Trustpilot

MIG-MAG-hitsauskone

Tarjouksessa
MIG/MAG-hitsauskone - 180 A - 2/4-tahti - 230 V
Stamos Power ²
(3)

MIG/MAG-hitsauskone - 180 A - 2/4-tahti - 230 V

Mitat (PxLxK)
53 x 21.5 x 40.5 cm
399,00 € 469,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 28.5.
MIG/MAG-hitsauskone - 90 A - IGBT
Stamos Germany
(3)

MIG/MAG-hitsauskone - 90 A - IGBT

Mitat (PxLxK)
35 x 13.5 x 25 cm
219,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 28.5.

Stamos Germanyn MIG-hitsauskoneet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä ja niissä on isot ja ergonomiset säätöelementit, jotka helpottavat työskentelyä. Laadukkailla laitteilla saat aikaan laadukkaan hitsaussauman. MIG-hitsauksessa laadukas hitsaustulos saavutetaan kaasuja lisäämällä. Löydät valikoimastamme erilaisia suojakaasuhitsauskoneita, jotka soveltuvat erityisen hyvin ammattimaiseen käyttöön. Voit valita hitsauskoneen myös vaunulla ja vesijäähdytyksellä, joten löydät varmasti juuri sopivan laitteen valikoimastamme. Tutustu siis valikoimaamme ja löydä jo tänään tarpeisiisi sopiva MIG-hitsauskone expondolta.

Ammattimainen MIG-hitsauskone expondolta

Stamos Germanyn MIG-hitsauskoneet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Laitteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja tarkastetaan valmistusprosessin aikana, joten ne ovat erittäin pitkäikäisiä ja turvallisia. Voit valita MIG-hitsauskoneen joko 250, 350 tai 500 ampeerin teholla riippuen siitä, kuinka tehokkaan laitteen tarvitset. MIG-hitsauksessa käytetään inerttisuojakaasua, joka ei reagoi hitsisulan kanssa. Menetelmä eroaa MAG-hitsauksesta siten, että MAG-menetelmässä käytetään aktiivikaasua, joka puolestaan reagoi sulan kanssa. Menetelmän etuna on, että hitsaus on nopeaa ja hitsausjälki puhdas. Lisäksi hitsaussaumaan ei muodostu kuonakerrosta, kuten joissakin muissa hitsausmenetelmissä. Hitsatessa voi käyttää joko täyte- tai umpilankaa. Hitsatessa on myös erittäin tärkeää käyttää laadukkaita ja turvallisia suojavarusteita. Löydät verkkokaupastamme tehokkaan ja luotettavan hitsauskypärän, joka suojaa silmäsi ja näkösi tehokkaasti hitsauksen vaaroilta. Automaattisesti tummeneva näkösuoja on varma ja luotettava tapa suojata silmät kirkkaalta valolta. Meiltä löydöt myös kaikki tarvitsemasi varaosasarjat sekä hitsaus-tarvikkeet. Tutustu laajaan hitsauskonevalikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopiva MIG-hitsauskone. Jos et ole varma, millaisen hitsauskoneen tarvitset, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme auttaa oikeanlaisen laitteen valinnassa. Meillä on erilaisia hitsauskoneita eri toiminnoilla, joten löydät varmasti sopivan laitteen edulliseen hintaan.

MIG-hitsauksen edut

MIG-hitsauskone käyttää erilaisia inerttisuojakaasuja, kuten argonia, jotka eivät reagoi hitsisulan kanssa. Laitteen ylikuumenemissuoja ja vankkarakenteinen kuori suojaavat hitsauksen aikana mahdollisilta vaaroilta. Suojakaasuhitsaus on suosittu hitsausmenetelmä, sillä se mahdollistaa nopean hitsauksen. Lisäksi valokaari pysyy pitkään yllä ilman, että elektrodeja tarvitsee vaihtaa. Menetelmä sopii hyvien sellaisten metallien hitsaukseen, joita on vaikea käsitellä. MIG-hitsaus on maailmanlaajuisesti yksi eniten käytetyistä hitsausmenetelmistä. Menetelmän etuna on, että se sopii lähes kaikille metalleille, kuten teräkselle, ruostumattomalle teräkselle, kuparille ja kupariseoksille. Suojakaasuhitsaus on tuottoisampaa kuin esimerkiksi puikkohitsaus, koska puikkohitsauksessa hitsaaja joutuu aina keskeyttämään työskentelyn vaihtaakseen hitsauspuikon. MIG-hitsauskoneessa hitsauslankaa ja suojakaasua voidaan syöttää jatkuvasti, jolloin työ voi jatkuva joutuisasti ilman keskeytyksiä. Niinpä tämä hitsausmenetelmä on nopea ja tuottoisa tapa hitsata erilaisia metalleja erinomaisin hitsaustuloksin. Löydät hitsausvälinekaupastamme myös laitteisiimme sopivat polttimet ja hitsausjohdot/kaapelit. Laadukkaiden Stamos Germanyn alkuperäistuotteiden ansiosta löydät aina sopivat varaosat hitsauskoneeseesi, ja näin myös laitteen käyttöikä pitenee, sillä voit vaihtaa kulutusosat helposti uusiin. Hitsauskoneiden lisäksi valikoimaamme kuuluu myös paljon laadukkaita sähkötyökaluja, kuten poravasaroita ja juotosasemia. Onko harkinnassa ollut plasmaleikkuri? Plasmaleikkuri sopii myös ammattimaiseen käyttöön teollisuudessa. Tutustu ja tänään monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa laadukas MIG-hitsauskone edullisesti expondolta!