Hitsaustarvikkeet

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 15 / 15 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Stamos Germanyn hitsaustarvikkeet ovat erittäin pitkäikäisiä, tehokkaita ja kestäviä. Meiltä löydät kaikki tarvittavat varaosat puikko-, TIG-, yhdistelmä- tai MIG/MAG-hitsauskoneeseesi sekä plasmaleikkuriisi. Valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia elektrodeja, suuttimia, kiristyshylsyjä, leikkuusuuttimia, polkimia ja muita hitsaustarvikkeita. Kaikki hitsaustarvikkeet ovat Stamos Germanyn ja Welbachin laadukkaita alkuperäistuotteita. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa expondolta edulliset varaosat hitsauskoneeseesi kätevästi kotiinkuljetuksella jo tänään.

Laadukkaat hitsaustarvikkeet expondolta

Expondon valikoimasta löydät kaikki yleiset hitsaustarvikkeet ja varaosat Stamos Germanyn ja Welbachin hitsauskoneisiin, jotta työskentely on jatkossakin sujuvaa ja saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hitsauskoneiden varaosasarjoista löydät kaikki varaosat, joita tarvitset päivittäisessä hitsauksessa. Sarjoihin kuuluvat kaikki TIG-, MIG/MAG- ja puikkohitsauksessa tarvittavat kulutusosat sekä myös kaikki plasmaleikkuriin tarvittavat osat. Hitsaustarvikkeemme täyttävät korkeat laatuvaatimukset, aivan kuten hitsauskoneemme ja plasmaleikkurimmekin. Valikoimastamme löytyy Stamos Germanyn, Welbachin ja muiden nimekkäiden valmistajien alkuperäisiä varaosasarjoja. Sarjoja voit tilata eri kokoisina tarpeidesi mukaan. Hitsatessa on tärkeää, että hitsauskoneiden lisäksi myös lisävarusteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Juuri siksi varaosat kannattaakin ostaa suoraan expondolta, jotta löydät juuri hitsauskoneeseesi sopivat osat.


Hitsaustarvikevalikoimastamme löydät myös erilaisia polkimia Stamos Germanyn ja Welbachin hitsauskoneille. Poljin helpottaa työskentelyä merkittävästi, sillä sen avulla voit säätää virtaa erittäin helposti. Tämä mahdollistaa pitkään kestävän vakaan ja turvallisen työskentelyn, mikä on välttämätöntä niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Osassa polkimista on myös liukumista estävä pinta, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen työskentelyn. Liitäntä on yksinkertainen ja usein tarjolla on useita erilaisia liitäntämahdollisuuksia käytettävästä laitteesta riippuen. Luonnollisesti tarjoamme myös erilaisia hitsausjohtoja ja -polttimia.

Suuri valikoima hitsauslisävarusteita

Expondolta löydät suuren valikoiman hitsaustarvikkeita jokaiselle hitsausmenetelmälle. Saatavilla on kaikki tarpeellinen elektrodeista, hitsaussuuttimista ja diffuusoreista aina välikappaleisiin saakka. Hitsauskoneiden ja plasmaleikkureiden varaosat vakuuttavat helpolla käytettävyydellään sekä pitkäikäisyydellään. Stamos Germanyn ja Welbachin lisävarusteisiin sijoittaminen kannattaa, sillä saat pitkäikäisiä varaosia edulliseen hintaan. Sopivat hitsauskoneet löydät myös verkkokaupastamme. Plasmaleikkureiden lisävarusteiden lisäksi tarjoamme varaosia myös TIG-, MIG/MAG- ja puikkohitsauskoneille sekä yhdistelmähitsauskoneille, jotka yhdistävät monta hitsausmenetelmää yhdessä laitteessa.


Stamos Germanyn ja Welbachin suuri valikoima hitsauskoneita, plasmaleikkureita sekä lisävarusteita muodostaa perustan jokaisen harrastelijan, asentajan sekä teollisuushitsaajan tarpeille. Aivan kuten hitsauskonevalikoimasta, löytyy myös hitsaustarvikevalikoimasta kaikki, mitä hitsaukseen tarvitset. Lisävarusteet takaavat, että laitteesi ovat aina käyttövalmiina eivätkä liian kuluneet osat vaikuta hitsaustulokseen. Stamos Germanyn ja Welbachin hitsaustarvikkeet vakuuttavat pitkäikäisyydellään ja erinomaisella hinta-laatusuhteellaan. Varaosasarjat ovat monipuolisia ja voit valita itsellesi sopivan kokoisen sarjan.


Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman erilaisia sähkökäyttöisiä työkaluja, kuten poravasaroita, hiomakoneita ja juotos-asemia. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi laadukkaita vinssejä ja taljoja. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa tarvitsemasi laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella jo tänään. Autamme mielellämme hitsauskoneiden lisävarusteisiin sekä muihin laitteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.