Trustpilot
Tarjouksessa
(6) arvostelua

TIG-hitsauskone - AC/DC - 220 A - 8 m johto - pulssitoiminto

729,00 € 899,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021056

|

Malli: S-ALU 220 PRO

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. perjantai 3. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • Toimintakerroin 60 % 220 A:n hitsausvirralla
  • Kahdeksan metriä pitkät letkupaketti ja johdot suovat suuren liikkumisvapauden
  • TIG-hitsaus joko tasa- tai vaihtovirralla sopii myös alumiinille
  • Tarkkaa hitsausta kaikkien parametrien täsmäsäädön ansoista
  • Säädettävät lukemat kaasun jälkivirtausajalle, pulssitaajuudelle, pulssille, toimintakertoimelle ja Clena Width -asetukselle
  • Tehokas MOSFET-teknologia kaksi- tai nelitahtikytkennällä ja korkeataajuussytytyksellä
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


5.0

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

JEAN

Erittäin hyvä tuote, käytetty 6 vuotta, eli 4 ammattilaisena (kattilanvalmistaja).

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Erittäin helppokäyttöinen

Jos haluat oppia hitsaamaan oikein TIG:llä, suosittelen erittäin yksityiskohtaista erillistä säätöopasta. Ja se sopii myös ammattilaisille erittäin pitkällä taskulampullaan

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Loistava

Pieni johdanto, en ole ammattilainen ja minulla on vähän kokemusta TIG-hitsauksesta, ennen kuin käytin hitsauskonetta, jossa on nostokytkin. Kone saapui odotettua aikaisemmin erinomaisella pakkauksella, pakkauksesta löysin poikkileikkaukseltaan isokokoiset ja erittäin pitkät puristin ja maakaapelit, tig-poltin on erinomaisesti ammattitaitoinen yli kuuden metrin kaapelilla, poljin kokonaan metallia pitkällä. kaapeleita kuten polttimen kaapelia, maksimivirta voidaan asettaa polkimelle lateraalisen potentiometrin avulla, lisäksi poljin voi ohjata liipaisinta kytkemällä kaksinapaisen liittimen polttimen sijasta, virran lisääminen polkimella vaatii otetaan käyttöön oikeassa alakulmassa olevalla kytkimellä. Kone näyttää olevan erittäin hyvin rakennettu, en tiedä ovatko sisäiset komponentit tasoilla, mutta toivon niin, ainoat puutteet ovat ohjeet, erittäin yksityiskohtaiset turvallisuussyistä, erittäin huonot muualta, ne ovat kuitenkin italiaksi , kaasuletku on läpinäkyvää muovia melko pitkä, mutta erittäin jäykkä, sanoisin, että tämän laatu ei ole linjassa muun kanssa. Olen lukenut muita arvosteluja, joissa sanotaan, että kone ilmoittaa ylipainetut tiedot maksimivirtaan verrattuna, se voi olla, mutta 220 ampeeria on paljon ja niiden hyödyntämiseen tarvitsisi silti vähintään 4500 W Enel-syötön, lähtöliittimet ovat pienissä, luultavasti 220 A:n kanssa niissä voi olla ongelmia varsinkin jos ei ole kunnolla kiristetty, mutta se, mitä aiemmin sanottiin, pitää paikkansa (ehkä se ei saavuta 220 A, enkä joka tapauksessa koskaan käytä niitä) henkilökohtaisesti olen erittäin tyytyväinen, kone ylittää odotukseni, kun otetaan huomioon, että maksoin polkimen kanssa 729 euroa, mukana toimitetusta polttimesta löytyi myös suutinsarja, kolme eri halkaisijaa olevaa pihdiä tungsten elektrodeille ja yleiselektrodi, italialaiset koneet maksoivat kolme kertaa yhtä paljon, en tiedä saanko apua vikatilanteessa, mutta ennen kuin kulutan italialaisen auton hintaa vastaavan summan, minun on poltettava kolme näistä. En edes tiedä voiko sitä käyttää generaattorilla, sitä ei ole ohjeessa mainittu, saan sen pian selville, omalta osaltani suosittelen epäilemättä, tietysti niille jotka eivät sinulla on kokemusta TIG-koneesta, täytyy sillä vähän leikkiä päästäkseen siihen.lukuiset komennot. Hyvää hitsausta kaikille.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Täydellinen

Vastaa täydellisesti kuvausta!! Toimii erittäin hyvin!!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Stamos!

Amerikkalainen asuu Euroopassa ja ero koneiden laadussa on valtava. Viimeisin koneeni oli Lincoln 225 TIG, joka on suurempi, raskaampi muuntajakone. Se on rakennettu kuin tankki ja painaa tonnin. Nyt ulkomailla tarvitsin vaihtokoneen ja olen aina ollut skeptinen invertterikoneiden suhteen, eivätkö ne näytä kestävän. Kokeilin Stahlworkia, kone vaikutti hyvältä, mutta poljin oli aivan kauheaa laatua. Otin toisen mahdollisuuden Stamosin kanssa, sillä koneessa oli kaikki kriteerit, jotka näyttivät minusta hyvältä: analogiset säätimet, runsaasti säätöjä ja kunnollinen jalkapoljin. Kaikki tuotteen saapumislaatikosta komponentteihin on huippuluokkaa, jalkapoljin mukaan lukien! Tämä kone on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet ilman digitaalisten ohjaimien pörröisyyttä. Teen koneelle perusteellisemman testin ja raportoin, mutta toistaiseksi tämä kone on KIINTEÄ. Valitukset: - Kuten edellinen arvioija totesi, kaasuliitäntä on vain letkun väkänen, jossa on jäykkä läpinäkyvä putki. Haluaisin mieluummin oikean korkean lämpötilan kaasuletkun, mutta tämä toimii. - Mukana oleva TIG-poltin on tilaa vievää. Pidän parempana CK:n kevyempiä ja joustavampia taskulamppuja (ilman käsisäätimiä).- Mieluummin, jos kone käyttäisi yleisempää twist-lock-poltinliitäntää.- Jalkapoljinta käytettäessä päävirtasäädin sijaitsee polkimessa, toisin kuin kone. Outoa, mutta voin elää sen kanssa.

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Supe

Kaikki täydellinen

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme