Trustpilot

Alakaappi

Royal Cateringin alakaappi on suunniteltu käytettäväksi ammattimaisessa keittiössä. Se on monikäyttöinen, koska siinä yhdistyvät kaikenlaisten elintarvikkeiden käsittelyyn soveltuva työtaso sekä selkeä ja käytännöllinen säilytystila. Alakaappi on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on näin ollen moitteettoman hygieeninen, kestävä ja pitkäikäinen. Tutustu jo tänään expondon valikoimaan verkkokaupassamme. Jos huomaat, että alakaappi ei sovi tarpeisiisi, on meillä tarjolla useita muitakin vaihtoehtoja, kuten seinään kiinnitettäviä kaappeja ja tilavia astiakaappeja. Ota siis yhteyttä, ja voimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun keittiöösi sopivan ratkaisun.

Royal Cateringing alakaapit ruostumattomasta teräksestä

Tämän alakaapin työtaso on reilunkokoinen, sillä leveys on 200 cm ja syvyys 60 cm. Kaapin puhdistaminen on helppoa takaosan roiskelevyn ansiosta. Sen jalkojen pituus on säädettävissä, joten voit mukauttaa työtason korkeuden kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi. Siten työnteosta tulee ergonomista ja vaivatonta. Kaapin kokonaiskantokyky on 160 kg, ja säilytettävä tavara voidaan tarpeen mukaan laittaa työtason päälle yhtä hyvin kuin sen allaolevaan säilytystilaankin. Säilytystila jakautuu kahteen tasoon. Tasot erottaa hylly, jonka kantokyky on 40 kg. Säilytystilaa suojaavat liukuovet, jotka sulkeutuvat ja avautuvat vaivattomasti. Niiden takana säilytetyt esineet ja elintarvikkeet ovat suojassa pölyltä ja lialta. Niinpä Royal Cateringin alakaappi onkin kannattava hankinta ja sopii kaikkiin ammattimaisiin keittiötiloihin ravintoloissa, hotelleissa tai vaikka grillikioskeissa. Kaappi mahdollistaa tehokkaan tilankäytön jopa pienessä keittiössä, koska sen avulla samat neliömetrit hyödynnetään monipuolisesti.


Royal Cateringin alakaappi ei ole ainoastaan käytännöllinen, vaan myös tyylikäs. Se ajaton muotoilu sopii kaikkiin tiloihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi on hyvännäköinen ja herättää huomiota keittiössä kuin keittiössä. Valitsemalla Royal Cateringing tuotteita et ainoastaan pidä huolta ruokien käsittelyn ja valmistuksen ammattimaisuudesta, vaan myös lisäät työntekijöiden viihtyvyyttä, työmukavuutta ja turvallisuutta.

Alakaappi – käytännöllinen hankinta

Eikö keittiössäsi ole tarpeeksi tilaa letunpaistokoneen ja pihvipuristimen säilyttämistä varten ilman, että kallisarvoinen työtila pienenee huomattavasti? Meillä on tilanteeseesi sopiva ratkaisu. Royal Cateringin alakaapin avulla voit järjestää työ- ja säilytystilan keittiössäsi ihanteellisella tavalla. Se sopii mainiosti yhteen Royal Cateringin seinäkaapin kanssa sekä toiminnallisesti että tyylillisesti. Molemmat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja tähän on syynsä. Tämä valmistusaine kestää nimittäin erinomaisesti nesteitä, eikä tahraannu tai naarmuunnu. Pinnat on helppo puhdistaa millä tahansa tavanomaisella, miedolla puhdistusaineella. Voit vaivattomasti puhdistaa kaapin pinnat kiiltäviksi. Ruostumaton teräs on ammattimaiseen keittiöön sopiva myös hygieenisyytensä ansiosta, ja täysin ylivertainen esim. puu- tai muovipintoihin verrattuna. Valitessasi Royal Cateringing tuotteen vältät turhat huolet ja ongelmat ja niinpä voit keskittyä siihen, mikä on olennaista, eli asiakkaiden toiveiden ja odotusten täyttämiseen.