Trustpilot

Pulttihitsauskone

Pulttihitsauskoneella pulttiruuvien sekä nastojen hitsaaminen taittuu käden käänteessä ilman esi- tai jälkivalmisteluita. Stamos Germany -merkkiset pulttihitsauskoneet soveltuvat erinomaisesti myös metallilevyjen, -suojien ja -eristeiden hitsaamiseen. Autoverstaat, työpajat sekä muut teollisuudenalat arvostavat pitkäkestoisia ja laadukkaita hitsaustyökalujamme. Lisäksi verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erikokoisia hitsauspultteja. Pulttien koot (kierretyypit) ovat M3:sta M10:een ja pituudet 10 millimetristä 40 millimetriin saakka. Työskentelyn helpottamiseksi tarjoamme myös kuparisia pultinpitimiä kondensaattorisytytykseen. Optimaalisen johtokyvyn takaavat pultinpitimiet ovat erityisesti suunniteltu käytettäväksi Stamos Germanyn pulttihitsauskoneiden kanssa.

Pulttihitsauskone vaativaan ammattikäyttöön

Expondon valikoimasta löydät kaksi eri tehoista pulttihitsauskonetta, 1600 ja 2500 J energialla varustettuina, sekä näppärän hitsauspistoolin. Stamos Germanyn pulttihitsauskoneella hitsaat ruuvit ja nastat millisekunneissa kiinni mitä erilaisimpiin metalliosiin. Pulttihitsauskone käyttää hitsausmenetelmänä CD-kondensaattoripurkausmetelmää. Työskentely on nopeaa, sillä vaadittava hitsausaika on alle 3 ms. Pulttihitsaus kondensaattoripurkausmenetelmällä soveltuu erityisen hyvin ohuiden, vähintään 0,5 mm peltien hitsaukseen, esimerkiksi elektroniikka- ja sähköteollisuuteen, laboratoriotekniikkaan, eristystekniikkaan, kotelojen ja kaappien kokoamiseen sekä yleisesti ohuen pellin työstämiseen. Menetelmä sopii yleisimpien metallilajien, kuten ruostumattoman teräksen, alumiinin, kuparin tai titaanin käsittelyyn. Muihin hitsausmenetelmiin tarjoamme esimerkiksi MIG/MAG-hitsauskoneet.

Hitsaukseen pulttihitsauskoneella ei vaadita esivalmisteluja, kuten poraamista, naulaamista tai stanssausta. Hitsauspainetta voidaan portaattomasti säätää hitsauspistoolista. Portaattomassa jännitteensäädössä on merkittynä optimaalinen jännite erikokoisille M3-M10 pulteille. Hitsauskone on yksinkertainen käyttää ja siinä on selkeä näyttö, joka näyttää valitun hitsausjännitteen. Lisäksi näyttö kertoo lataustilan, käyttövalmiustilan ja hitsaustilan päällä olon. 4 metriä pitkän johdon ansiosta liikkumavaraa on riittävästi. Myös puikkohitsauskone soveltuu liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn.

Pulttihitsauskone kannattaa tilata Expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Edulliset hinnat
  • Eri koot ja mallit – sekä laitteissa että pulteissa
  • Nopeus, varmuus sekä tehokkuus
  • Hitsattavien pulttien koko valittavissa M3 – M10
  • Hitsauskoneella hitsaat vaivattomasti terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia, kuparia, messinkiä ja titaania
  • Käytettävissä ilman erillisiä kulutustarvikkeita tai -aineita

Pultit ja pidikkeet hitsaamiseen samalla tilauksella

Hitsauspultit ovat välttämättömiä pulttihitsauksessa, sillä ne liittävät komponentit yhteen. Haluamme tehdä tarvikkeiden ja työkalujen tilauksesta mahdollisimman helppoa, joten verkkokaupastamme voit hitsauskoneen lisäksi tilata tarvittavat pultit ja pidikkeet samalla kertaa. Stamos Germanyn pulttihitsauskoneella voidaan hitsata pulttiruuveja tai suoria nastoja, joiden koko on M3 – M10 ja maksimipituus 40 mm. Jokaiselle koolle (poislukien M7 ja M9) on oma istukka, jonka avulla pultit voidaan kiinnittää hitsauskoneeseen. Voit tilata pultteja expondon verkkokaupasta 100 ja 250 kappaleen erissä.

Hitsauspultit on valmistettu teräksestä ja voit valita joko kirkkaat tai kuparipinnoitetut pultit. Stamos Germany -pultit ovat erittäin kestäviä laadukkaan materiaalin ansiosta. Kuparipinnoite suojaa pultteja korroosiolta ja parantaa lämmön- ja sähkönjohtokykyä. Kirkkaan metalliset pultit ovat myös lähes korroosiovapaita. Pultin hitsattava puoli sisältää tarkan sytytyskärjen, johon valokaari syttyy ja kärki sulaa. Lyhyen mutta voimakkaan lämpötilanmuutoksen vaikutuksesta muodostuu pieni hitsauskohta, joka liittää työstettävän kappaleen ja pultin pysyvästi yhteen. Voit käyttää hitsauspultteja esimerkiksi sähköteollisuuden, laboratoriotekniikan ja erityistekniikan elementtien hitsaamiseen sekä metallirunkojen, -kuorien ja kaappien kokoamiseen. Muistathan huolehtia työturvallisuudesta käyttämällä hitsausmaskia.

Pulttien lisäksi tarvitset pultinpitimen. Tarjoamme kierretyypeille M4, M5, M8 ja M10 soveltuvat pitimet. Kuparinen pultinpidin takaa erinomaisen johtokyvyn ja on pitkäikäinen korroosiosuojan ansiosta. Valikoimamme pultinpitimet on erityisesti suunniteltu Stamos Germanyn pulttihitsauskoneille, mutta ne sopivat myös kaikkiin yleisiin pistehitsauskoneisiin. Expondon valikoimasta löydät kattavasti myös muita hitsausvälineitä, kuten monenlaiseen hitsaukseen soveltuvat spotterit. Näitä voit käyttää myös pulttihitsauksessa ja esimerkiksi auton lommojen korjaamisessa. Onko myös plasmaleikkuri ollut mietinnässä? Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä sopiva leikkuri tänään!