Takuuehdot

Takuuehdot

Lakisääteisten takuuoikeuksien lisäksi myönnämme sinulle 3 vuoden takuun merkkiemme bredeco, Fromm & Starck, Goldbrunn, Gymrex, hillvert, incubato, MSW, physa, Royal Catering, Singercon, Stamony, Stamos Soldering, Stamos Welding Group, Stamos Germany, Steinberg Systems, ulsonix, Uniprodo, welbach ja Wiesenfield uusille tuotteille. Takuuaika alkaa laskun päivämäärästä. Takuumme on voimassa Euroopan alueella. Jos takuuaikana tilaamassasi tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirheitä, myönnämme takuun puitteissa yhden seuraavista toimenpiteistä:

  • sopivien varaosien toimitus ilmaiseksi tai
  • ilmainen tavaran korjaus tai
  • ilmainen vaihto vastaavan arvoiseen tuotteeseen (mahdollisesti myös uudempaan malliin, jos alkuperäistä tuotetta ei ole enää saatavilla).

 

Muita myönnytyksiä takuurajoitusten puitteissa ei ole.

Huom: Takuuhuollon yhteydessä suoritetuista toimenpiteistä päättää myyjä.

 

Vahingonkorvaukset tai niistä aiheutuneet lisävahingot eivät kuulu takuuseen.

expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
10179 Berlin
Saksa / Germany

E-Mail: [email protected]

Takuu kattaa kaikki laitteen kotelon alta löytyvät rakenneosat. Se ei kata koteloa eikä ulkoisia osia tai liitteitä. Takuu ei myöskään kata toimituksen sisältöön kuuluvia varusteita, jotka eivät kuulu laitteen sisäisiin osiin. Lisäksi takuu ei kata kuluvia osia tai vahingoja, jotka aiheutuvat tavaran käytöstä sen tavanomaisen käyttötarkoituksen vastaisella tavalla, käyttöohjeiden laiminlyömisestä, oma-aloitteisesta korjausyrityksestä tai ympäristön vaikutuksista.

Takuutoimenpiteiden toteuttamiseksi vaadimme ottamaan meihin yhteyttä ja lähettämään tämän jälkeen tuotteen meille takuutapauksen tarkastamiseksi. Asiakas on vastuussa lähetyskuluista ja mahdollisista kuljetusvaurioista. Me maksamme takaisinlähetyksestä aiheutuvat kulut.

Edellä mainitut ehdot eivät koske kolmannen osapuolen tuotemerkkien APS, Aquaphor, Borotto, CAMBRO, Hamilton Beach®, HEITRONIC, Liss, Merida, Monolith, Pro Bauteam, Qbrick System, TECTOR, TEM ja Tungsram tuotteita. Takuu riippuu valmistajasta.

 

Huomio:

Lakisääteiset kaupan yhteydesssä esiintyvät oikeutesi eivät rajoitu millään tavalla näiden takuuehtojemme takia. Erityisesti mahdolliset lakisääteiset takuuoikeudet pysyvät muuttumattomina. Kun kauppatavara on puutteellinen, voit joka tapauksessa vedota lakisääteiseen takuuseen riippumatta siitä, täyttääkö tilanne vapaaehtoisesti myönnetyn takuun ehdot.

(voimassa 24.07.2017 alkaen)