Trustpilot

Hitsauspoltin

Stamos Germanyn ja Welbachin laadukkaat hitsauspolttimet ovat tärkeä osa laadukasta hitsaustyötä. Meiltä löydät hitsauskoneisiimme sopivat hitsauspolttimet sekä plasmapolttimet. Hitsauspoltin kiinnitetään hitsauskoneeseen johdon avulla, ja liittäminen sekä irrottaminen on vaivatonta ja nopeaa. Polttimet ovat kestäviä ja helppoja käyttää. Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta polttimet ovat vankkarakenteisia ja pitkäikäisiä. Verkkokaupastamme löydät myös sopivat hitsauskaapelit. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa hitsauskoneeseesi sopiva hitsauspoltin expondolta jo tänään.

Laadukas hitsauspoltin expondolta

Valikoimastamme löytyvät hitsauspolttimet ovat Stamos Germanyn laadukkaita alkuperäistuotteita. Ne sopivat hitsauskoneisiimme ja muihin laitteisiin, joissa on sama liitäntä. Meiltä löydät elektrodipidikkeitä, hitsauspolttimia ja plasmapolttimia joko leikkaustuella tai ilman. On tärkeää, että hitsauspoltin on laadukas ja laitteeseen sopiva, jotta ihanteellinen hitsaustulos saavutetaan ja työskentely on turvallista. Kaikki polttimiin kuuluvat kulutusosat, kuten suuttimet ja kiristyshylsyt, löydät varaosasarjoistamme. Halutessasi voit ostaa myös vesijäähdytetyn polttimen, jossa on johdot jäähdytinveden sisään- ja ulostuloa varten. Joidenkin polttimien toimitusvarustukseen kuuluu myös suuttimia, kiristyshylsyjä sekä polttimen suojuksia.


Meiltä saat myös hitsauskoneeseesi tai plasmaleikkuriisi sopivat kaapelipaketit. Valikoimaamme kuuluu erilaisia MMA-, MIG-, TIG- sekä plasmakaapeleita. Meiltä voit ostaa myös maakaapeleita eri laitteille. Hitsauskoneidemme toimitusvarustukseen kuuluu tarvittava poltin ja kaapelit, mutta voit ostaa polttimia ja kaapeleita myös varaosiksi tai toista hitsauskonetta varten. Laadukkaat polttimet ja kaapelit mahdollistavat häiriöttömän ja turvallisen työskentelyn. Turvallisuuden takaamiseksi on tärkeää käyttää myös hitsausmaskia, jonka saat myös meiltä. Automaattinen hitsauskypärä suojaa näköäsi kirkkaalta valolta ja kasvojasi kipinöiltä ja hitsausroiskeilta. Kypärämme sopivat monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta kaikille. Löydä sopiva hitsauskypärä verkkokaupastamme jo tänään.

Hitsauspolttimen toiminta

Hitsattaessa hitsauspolttimen elektrodin ja työkappaleen välissä palaa valokaari. Hitsauspoltin myös syöttää suojakaasua hitsauskohtaan. Kytkimen avulla hitsausta säädellään, ja polttimeen liitetään kaasusuutin sekä elektrodi kiristysholkin avulla. Jos poltin on vesijäähdytetty, liitetään polttimeen sisääntulo- ja ulostulojohto jäähdytinvettä varten.


Valikoimastamme löydät polttimia MMA-, MIG- ja TIG-hitsausta sekä plasmaleikkureita varten. MMA- eli puikkohitsauksessa käytetään pinnoitettua hitsauspuikkoa hitsaussauman tuottamiseen. Hitsatessa et tarvitse lisäksi suojakaasua. Expondon puikkohitsauskoneet ovat laadukkaita, kevyitä ja helppoja käyttää. MIG/MAG-hitsauksessa puolestaan käytetään suojakaasua, ja menetelmällä voi hitsata lähes kaikkia metalleja, kuten terästä, ruostumatonta terästä, kuparia ja kupariseoksia. Puikkohitsauksessa hitsauksen joutuu keskeyttämään aina puikkoa vaihdettaessa, kun taas MIG/MAG-hitsauksessa tätä ongelmaa ei ole. Sulavana elektrodina toimii hitsauslanka ja suojakaasu syötetään hitsauspolttimen kautta. TIG-hitsauksen hyvä puoli on, että siinä syntyy vain vähän hitsausroiskeita ja -savua. Hitsauksessa käytetään volframielektrodia ja suojakaasua. Plasmaleikkauksessa metalli sulaa korkean lämpötilan ansiosta ja paineilma tai muu kaasu erottaa metallin osat toisistaan. Plasmaleikkaus on tehokkaampi tapa metallien leikkaamiseen kuin esimerkiksi kulmahiomakoneella leikkaaminen.


Meiltä löydät hitsaus- ja plasmapolttimia kaikkia menetelmiä varten. Onko plasmaleikkuri ollut harkinnassa? Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa hitsauskoneeseesi tai plasmaleikkuriisi sopiva poltin expondon verkkokaupasta kätevästi kotiinkuljetuksella.