Trustpilot

Autotallin oven avaaja

MSW Motor Technics valmistaa laadukkaita ovia autotalleihin ja verstaisiin. Expondolta löydät myös autotallin nosto-oviin sopivat autotallin oven avaajat, joiden avulla voit avata oven vaivattomasti ja nopeasti kauko-ohjaimen avulla vaikkapa autosta käsin, jolloin sinun ei tarvitse poistua autosta. Voit valita jakohihnalla tai ketjulla toimivan mekanismin joko 600 tai 800 N vetovoimalla. Autotallin oven avaaja on täydellinen lisä MSW:n ensiluokkaiseen oveen. Tutustu jo tänään valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa autotallin oven avaaja edullisesti kotiinkuljetuksella!

Laadukas autotallin oven avaaja expondolta

Onko sinulla jo nosto-ovi, johon haluat hankkia uuden avausmekanismin, vai haluatko hankkia sähkökäyttöisen avaajan ensimmäistä kertaa? MSW Motor Technicsin autotallin oven avaaja on oikea ratkaisu. Avausmekanismeihin sopivat nosto-ovet löydät nekin edullisesti verkkokaupastamme. Käytännölliseen autotallin oven avaajaan kuuluu kaksi kauko-ohjainta, joiden avulla voit avata oven autosta käsin jo etäämmältä, etkä joudu nousemaan autostasi autotalliin ajamista varten. Avausmekanismi on varustettu infrapunasensoreilla, jotka lisäävät oven turvallisuutta. Sensorit tunnistavat liikkeen, jolloin ovi pysähtyy. Niinpä se on turvallinen ratkaisu kaikille, sillä esimerkiksi lapset tai lemmikit eivät voi satuttaa itseään oven sulkeutuessa. Lisäturvallisuutta tuo myös oven hätäavaustoiminto, joka mahdollistaa oven avaamisen ilman sähköä esimerkiksi sähkökatkoksen aikana. Automaattinen halogeenivalaistus helpottaa myös autotalliin ajamista pimeällä. Autotallin oven avaaja on teholtaan jopa 250 wattia ja sen vetovoima on 800 N. Niinpä ovi avautuu 16 cm/s nopeudella. Avaajan tehoasta huolimatta se on erittäin hiljainen jakoketjun ansiosta. Jakoketju on myös helppohoitoinen ja pitkäikäinen mekanismi. Erityisen laadukkaasta galvanoidusta teräksestä valmistetut kiskot ja erityismuoviset rullat mahdollistavat helpon ja hiljaisen oven sulkemisen ja avaamisen. Niinpä MSW:n laadukas avausmekanismi on täydellinen valinta autotalliisi!

Paras käyttömukavuus

Expondon autotallin oven avaaja tekee arjestasi helpomman. Kaukosäätimen avulla voit avata oven jo pihaan ajaessasi, etkä joudu nousemaan autosta avaamaan ovea etkä odottamaan pitkään, sillä avausmekanismi avaa oven ripeästi puolestasi. Mekanismiin integroitu valaistus helpottaa sekin autotalliin pysäköintiä. Autotallin oven avaajan ansiosta voit siis istua autossa myös sateella, pimeällä tai kylmällä säällä ja ajaa suoraan autotalliisi. Koska mekanismin teho on mukautettu ovien painoon, avaa tehokas moottori oven nopeasti. Tuotteen toimitusvarustukseen kuuluu kaikki asennusta varten tarvittavat osat. Niinpä voit asentaa avausmekanismin helposti ja ottaa sen heti käyttöön. Niin pääset taas pian autotallin verstaalle esimerkiksi hitsaamaan puikolla.

Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu myös paljon muita tuotteita. Teollisuuden alojen tarpeisiin myymme esimerkiksi erilaisia vaakoja ja tyhjiökuivauskaappeja. Vastaamme myös kaikkiin ammattikeittiöiden tarpeisiin monipuolisella ravintolalaitteiden valikoimallamme. Autotallin oven avaaja, aivan kuten kaikki muutkin myymämme tuotteet, on erityisen luotettava ja pitkäikäinen. Laadukkuuden takaavat jo tuotantovaiheessa tehtävät jatkuvat laatutarkastukset korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaan. Expondon verkkokaupasta löydät tarvitsemasi laitteet edullisesti. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä erinomaiseen hinta-laatusuhteeseemme. Tilaa jo tänään avausmekanismi ja muut laadukkaat laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella! Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin, tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä.