Trustpilot

Seinäkaappi

Tarjouksessa
Seinäkaappi - 160 cm
Royal Catering
(1)

Seinäkaappi - 160 cm

Mitat (PxLxK)
160 x 40 x 65 cm
489,00 € 579,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Riippuva teräskaappi - 140 x 45 cm
Royal Catering

Riippuva teräskaappi - 140 x 45 cm

Mitat (PxLxK)
140 x 44 x 60 cm
379,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Royal Cateringin seinäkaappi on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja se tarjoaa ihanteellisen ratkaisun elintarvikkeiden ja keittiövarusteiden selkeään ja hygieeniseen säilytykseen. Kaappi kehitettiin ravintola-alan yritysten, keittiöiden ja kanttiinien tarpeisiin, joten se on erityisen vankka ja kestävä. Seinäkaappi toimitetaan valmiiksi koottuna. Sen mukana toimitetaan pultit, joilla kiinnitys onnistuu helposti ja nopeasti, ja kaapissa on pultteja varten valmiit aukot. Mikäli haluat luoda keittiöösi eheän kokonaisuuden, kannattaa tutustua myös työtasollisiin teräskaappeihimme. Valitse laadukas kaappi expondon verkkokaupasta ja saat keittiöösi tilavan ja käytännöllisen säilytysratkaisun.

Seinäkaappi - hygieeninen säilytystila

Royal Cateringilla on laaja valikoima erilaisia keittiötarvikkeita ja ravintola-alan tuotteita. Royal Catering tarjoaa myös valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja seinäkaappeja, jotka sopivat kaikkiin ammattikeittiöihin. Jos etsit muita tuotteita, kuten käytännöllisiä tarjoiluvaunuja, löytyvät nekin expondon valikoimasta. Tutustu suureen valikoimaan ja löydä yritykseesi sopiva ravintola-alan varustus edulliseen hintaan. Laadukas seinäkaappi kehitettiin ammattimaista käyttöä varten suurkeittiöissä, kanttiineissa ja ravintola-alan yrityksissä. Niissä voit säilyttää keittiövarusteet ja elintarvikkeet hygieenisesti ja järjestelmällisesti. Se takaa paremman järjestyksen ja ergonomisuuden työpaikallasi. Ruostumattomien, laadukkaiden materiaalien käyttö takaa sen, että Royal Cateringin seinäkaapit ovat ihanteellinen ratkaisu keittiölaitteiden ja valmistusaineiden hygieeniseen säilyttämiseen. Huolellisen suunnittelun ja erityisen tasaisen pinnan ansiosta voit puhdistaa ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet tavanomaisilla pesuaineilla.
Jotta löydät juuri sinun keittiöösi sopivan kaapin, on kaapista olemassa kolme eri kokoa. Riippuen siitä, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset ja kuinka suuri keittiösi on, voit valita expondon kaupasta sinulle sopivan tuotteen. Elintarvikkeet tai keittiölaitteet pysyvät liukuovien takana suojassa pölyltä ja valolta, ja koko keittiö pysyy järjestyksessä. Ovien avaaminen ja sulkeminen on helppoa, sillä niissä on liikettä edistävät, raiteisiin kiinnitetyt rullat. Lisähylly mahdollistaa selkeän järjestyksen ja voit järjestellä tavarat kahdelle eri tasolle.

Laatuterästä edullisin hinnoin

Tiivis yhteistyömme valmistajien kuten Royal Cateringin kanssa varmistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. Keittiöiden, kanttiinien ja ravintola-alan yritysten varustus voi olla hintava hankinta. Juuri siksi expondo tarjoaa sinulle edullisen ja turvallisen ratkaisun. Laadukkaiden ja edullisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen seinäkaappien lisäksi löydät valikoimastamme tukevia teräspöytiä, jotka yhdessä kaappien kanssa luovat käytännöllisen ja toimivan keittiökalustuksen. Käytännöllinen seinäkaappi on helppo puhdistaa, sillä se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs on täydellinen keittiökalusteiden materiaali, sillä se tekee tuotteista vankkarakenteisia, pitkäikäisiä ja helposti puhdistettavia. Laadukkaat kaappimme toimitetaan valmiiksi koottuina. Niiden mukana toimitetaan pultit, joilla kiinnitys onnistuu helposti ja nopeasti. Kaapeissa on pultteja varten aukot. Pultit ovat erityisen kestäviä, joten kaapin kantokyky on erinomainen. Löydät verkkokaupastamme myös paljon muita ravintolalaitteita, kuten tehokkaita paistopariloita ja kylmävitriineitä elintarvikkeiden kylmänäpitoa varten. Laadukkaiden keittiölaitteiden avulla helpotat päivittäistä työskentelyä kiireisessä ravintola-alan arjessa, sillä laitteet tekevät työn nopeasti ja tehokkaasti puolestasi. Ravintolalaitteiden lisäksi myymme myös muiden ammattialojen laitteita. Verstaskäyttöön voit ostaa meiltä esimerkiksi laadukkaita hitsauskoneita. Tutustu siis jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa seinäkaappi ja muut tarvitsemasi tuotteet kätevästi kotiinkuljetuksella!