä haluttuun korkeuteen. Mikäli tarvitset pesuallasta, löydät meiltä myös altaallisen alakaapin. Alakaappien kaveriksi sopii niin ikään ruostumattomasta teräksestä valmistettu seinäkaappimme, jonka helposti avautuvien ja sulkeutuvien liukuovien takana valmistusainekset ja tavarat pysyvät visusti valolta ja pölyltä suojassa. Kuten muutkin teräskaappimme, edustaa myös tilava ja vankka, 180 cm korkea astiakaappimme funktionaalista ja ajatonta muotoilua.

Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa

Kuten sanottu, ovat Royal Cateringin teräskaapit sekä muut keittiökalusteet pitkäikäisiä hankintoja, sillä ruostumaton teräs eli rosteri ei kulu kovassakaan käytössä. Tasaisten pintojen ansiosta bakteerit eivät pääse pesiytymään kalusteisiin ja siksi niiden puhtaanapito on erityisen helppoa ja mutkatonta. Teräskaappien päivittäiseen puhdistukseen ei tarvita voimakkaita erikoispesuaineita, vaan siihen riittää mikrokuituliina ja yleispuhdistusaine. Toisin kuin esimerkiksi puupinnat, teräshyllyt eivät ime itseensä mitään ja puhdistus sujuu joutuisasti. Lopputuloksena saat jälleen lähes uutuuttaan kiiltävät pinnat. Pitkän elinkaarensa ja lähes 100 %:en kierrätettävyytensä ansiosta ruostumaton teräs on myös ympäristön kannalta kestävä vaihtoehto. Teräskaappiemme pelkistetty ja funktionaalinen muotoilu takaa, että ne tulevat kestämään aikaa myös siinäkin mielessä.

Liian vähäiset säilytystilat johtavat helposti korkeisiin astiapinoihin ja väliaikaisiin ratkaisuihin, jotka voivat olla jopa turvallisuusriski suurkeittiön hektisessä arjessa. Vankkaan teräskaappiin investoimalla lisäät säilytystilaa keittiössäsi kertaheitolla, ja samalla työtasoja vapautuu muuhun käyttöön. Myös arkiset työvaiheet helpottuvat, kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Kannattaa myös harkita, olisiko keittiössäsi tarvetta käteville keittiövaunuille. Tutustu siis suurkeittiökalusteidemme laajaan valikoimaanja tilaa tarpeisiisi sopiva teräskaappi ja muut kalusteet expondon verkkokaupasta jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.