Trustpilot
Tarjouksessa
(1) arvostelu
Stamos Germany

Yhdistelmähitsauskone - 130 A - MIG/MAG - TIG Liftarc - MMA

429,00 € 459,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000290

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
429,00 €
3+
5%
407,55 €
5+
10%
386,10 €
10+
15%
364,65 €
Avainominaisuudet
  • Joustava: MIG/MAG-, puikko- tai TIG-hitsaus
  • Mukava digitaalinen valikko-ohjaus ja LED-näyttö
  • Sis. letkupaketin ja TIG-polttimen Liftarc-sytystä varten
  • Toiminnot Hot Start, Arc Force ja Anti Stick takaavat parhaat tulokset
  • Lisättyä turvallisuutta kosteissa olosuhteissa VDR-toiminnolla
  • Kulkee helposti mukana kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Hitsauskone S-Multi 130D, integroitu MIG/MAG-poltin
  • Maadoitusjohto, 2,9 m
  • Elektrodin pidike ja johto, 1,5 m
  • Kaasuletku, 3 m
  • Ruuviavain
  • Maadoituspuristin
  • Letkukiristin
  • Lift TIG -hitsauspoltin LTT-01-4M
  • Letkupaketti 4 m
  • Kaasun syöttöletku 6 m
  • Volframielektrodi 2,4 mm
  • 3 kiinnityshylsyä (1,6 / 2 / 2,4 mm)
  • 3 kiinnityshylsyn koteloa
  • Keraaminen suutin 6 mm
  • 2 keraamista suutinta 7 mm
  • Pitkä elektrodin hattu
  • Metallipuristin
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Yhdistelmähitsauskone - 130 A - MIG/MAG - TIG Liftarc - MMA

Stamos Selectionin yhdistelmähitsauskonetta S-Multi 130D voi käyttää yhtä lailla MIG/MAG-hitsauskoneena kuin puikkohitsauskoneenakin (MMA). Tähän settiin kuuluu myös Liftarc-TIG-hitsauspoltin 10020728, jonka avulla voit soveltaa TIG-menetelmää. Tämä tekee tästä kolmen laitteen yhdistelmästä todellisen metallintyöstön monitaiturin korjaus- ja huoltotöihin.
Hitsauskonetta käytetään digitaalisella valikolla ja suurella LED-näytöllä sekä potentiometrilla, jolla hitsausvirran voimakkuuden voi portaattomasti säätää välille 10 ja 130 ampeeria. Selkeillä painikkeilla voit helposti vaihtaa menetelmää MIG/MAG-hitsauksen, puikkohitsauksen ja TIG-hitsauksen välillä ja valita lisäksi VRD-turvatoiminnon.
MIG/MAG-hitsausta varten koneeseen on jo integroitu hitsauspoltin, joten sinun tarvitsee vain liittää siihen haluamasi suojakaasun syöttö. MIG/MAG-menetelmissä hitsauskohtaa suojataan kaasulla. MIG-hitsauksessa suojakaasu on inerttiä, MAG-hitsauksessa aktiivista.
MIG-hitsausta sovelletaan esimerkiksi magnesiumille, kuparille ja muille ei-rautametalleille ja niiden seoksille. MAG sopii teräkselle, rakennusteräkselle ja useimmille niiden seoksille. Näin voidaan hitsata nopeasti ja tehokkaasti eripaksuisia materiaaleja. Hitsisaumat ovat hyvin korkealaatuisia ja materiaalien muodon muutokset on minimoitu.
Muunnettuna puikkohitsauskoneeksi tämä laite soveltuu myös kosteaan työympäristöön kuten työmaamontut tai vesijohto- tai viemäriverkosto. Tällaisissa vaikeissa olosuhteissa VRD-toiminto (Voltage Reduction Device) rajoittaa tyhjäkäyntijännitettä. Hitsauksen alussa jännite kohoaa automaattisesti ja sen lopussa palaa taas turvallisella tasolle.
Puikkohitsauskoneen HOT-START-toiminto synnyttää hitsauksen alussa automaattisesti lyhytaikaisesti suuremman hitsausvirran. Tämän kuumakäynnistyksen yhteydessä hitsaussaumaa kuumennetaan aloituspisteessä heti optimaalisesti. Elektrodi ei näin takerru kiinni ja hitsi on alusta saakka kestävä ja siisti.
Muita hitsauslopputulosta optimoivia ominaisuuksia ovat toiminnot ARC FORCE ja ANTI-STICK. ARC FORCE säätää valokaaren sopivaksi hitsattavalle materiaalille ja halutulle hitsaussauman laadulle. Tuloksena ovat siistit ja kestävät hitsaussaumat. ANTI-STICK-toiminto estää elektrodin ylikuumenemisen ja takertumisen hitsattavaan materiaaliin kytkemällä hitsausvirran pois päältä. Suojakaasua ei tarvita, joten tällä MMA-hitsauslaitteella voi työskennellä tarkasti hankalissakin olosuhteissa, esimerkiksi korkeilla tuulisilla paikoilla. Tämä menetelmä sopii raudalle, teräkselle ja sen seoksille, valuraudalle, nikkelille ja kupariseoksille materiaalipaksuudesta 1,5 millimetriä lähtien.
Settiin kuuluvan TIG-hitsauspolttimen ja neljän metrin letkupaketin avulla tämän koneen toimintoja voi laajentaa TIG-hitsauksella ja Liftarc-sytytyksellä. TIG-hitsausta sovelletaan aina silloin, kun mahdollisimman siisti hitsaussauma joko halutaan tai täytyy saada aikaan, sillä sen yhteydessä ei juurikaan synny epäpuhtauksia ja hitsaussaumat ovat erityisen suoria ja hyvänmuotoisia. Hitsiin ei muodostu kuonaa eikä sitä siis tarvitse puhdistaa jälkeenpäin. Kipinöiden, roiskeiden ja avoliekin syntyminen on minimoitu.
Melkein kaikkia metalleja, myös seosmetalleja, voi hitsata, kuten magnesiumia, kuparia, nikkeliä titaania ja terästä. Hyvin ohuita, jopa vain 1 millimetriä paksuja materiaaleja voi TIG-hitsata. Käytännössä hitsausta voi tehdä monissa eri asennoissa: maaten, pään yläpuolella, vaaka- ja pystyasennossa, menettämättä tilanteen hallintaa. Liftarc-sytytyksellä on monia merkittäviä etuja tavanomaiseen korkeataajuussytytykseen verrattuna. Se ei aiheuta mitään häiriöitä lähistöllä oleville herkille elektronisille laitteille kuten matkapuhelimet, tietokoneet tai ohjauslaitteet. Lisäksi volframisulkeumia ja sytytysongelmia ei ilmene, jos letkupaketin toiminnassa on pidempi katkos. Elektrodin kärkikään ei voi vaurioitua.

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Stamos

Kaikki on toistaiseksi hyvin, en ole vielä kokeillut

Usein kysytyt kysymykset

Onko hitsaustavan asetus helppoa?

Kyllä, digitaalisessa ohjauspaneelissa on selkeät painikkeet, joilla voit valita haluamasi hitsaustavan. Tällä yhdistelmälaitteella voit myös TIG-hitsata, sillä setti sisältää sopivan hitsauspolttimen, joka tukee Liftarc-sytytystä.

Voinko käyttää älypuhelintani hitsauslaitteen läheisyydessä?

Monet TIG-hitsauslaitteet, joissa on tavanomainen korkeataajuussytytys, voivat häiritä elektronisten laitteiden toimintaa. Tämä laite soveltaa Liftarc-sytytystä TIG-hitsaukseen joten voit hitsata herkkienkin sähkölaitteiden, kuten älypuhelimien, läheisyydessä.

Onko hitsauskonetta helppo kuljettaa?

Yhdistelmähitsauskoneen rakenne on kompakti ja se on kevyt. Sitä on helppo kantaa kahvastaan.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme