Autotallin nosto-ovi

Expondon valikoimasta löydät paljon erilaisia MSW Motor Technicsin autotallin nosto-ovia, jotka toimivat joko jakohihnalla tai ketjulla. Laadukkaissa ovissa on hätäavaustoiminto sähkökatkoksen varalta sekä sormisuoja, jonka ansiosta sormet eivät voi jäädä oven väliin. Lisäksi myymme autotallin oven avaajia, jotka mahdollistavat oven avaamisen autosta ilman ulos nousemista. Käytännöllinen nosto-ovi mahdollistaa kippioveen verrattuna tilan ihanteellisen käytön. Tilaa jo tänään autotalliisi laadukas autotallin nosto-ovi edullisesti expondolta!

Laadukas autotallin nosto-ovi MSW:ltä

Sääolosuhteita kestävä, laadukas ja pitkäikäinen ovi kuuluu jokaiseen autotalliin. Koska expondo tekee tiivistä yhteistyötä autotallin nosto-ovien valmistajan MSW Motor Technicsin kanssa, voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ovia aina edulliseen hintaan. Oven laadukas pinnoite suojaa sitä sääolosuhteilta, UV-säteilyltä ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta. Tukevat, 40 mm paksut paneelit tekevät ovesta erityisen kestävän. Myös oven avausmekanismi on erityisen pitkäikäinen ja kestävä, sillä sen kiskot on valmistettu laadukkaasta ja vankasta galvanoidusta teräksestä. Tehokkaan, jopa 300 watin moottorin ansiosta oven vetovoima on 800 N, joten se avautuu jopa 16 cm/s nopeudella. Valitsemastasi paketista riippuen toimitukseen kuuluu kaksi kauko-ohjainta, joiden avulla autotallin nosto-ovi avautuu kätevästi ilman, että joudut nousemaan ulos autostasi. Infrapunasensorin ansiosta ovi myös pysähtyy automaattisesti, jos jokin tulee sen tielle. Niinpä ovi on turvallinen ratkaisu myös perheille, joiden pienet lapset tai lemmikit saattavat liikkua sulkeutuvan oven alla. Turvallisen ovesta tekevät myös hätäavaustoiminto, joka mahdollistaa oven avaamisen myös ilman sähköä, sekä sormisuoja, jonka ansiosta sormet eivät voi jäädä sulkeutuvan oven väliin. Oveen liitetty automaattinen halogeenivalaistus helpottaa autotalliin ajamista pimeällä. Autotallin nosto-ovi on pinnoitettu niin, että se kestää hyvin säässä kuin säässä ja on helppo puhdistaa.

Laadukasta tekniikkaa

Autotallin nosto-oven avausmekanismi on erityisen hiljainen ja sujuvasti liikkuva, sillä kiskoissa liikkuvat rullat on valmistettu erityismuovista. Usein ketjulla toimivat ovet vaativat enemmän huoltoa ja ovat myös kovaäänisiä. MSW:n jakohihnakäyttöiset ovet sen sijaan ovat hiljaisia mutta tehokkaita. Ovien avausmekanismi on mukautettu oven painoon, ja siksi se onkin erityisen tehokas. Oven virrankulutus on standby-tilassa vain 4 wattia, joten se on hyvin energiatehokas vaihtoehto. Verkkokaupastamme voit ostaa myös ovimekanismin erikseen ovia varten, joiden toimitusvarustukseen oven avaaja ei kuulu. Autotallin nosto-ovi on kippioviin verrattuna hyvä ratkaisu, sillä se vie avautuessaan ja sulkeutuessaan vain vähän tilaa. Niinpä voit käyttää autotallisi tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Verkkokaupastamme löydät myös paljon muita tuotteita. Voit ostaa meiltä tehokkaan TIG-hitsauskoneen tai vaikkapa käytännöllisen kaapelinkuorintakoneen. Verstaslaitteiden lisäksi tarjoamme laitteita kaikkiin ravintola-alan tarpeisiin. Meiltä löydät kaiken ammattikeittiössä tarvittavan, kuten suurkeittiökalusteet tai laadukkaat kylmälaitteet. Voit aina luottaa kaikkien tuotteidemme laatuun ja pitkäikäisyyteen, sillä ne tarkastetaan jo tuotantovaiheessa korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaan. Tutustu jo tänään monipuoliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa autotallin nosto-ovi edullisesti kotiinkuljetuksella!