Trustpilot

TIG-hitsauskone

Stamos Germanyn TIG-hitsauskone sopii kaikenlaisten terästen sekä myös seostetun ruostumattoman teräksen hitsaukseen. Useat TIG-hitsauskoneet pystyvät hitsaamaan myös alumiinia, sillä niissä on AC/DC-toiminto, joka mahdollistaa alumiinin hitsauksen. Kaikki mallimme käyttävät uudenaikaista invertteriteknologiaa, joka takaa laitteiden tehokkuuden. Käyttämämme teknologia on huolella kehitelty ja testattu. Myös useat muut toiminnot, kuten pulssi- ja 2-/4-tahtitoiminto helpottavat työskentelyä. Tilaa siis verkkokaupastamme tarpeisiisi sopiva TIG-hitsauskone, jonka laatu ja pitkäikäisyys vastaavat päivittäisen käytön vaatimuksia. Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman erilaisia varaosasarjoja sekä käytännöllisiä lisätarvikkeita, jotka sopivat TIG-hitsauskoneeseesi.

TIG-hitsauskone ja invertteriteknologia

Invertterihitsauskoneemme käyttävät MOSFeT- ja IGBT-teknologioita, joiden ansiosta suuri osa virrasta muunnetaan hitsausvirraksi ja näin ollen laitteen teho on erittäin korkea. Hitsausvirta pysyy tasaisena ja tuloksena on erinomainen hitsaussauma. IGBT-teknologian ansiosta TIG-hitsauskone kestää hyvin oikosulkuja. Stamos Germany on vuosien aikana kerännyt paljon kokemusta hitsauskoneista ja kehittänyt invertteriteknologiaa aina pidemmälle, minkä vuoksi kaikki TIG-hitsauskoneet ovat erityisen pitkäikäisiä ja tehokkaita. Nämä ominaisuudet helpottavat työskentelyäsi ja säästävät aikaa ja sähköä. Myös MIG-hitsauskoneemme käyttävät uudenaikaista MOSFeT-teknologiaa. Hitsauskoneen parametrit pystyt säätämään tarpeidesi mukaan ja saat aikaan juuri toivomasi hitsaustuloksen.


TIG-hitsauksessa syntyy vain vähän hitsausroiskeita ja -savua, joten menetelmä sopii monenlaisiin hitsaustöihin. Myrkyllisiä kaasuja syntyy vain vähän, sillä hitsauksessa ei tarvita täytelankaa. TIG on lyhenne sanoista Tungsten Inert Gas. Tämä tarkoittaa, että hitsauksessa käytetään volframielektrodia ja suojakaasua, minkä vuoksi TIG-hitsaus onkin yksi suojakaasuhitsausmenetelmistä. Suojakaasuna käytetään inerttikaasua, kuten argonia tai heliumia, tai kaasusekoituksia. Hitsauksessa virran, polarisuuden sekä suojakaasun ja lisäaineen valinta riippuu perusaineesta.


TIG-hitsauskoneeseen sopivat johdot ja polttimet löydät nekin verkkokaupastamme. Kaikki lisävarusteemme ovat Stamos Germanyn ja Welbachin laadukkaita alkuperäistuotteita, jotka sopivat täydellisesti hitsauskoneeseesi ja mahdollistavat erinomaisen hitsaustuloksen. Lisäksi voit ostaa verkkokaupastamme myös polkimen, joka helpottaa virran säätelyä.

Alumiinin hitsaus

Osta meiltä TIG-hitsauskone, jos haluat hitsata alumiinia. Valikoimastamme löydät useita hitsauskoneita, jotka sopivat myös alumiinin hitsaukseen AC/DC-toimintonsa ansiosta. Näitä hitsauskoneita kutsutaan myös AC/DC-TIG-hitsauskoneiksi. Kyseiset laitteet olivat aiemmin teollisuuden käytössä, mutta teknologian kehittymisen ja verkkokauppojen ansiosta ne ovat nykyään jokaisen saatavilla. Stamos Germanyn AC/DC-hitsauskoneiden monet edut hyödyttävät myös hitsaajia, jotka tarvitsevat laitteita kotiverstaassa ja pienteollisuuskäytössä. AC/DC-toiminnon ansiosta lisäaineen syöttönopeus on vaihdeltavissa, ja tuloksena onkin siistimpi hitsaussauma eikä sauman jälkikäsittelyyn kulu paljoa aikaa. Toiminto mahdollistaa lähes kaikkien metallien hitsaamisen. Kevytmetalleja, kuten alumiinia ja titaania, hitsattaessa käytetään vaihtovirtaa (AC) ja muita metalleja hitsattaessa tasavirtaa (DC).


Useissa TIG-hitsauskoneissa voit valita 2- ja 4-tahtitoiminnon välillä. Toinen lisäominaisuus on pulssitoiminto, jonka avulla hitsausvirta pulssitetaan, mikä vähentää hitsattavaan materiaaliin kohdistuvaa lämpöä. Toiminto on hyödyllinen erityisesti ohuita materiaaleja hitsattaessa. Lisäksi pulssitoiminto helpottaa hitsaussulan ja tunkeuman säätelyä. Useat TIG-hitsauskoneet soveltuvat myös MMA- ja puikkohitsaukseen. Pienen kokonsa ja alhaisen painonsa ansiosta sopivat monet laitteemme liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn esimerkiksi rakennustyömaalla.


Meiltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia sähkökäyttöisiä työkaluja, jotka helpottavat työskentelyä sekä kotiverstaassa että ammattimaisessa pienteollisuuskäytössä. Tutustu laadukkaisiin tuotteisiimme ja tilaa jo tänään TIG-hitsauskone ja muut tarvitsemasi sähkötyökalut expondolta!