Trustpilot

Yhdistelmähitsauskone

Stamos Germanyn yhdistelmähitsauskone soveltuu monenlaisiin hitsaus- ja leikkuutöihin ja on erityisen kätevä ammattilaisille, joiden työnkuvaan kuuluvat monipuoliset hitsaustehtävät. Koska samasta laitteesta löytyvät eri toiminnot, vältät näin erillisten hitsauslaitteiden tai plasmaleikkurin ostamisen. Löydät valikoimastamme erimalliset TIG-plasma-yhdistelmähitsauskoneet, joita voi käyttää ilmaplasmaleikkurina, MMA-invertterinä sekä TIG-hitsauskoneena. Kategorian muunmalliset laitteet puolestaan soveltuvat MIG/MAG, TIG, MMA ja FCAW-hitsaustöihin. Laadukas monitoimihitsauskone on kompaktin kokoinen ja helppokäyttöinen. Tilaa nyt Expondolta.

Yhdistelmähitsauskoneen edut

Ammattilaiset, jotka tarvitsevat työssään eri hitsausmenetelmiä hyötyvät erityisen paljon Stamos Germanyn yhdistelmähitsauskoneesta. Sen suurin etu on useamman hitsaustoiminnon löytyminen samasta laitteesta. Uudet hitsauskoneemme sisältävät MIG/MAG-, TIG-, MMA- ja FCAW-toiminnot, joista viimeisimpänä FCAW-täytelankahitsaus. Säädettävän hitsausvirran avulla koneita voi käyttää monissa tilanteissa, kuten työmailla tai verstaalla. Yhdistelmähitsauskoneella voit työstää kaikenlaisia metalleja, kuten alumiinia, ruostumatonta terästä, eri terässeoksia, valurautaa, nikkeliä ja kuparia. Tehokas invertteri mahdollistaa nopean vaihdon eri hitsaustoimintojen välillä ja tuottaa tasaisen hitsausvirran; lopputuloksena on puhdas ja korkealaatuinen hitsausjälki.

Valikoimastamme löydät erimalliset yhdistelmähitsauskoneet, joista jokaisesta löytyvät perinteiset TIG- ja MMA-hitsaustoiminnot. Lisäksi, mallista riippuen, ne ovat varusteltu joko plasma- tai FCAW- ja MIG/MAG-toiminnoilla. Mikäli suoritat työtehtävisssäsi sekä hitsaus- että plasmatöitä, on yhdistelmähitsauskone parhain ratkaisu, sillä kaikki vaadittavat tehtävät luonnistuvat yhdellä ja samalla laitteella. TIG-hitsauksen etuna on, että hitsaaminen toimii inerttikaasujen suojailmapiirissä. Näin hitsaus synnyttää vain vähän haitallisia hitsausroiskeita ja hitsaussavua. Se soveltuu kaikkien sulatushitsattavien metallien hitsaamiseen. Plasmaleikkuu mahdollistaa korkean leikkuunopeuden ja vääntymättömän leikkuutuloksen. Leikkuu ei myöskään vaadi kallista erikoiskaasua, sillä normaali paineilma toimii plasmakaasuna. Metalli sulaa erittäin korkean lämpötilan vaikutuksesta ja lisätty paineilma irrottaa metallin osat toisistaan. MIG/MAG-toiminto tuottaa nopeasti laadukasta hitsausjälkeä ja soveltuu mainiosti sekä pienempiin että suurempiinkin hitsaustöihin. MMA eli puikkohitsaus ei vaadi lisäkaasua, mikä mahdollistaa hitsauksen myös ulkotiloissa ja jopa kovassa tuulessa. Koneen aikaansaama tasainen virta ja jännite tuottavat laadukkaan hitsausjäljen eri metalleissa. FCAW-hitsaussauma muodostuu hitsauslangan avulla ilman lisäkaasun tarvetta. Näin ollen laitetta voi käyttää monipuolisesti erilaisissa työskentelytilanteissa sekä ulkona. FCAW-hitsaus on optimaalinen pienissä metallitöissä ja auton hitsaustöissä.

Tehokkaat työvälineet

Uusien yhdistelmähitsauskoneiden monipuoliset ominaisuudet: MIG/MAG, TIG, MMA, FCAW ja plasmaleikkaus ovat täydellinen ratkaisu ammattikäyttöön. Koneiden LED-näyttö helpottaa hitsausparametrien kontrolloimista ja niiden tarkkaa säätelyä. Laitteissa on portaaton virranvoimakkuuden säätö, mikä tekee niiden käytöstä kätevää, sillä virransäätely mahdollistaa pienempien ja suurempien hitsaustöiden tekemisen. Expondon yhdistelmähitsauskoneet ovatkin tehokkuuden ja laadun lisäksi erittäin helppokäyttöisiä. Vaihto hitsaustoimintojen välillä luonnistuu valitsemalla haluttu menetelmä selkeästä ohjauspaneelista. Edistyneen invertteriteknologian avulla vaihto käy hämmästyttävän nopeasti. Ohjauspaneelista pystyt säätämään hitsausparametrit tarkasti. Hitsauskoneissa on tuulettimet optimaalisen viilennyksen aikaansaamiseksi. Täten kuumuus poistuu nopeasti laitteesta, ja hitsaustyöt sekä toimintojen vaihto sujuvat ongelmitta. Työturvallisuuden takaa terminen ylikuormitussuoja. Kaikissa yhdistelmähitsauskoneissa on Anti-Stick-toiminto, joka estää elektroidien hehkumisen, sillä hitsausvirta katkeaa automaattisesti jos elektroidi palaa kiinni hitsattavaan materiaaliin.

Expondon kattavasta sähkötyökalujen valikoimasta löydät laadukkaat saksalaisen Stamosin erimalliset hitsauskoneet. Verkkokaupastamme löydät myös laitteisiin sopivat varaosasarjat sekä sopivan hitsausmaskin, joiden avulla hitsaustyöt sujuvat ammattimaisesti ja ennen kaikkea turvallisesti. Kaikki tuotteemme toimitetaan nopeasti ja aina ilman toimituskuluja. Mikäli työsi edellyttää erilaisia tilainteista ja olosuhteista riippuvia hitsaustöitä, tarjoaa yhdistelmähitsauskone kaikki ammattikäyttöön vaadittavat ominaisuudet ja vieläpä edulliseen hintaan. Sen kompakti rakenne, vankka kuori sekä kantokahvat tekevät siitä ihanteellisen apulaisen verstaissa, korjaamoilla, työmalla, niin sisä-, kuin ulkotiloissa. Meiltä saat laadukkaat hitsauskoneet ja lisätarvikkeet asiantuntemuksella. Tutustu nyt laajaan valikoimaamme.