Trustpilot

Alumiini-hitsauskone

Stamos Germanyn alumiini-hitsauskoneet sopivat erinomaisesti ammattimaiseen alumiinin sekä muiden metallien hitsaukseen. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia hitsauslaitteita, joiden hitsausvirta on säädettävissä jopa 335 ampeeriin saakka. Edistyksellinen MOSFET- ja IGBT-teknologia tekee laitteista erityisen tehokkaita, minkä vuoksi ne sopivatkin erinomaisesti vaativaan ammattikäyttöön. Alumiini-hitsauskonetta voit käyttää TIG-hitsauksen lisäksi myös MMA-hitsaukseen. Erilaiset toiminnot, kuten pulssi- ja 2-/4-tahtitoiminnot helpottavat hitsaamista huomattavasti. Tutustu jo tänään verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja tilaa tehokas alumiini-hitsauskone Expondolta!

Tehokas ja kestävä alumiini-hitsauskone Stamos Germanylta

Expondo on laadukkaiden hitsauskoneiden erikoisasiantuntija, joten löydät verkkokaupastamme varmasti juuri sinulle sopivan alumiini-hitsauskoneen. Hitsauskoneet käyttävät joko MOSFET- tai IGBT-teknologiaa, minkä ansiosta ne ovat erityisen tehokkaita. IGBT on MOSFET-tekniikan kehittyneempi muoto, joka käyttää eristettyä hilaelektrodia. Niinpä IGBT:n ohjattavuus on hyvä ja se kestää hyvin oikosulkuja. Uudenaikaisen transistoriteknologian käyttö tekee laitteistamme kestäviä, pitkäikäisiä ja jokapäiväiseen ammattikäyttöön sopivia. Alumiini-hitsauskoneen laadukkuus on erittäin tärkeää erinomaisen hitsaustuloksen saavuttamiseksi. Laitteemme tarkastetaan aina jo tuotantoprosessin aikana jatkuvan laaduntarkkailun keinoin. Näin varmistamme laitteiden tehokkuuden, kestävyyden ja turvallisuuden. Myös laadukkaiden valmistusmateriaalien käyttö on tärkeä tekijä laitteiden kestävyyttä ajatellen.


Hitsauskoneiden lisäksi myymme tehokkaita plasmaleikkureita metallien leikkaamista varten. Voit valita laajasta valikoimastamme tarpeisiisi sopivan laitteen. Korkeammalla leikkausvirralla toimivat laitteet pystyvät leikkaamaan paksumpia metalleja jopa 35 mm:in saakka.Sekä hitsatessa että plasmaleikkurilla leikatessa tulee kiinnittää huomiota työturvallisuuteen. Expondon automaattisesti tummentuva hitsausmaski suojaa silmiäsi ja kasvojasi kirkkaalta valolta ja kipinöiltä. Voit tilata valitsemasi hitsauskoneen tai plasmaleikkurin yhdessä hitsausmaskin kanssa, jolloin säästät 3 % tuotteiden yksittäishintaan verrattuna. Kannattaa siis tutustua tarjouksiimme ja laajaan tuotevalikoimaamme jo tänään. Osta edullinen ja tehokas alumiini-hitsauskone Expondolta ja yllätyt varmasti erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme!

Ensiluokkaiset verstaslaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät alumiini-hitsauskoneen lisäksi myös suuren valikoiman muita verstaslaitteita, kuten erilaisia sähkötyökaluja, kaapelinkuorintakoneita, vinssejä ja kaikkiin verstaisiin ja autotalleihin sopivia ovia. Löydät meiltä myös oviin sopivat avaajat, joiden avulla ovi avautuu helposti kaukosäätimellä. Löydät meiltä myös sähkölaitteiden korjaukseen tarvittavat laitteet, kuten juotosasemat, teholähteet sekä LCD-näytön avaajat. Expondon laadukkailla laitteilla saavutat varmaasti ensiluokkaisen, kestävän lopputuloksen. Hitsauslaitteiden lisäksi löydät valikoimastamme kaikki tarvitsemasi lisävarusteet ja varaosasarjat. Hitsausmaskien lisäksi voit ostaa meiltä kestävät hitsauskäsineet, jotka suojaavat hitsauksen aikana kuumuudelta ja kipinöiltä. Tarjoamme myös erilaisia hitsauskaapeleita, mikäli tarvitset hitsauskoneeseesi varakaapelin. Voit siis ostaa kaikki tarvitsemasi laitteet sekä lisävarusteet ja varaosat kätevästi Expondolta, etkä joudu tekemään monia tilauksia eri kaupoista.


Koska olemme ammattikäyttöön tarkoitettuihin verstaslaitteisiin erikoistunut verkkokauppa, sopivat kaikki hitsauskoneemme ja sähkötyökalumme päivittäiseen, vaativaankin käyttöön. Voit valita hitsauskoneen tarpeidesi ja käyttövaatimustesi mukaan. Löydät meiltä eri tehoisia hitsauskoneita ja voit tarpeen vaatiaessa ostaa myös alumiini-hitsauskoneen vesijäähdytyksellä. Vesijäähdytys parantaa hitsaussauman laatua sekä suojaa hitsauskonetta ylikuumentumiselta ja vaurioilta. Mikäli tarvitset neuvoja sopivan hitsauskoneen valinnassa tai sinulle on muita tuotteisiin tai tilaukseen liittyviä kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaa siis jo tänään edullinen alumiini-hitsauskone Expondolta!