Trustpilot

Puikkohitsauskone

Puikkohitsauskone sopii lähes kaikkien hitsattavien metallien hitsaukseen. Puikkohitsauskoneiden etuna on, että niillä hitsattaessa et tarvitse lisäksi suojakaasua, sillä valokaari palaa puikon ja hitsattavan kappaleen välillä, ja hitsauspuikon pinnoite suojaa hitsaussaumaa likaantumiselta. Lisäksi puikkohitsauskone sopii työskentelyyn, joka vaatii liikkuvuutta, sillä laitteet ovat pienikokoisia, kevyitä ja vankkarakenteisia. Laitteiden hitsausvirta on tarpeidesi mukaan säädettävissä, joten ne mukautuvat mitä parhaiten kulloisiinkin tarpeisiin. Puikkohitsaus on vanhin ja tunnetuin kaarihitsausmenetelmä, ja suhteellisen helppo oppia, joten se sopii hyvin myös aloittelijoille. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva puikkohitsauskone expondolta!

Edullinen puikkohitsauskone expondolta

Stamos Germanyn hitsauskoneet on suunniteltu ammattimaiseen, päivittäiseen hitsaustyöhön. Expondon puikkohitsauskoneiden avulla saat aikaan laadukkaan ja siistin hitsaussauman. Laitteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne ovat helppoja käyttää. Klassisen muotoilun lisäksi laitteiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia puikkohitsauskoneita 160, 180, 200 tai 250 ampeerin hitsausvirralla. Valikoimastamme löydät tietysti myös paljon erilaisia varaosasarjoja, jotka kaikki ovat Stamos Germanyn ja Welbachin laadukkaita alkuperäisosia.


Me autamme sinua mielellämme oikeanlaisen hitsauskoneen valinnassa. Voit valita itsellesi sopivimmat laitteen verkkokaupastamme ja tilata sen kätevästi kotiinkuljetuksella. Hitsauskoneemme on varustettu IGBT-teknologialla (bipolaaritransistori eristetyllä hilaelektrodilla), minkä ansiosta laitteissa on korkea läpäisykyky ja estojännite ja ne kestävät hyvin oikosulkuja. Laitteissa on lisäksi Anti-stick-toiminto, joka estää elektrodien hehkumisen, sillä virta pienenee automaattisesti. Hot-start-toiminto puolestaan auttaa jopa ongelmallisten elektrodien sytyttämisessä, sillä jännite kasvaa automaattisesti käynnistyksen aikana. Kyseiset toiminnot helpottavat työskentelyä tuntuvasti ja takaavat ensiluokkaisen hitsaustuloksen. Lisäksi laitteiden vankka kuori ja tehotuulettimet suojaavat vaaroilta hitsauksen aikana. Hitsauksen aikana tulee myös käyttää hitsauskypärää silmien ja kasvojen suojaamiseksi. Tutustu hitsauskypärävalikoimaan verkkokaupassamme ja löydä tarpeisiisi sopiva, laadukas hitsausmaski edulliseen hintaan.

Puikkohitsauksen etuja

Puikkohitsaus tunnetaan myös nimellä MMA-hitsaus, joka tulee sannoista Manual Metal Arc. Tässä hitsausmenetelmässä käytetään pinnoitettua hitsauspuikkoa hitsaussauman tuottamiseen. Hitsausvirta muodostaa puikon ja hitsattavan metallin välille valokaaren, joka sulattaa puikon sydämen, ja lisäaine siirtyy pisaroina hitsisulaan muodostaen hitsaussauman. Puikon pinnoite sulaa ja muodostaa suojakaasun, joka puolestaan suojaa hitsaussaumaa likaantumiselta. Puikkohitsauskone on oikea valinta, jos tarvitset edullisen laitteen, joka on myös pienikokoinen ja kevyt ja soveltuu liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn.


Puikkohitsauskone sopii päivittäiseen, pitkäkestoiseen käyttöön. Kevyen painonsa ansiosta laite on ihanteellinen asennuskäyttöön, mutta myös raskaassa käytössä työmaalla on laite luotettava ja kestävä. Uusimman tekniikan ansiosta laitetta on helppo käyttää. Sytytysenergian automaattinen säätö takaa parhaan sytytysominaisuudet. Hitsauskonetta käytetään pääasiassa teräksen ja ruostumattoman teräksen hitsaukseen, mutta se sopii myös monien muiden metallien, kuten alumiinin, nikkelin tai kupariseosten, hitsaukseen. Meiltä löydät myös MOSFeT-teknologiaa käyttävän puikkohitsauskoneen. Kyseinen tekniikka takaa parhaan mahdollisen hitsaustehon ja pitää hitsausvirran vakaana, jotta hitsaustuloksesta tulee ensiluokkainen. Valitse siis tarpeisiisi sopiva hitsauskone expondolta ja saavutat parhaan mahdollisen hitsaustuloksen.


Expondolta löydät hitsauskoneiden lisäksi myös muita laitteita, kuten erilaisia sähkötyökaluja ja vinssejä moneen käyttötarkoitukseen. Onko harkinnassa ollut plasmaleikkuri? Plasmaleikkuri sopii erinomaisesti teollisuuskäyttöön! Tutustu jo tänään laajaan valikoimaamme ja tilaa juuri sinulle sopiva puikkohitsauskone sekä muut tarvitsemasi työkalut ja laitteet verkkokaupastamme!