Trustpilot

Kakkoslaatu Ammattilaitteet

Tarvitsetko toimivaa hitsauskonetta silloin tällöin, mutta et raaskisi ostaa kovin arvokasta laitetta? Ongelma on monelle tuttu, mutta siihen saattaa löytyä helposti ratkaisu expondon käytettyjen hitsauskoneiden valikoimasta. Täältä löydät jo ennestään hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, Stamos Germanyn hitsauslaitteita sekä muita verstaslaitteita entistäkin edullisemmin. Alennetut hinnat on laskettu valmiiksi ja näet reilut alennusprosentit kulloisenkin tuotekuvauksen yhteydessä. Ominaisuuksiltaan expondon käytetyt verstaslaitteet ovat tuttua, ammattimaiseen käyttöön suunniteltua ja tarkoin testattua laatua. Tuotteita on kuitenkin rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti ja tehdä tilaus jo tänään!

Korkeaa laatua, edullisemmin hinnoin

On turhaa maksaa täyttä hintaa, jos voit saada saman koneen edullisemmin expondon käytetyt hitsauskoneet -valikoimasta. Kuten kaikki muutkin myymämme laitteet, ovat hitsauskoneet Saksassa suunniteltua laatua. Koneiden valmistuksessa on yhdistetty laadukkaat materiaalit ja moderni tekniikka, ja ne ovat huolellisesti testattuja ja kestävät kovassakin käytössä. Erona normaalin hintaisiin tuotteisiimme on, että käytettyjen hitsauskoneiden ulkopinnassa saattaa olla pieniä poikkeamia , kuten naarmuja tai pieniä kolhuja. Myös alkuperäisen pakkauksen puuttuminen voi olla syy siihen, että tuote löytyy Kakkoslaatu-kategoriastamme, reilulla alennuksella. Nämä vähäiset poikkeamat ovat syntyneet tuotantoprosessin, kuljetuksen, pakkauksen tai tuotteen lyhyen käyttöönoton aikana. Toiminnoiltaan ja muilta ominaisuuksiltaan, pieniä ulkoisia poikkeamia lukuun ottamatta, vastaavat käytetyt hitsauskoneemme kuitenkin täysin muita hitsauslaitteitamme, ja poikkeamat eivät vaikuta tuotteen käyttöön. Itse hitsauskoneissa ero on siis usein lähes huomaamaton, mutta hinnassa ero on jo suuri!


Tiukan laadunvalvontamme tarkoituksena on taata asiakkaillemme ensiluokkaiset tuotteet. Toisaalta pienet pintavirheet eivät ole ympäristönkään kannalta järkevä syy hylätä muuten toimivaa laitetta. Tarjoamalla käytettyjä hitsauskoneita muun valikoimamme ohella edistämmekin osaltamme ympäristön kannalta vastuullista tuotantoprosessia ja laadunvalvontaa. Lisäksi merkkilaitteidemme outlet-myynti käytetyt hitsauskoneet -kategoriassa antaa asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja ja valinnanvaraa.

Käytetyt hitsauskoneet ja muut tarvikkeet kätevästi kotiinkuljetettuina

Tiuhaan vaihtuvasta käytettyjen hitsauskoneiden valikoimastamme voit löytää sopivan koneen niin kotiverstaaseesi kuin teolliseenkin käyttöön. Mikäli et juuri nyt löytänyt sopivaa laitetta, saattaa sellainen jo huomenna löytyä: päivitämme sivua ahkerasti ja vaihtuvuus on suurta. Sopivan koneen sattuessa kohdallesi kannattaa kuitenkin toimia nopeasti ja tehdä tilaus jo tänään, sillä myös joku toinen edullisen hitsauskoneen tarpeessa oleva saattaa olla kiinnostunut samasta koneesta, jota on tarjolla usein vain muutama kappale. Pidä käytetyt hitsauskoneet -kategoriaa silmällä säännöllisesti ja löydät tarvitsemasi laatukoneet huomattavan edullisin hinnoin.


Mikäli sopivaa hitsauskonetta ei löydy Kakkoslaatu-kategoriastamme, kannattaa tutustua koko hitsauskoneidemme laajaan valikoimaan: saatat yllättyä edullisista hinnoistamme. Löysitpä sitten hinta-laatusuhteeltaan edullisen, käytetyn tai uuden hitsauskoneen, kannattaa samaan tilaukseen liittää mukaan joka tapauksessa vielä sopiva varaosasarja ja muut lisätarvikkeet, niin hitsaus voi alkaa verstaallasi sujuvasti heti paketin saavuttua kotiovellesi. Kannattaa tutustua myös käytettyihin teollisuustarvikkeisiin. Saatat tehdä lisää edullisia huippulöytöjä ja säästää rahaa vielä muihinkin hankintoihin. Mikäli sinulla on kysyttävää ostotapahtumasta, maksutavoista tai tuotteiden toimituksesta, ota yhteyttä suomenkieliseen puhelinpalveluumme. Me autamme mielellämme!