Trustpilot

Autotallin ovi

Expondolta löydät suuren valikoiman MSW Motor Technicsin valmistamia autotallin ovia sekä autotallinoven avaajia ja infrapunasensoreita. Meiltä löydät joko jakohihnalla tai ketjulla toimivia nosto-ovia, joissa on hätäavaustoiminto sähkökatkoksen varalta ja automaattinen pysäytys sekä sormisuoja. Autotallinoven avaaja mahdollistaa oven avaamisen kaukosäätimen avulla ilman, että joudut nousemaan autosta. Tutustu siis valikoimaamme ja valitse sopiva autotallin ovi ja avaaja edulliseen hintaan kätevästi kotiinkuljetuksella!

Luotettava ja laadukas autotallin ovi

MSW:n autotallin ovet suunniteltiin vaativaan koti- tai verstaskäyttöön, jossa tärkeää on turvallisuus, laatu ja käyttömukavuus. Tilaamastasi paketista riippuen kuuluu toimitukseen myös oven avaaja, halogeenivalaistus sekä kaksi käytännöllistä kauko-ohjainta. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tarkasti suunniteltu rakenne takaavat käyttäjien tyytyväisyyden. Oven pinta kestää erityisen hyvin sään vaikutuksia, kosteutta ja likaa, sillä paneelien paksuus on 40 mm ja niiden pinta on pinnoitettu. Oven kiskot on valmistettu vankasta galvanoidusta teräksestä, joten oven avausmekanismin pitkäikäisyys ja kestävyys on taattu. Autotallin oven avaajien vetovoima on jopa 800 N, mikä on mahdollista 250 watin moottorin ansiosta. Niinpä avaajan nopeus on jopa 16 cm sekunnissa. Pinnoituksen ansiosta autotallin ovi on myös erittäin helppo pitää puhtaana, sillä lika irtoaa helposti. Koska ovet ovat hyvin eristettyjä, ehkäisevät ne lämmön karkaamista. Siten säästät laadukkaan oven avulla myös lämmityskuluissa. Autotallin ovien lisäksi myymme paljon erilaisia verstaslaitteita, kuten hitsauskoneita ja muita sähkötyökaluja. MSW:n ovien avulla takaat autotallisi tai verstaasi käyttömukavuuden, ja käytännöllisen nosto-oven avulla voit käyttää koko oven korkeuden ja leveyden optimaalisesti. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa autotalliisi tai verstaaseesi sopiva ovi jo tänään!

Sopii kaikenlaisiin olosuhteisiin

Expondon autotallin ovessa on tehokas ja hiljainen avaaja, joka mahdollistaa oven avaamisen joustavasti etäältäkin. Halogeenivalaistus helpottaa sisään ajamista pimeässä. Paneelien kestävä polyesteripinnoite suojaa ovea UV-säteilyltä ja korroosiolta ja tekee siitä tukevan ja erittäin kestävän. Koska teemme tiivistä yhteistyötä MSW:n kanssa, pystymme tarjoamaan asiakkaille erittäin laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Ovet ovat vain yksi esimerkki MSW:n laadukkaista tuotteista. Lisäksi MSW Motor Technics valmistaa erilaisia sähkötyökaluja ja esimerkiksi vinssejä, jotka ovat saavuttaneet asiakaskuntamme suuren suosion. Autotallin ovissa on manuaalien hätäavaustoiminto, joka mahdollistaa oven avauksen myös sähkökatkoksen aikana. Lisäksi ovi on turvallinen myös perheissä, joissa pienet lapset tai lemmikit saattavat juosta sulkeutuvan oven alle. Ovi pysähtyy automaattisesti, kun infrapunasensori havaitsee liikettä. Siten turvallinen ovi soveltuu täydellisesti kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. MSW:n autotallin ovi on käytännöllinen ja pitkäikäinen hankinta, joka helpottaa autotalliin ajamista ja vakuuttaa tyylikkäällä muotoilullaan sekä toimivuudellaan. Expondon verkkokaupasta löydät myös muita laitteita. Esimerkiksi ammattimaisten ravintola-alan yritysten tarvitsemat laitteet ja kalusteet ovat saatavilla meiltä. Laadukkaat suurkeittiölaitteet kuuluvat jokaiseen ammattikeittiöön. Tutustu jo tänään valikoimaamme ja vakuutu erinomaisesta hinta-laatusuhteesta!