Trustpilot

Hitsaussetit

Jos etsit sopivaa hitsaussettiä, johon kuuluu sekä hitsauskone että -maski, olet oikeassa paikassa! Osta siis Stamos Germanyn hitsaussetti ja säästä 3%. Valikoimastamme löydät tehokkaat puikko-, TIG- MIG/MAG- ja yhdistelmähitsauskoneet sekä plasmaleikkurit yhdistettyinä laadukkaisiin hitsausmaskeihimme. Tällä hitsaussetillä pääset aloittamaan hitsauksen heti, sillä laadukas kypärä suojaa silmiäsi ja kasvojasi kirkkaalta valolta ja hitsausroiskeilta. Jos etsit hitsauskoneisiimme sopivia hitsauskaapeleita, löydät nekin edullisesti verkkokaupastamme. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse tarpeisiisi sopiva hitsauskone ja siihen sopiva hitsausmaski jo tänään!

Stamos Germanyn laadukas hitsaussetti Expondolta

Etsitpä sitten TIG-, MIG/MAG- tai yhdistelmähitsauskonetta, löydät hitsaussetti-valikoimastamme varmasti tarpeisiisi sopivan kokonaispaketin. Ostaessasi samalla laadukkaan, aurinkopaneelilla toimivan automaattisen hitsausmaskin, säästät hinnasta 3%. Hitsaussetti on siis kannattava ostos, jos etsit sekä hitsausmaskia että sopivaa hitsauskonetta. Tällä paketilla pääset aloittamaan heti! Hitsauskoneen mukana tulevat luonnollisesti kaikki tarvitsemasi osat, kuten elektrodit ja hitsauskaapelit. Tehokkailla plasmaleikkureillamme leikkaat eripaksuisia metalleja nopeasti ja siististi. Löydät myös plasmaleikkurit settivalikoimastamme. Voit valita kaupastamme tarpeidesi mukaan joka puikkohitsauskoneen tai suojakaasuhitsauskoneen. Tarjoamme suuren valikoiman laitteita eritasoisilla jännitteillä ja hitsausvirroilla. Niinpä löydät varmasti tarpeisiisi sopivan hitsauskoneet ja siihen kuuluvat varusteet. Verkkokaupastamme löydät luonnollisesti myös hitsauskoneiden varaosasarjoja sekä lisätarvikkeita, kuten polkimia ja hitsauskärryjä. Niinpä löydät valikoimastamme kaikki hitsaustöissä tarvitsemasi laitteet ja varusteet. Edullisen hitsaussetin etuna on, että saat samalla alennettuun hintaan laadukkaan automaattihitsausmaskin. Voit säätää maskin sopivuutta sekä visiirin etäisyyttä kasvoista niin, että maski sopii sinulle täydellisesti. Koska turvallisuus on hitsauksessa erittäin tärkeää, on laadukas ja kestävä kypärä ehdottoman tarpeellinen hankinta. Osta siis Expondon kokonaispaketti ja säästät selvää rahaa! Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja löydä kaikki tarvitsemasi hitsauskoneet ja -varusteet edullisesti.

Ensiluokkaiset hitsauskoneet edullisesti Expondolta

Yhdessä hitsauskonevalmistaja Stamos Germanyn kanssa voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaita ja pitkäikäisiä hitsauskoneita parhaaseen mahdolliseen hintaan. Expondon hitsaussetti onkin oikea valinta, jos haluat ostaa laadukkaan hitsauskoneen, hitsausmaskin ja säästää samalla rahaa. Hitsauskoneiden lisäksi myymme muitakin laadukkaita verstaslaitteita, kuten pora- ja piikkausvasaroita sekä saumahiomakoneita saumojen viimeistelyyn. Lisäksi myymme erityisesti kotiverstaaseen sopivia autotallinovia. Kaikki verstaslaitteemme kuten myös teollisuustarvikkeemme ja ravintolalaitteemme on valmistettu huolella valituista ensiluokkaisista materiaaleista yhdistettynä uusimpaan tekniikkaan. Voit aina luottaa laitteidemme pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen, sillä tarkistamme tuotteet jo tuotantovaiheessa tapahtuvassa laaduntarkkailussa. Kiinnitämme suunnittelussa erityistä huomiota asiakkaidemme tarpeisiin sekä käyttömukavuuteen ja -turvallisuuteen. Etenkin työkaluissa ergonomisuus on erittäin tärkeää, jotta pitkäkestoinenkin työskentely on mahdollista. Niinpä olemme keskittyneet asiakkaidemme kokonaistarpeisiin myös hitsaussettien suunnittelussa. Settien ansiosta et joudu etsimään kaikkia tarvitsemiasi varusteita erikseen, vaan olemme yhdistäneet sopivan hitsauskypärään hitsauskoneisiimme puolestasi. Kiertele siis rauhassa verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme. Löydät meiltä varmasti muutkin tarvitsemasi verstaslaitteet ja sähkötyökalut edullisesti kotiinkuljetuksella. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sopivien tuotteiden valinnassa sekä kaikissa tuotteisiin, tilaukseen, maksuun ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset neuvoja ja apua tuotevalikoimaamme liittyen!