Trustpilot

Astiakaappi

Royal Cateringin astiakaappi mahdollistaa kaikenlaisten ruokailu- ja keittoastioiden ammattimaisen säilytyksen. Materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä, joten kaappi on helppo puhdistaa. Lisäksi ruostumaton teräs suojaa hyvin korroosiolta ja tekee kaapista pitkäikäisen. Astiakaappi on tilava ja käytännöllinen. Siinä on kaksi liukuovea, jotka on helppo avata ja sulkea tarpeen mukaan. Säädettävien jalkojen ansiosta voit säätää kaapin korkeutta. Astiakaapissa on neljä hyllytasoa, joten siinä on tarpeeksi tilaa kaikenlaisten astioiden ja laitteiden säilytystä varten. Mikäli haluat keittiöösi yhtenäisen ilmeen, kannattaa tutustua myös seinälle kiinnitettäviin kaappeihimme sekä alakaappeihin. Tutustu valikoimaamme ja toteuta itsellesi sopivin säilytyskokonaisuus!

Astiakaappi ruostumattomasta teräksestä

Yksinkertainen ja uudenaikainen muotoilu on ennen kaikkea käyttäjäystävällinen ja sopii hyvin ravintola-alan ammattikeittiöihin. Astiakaapin rakenne on selkeä, ja siksi se on helppo ja nopea koota. Voit ostaa meiltä myös samaan sarjaan kuuluvan seinäkaapin. Hyllyjen korkeutta voi muuttaa, tai ne voi ottaa kokonaan pois. Niinpä voit säilyttää kaapissa tarpeen mukaan myös tilaavieviä keittiökoneita tai lautaspinoja. Myös kaapin jalkojen pituutta voidaan säätää lattiaan sopivaksi, joten kaappi seisoo vakaasti myös epätasaisella pinnalla. Materiaaliksi on valittu ruostumaton teräs, sillä se on erittäin kestävä materiaali, joska täyttää ravintola-alan vaatimukset. Sileät pinnat kestävät hyvin nesteitä, tahraantumista ja naarmuuntumista. Lika on helppo poistaa. Tavanomainen mieto puhdistusaine (esim. etikkapuhdistusaine tai neutraali saippua) on useimmiten tarpeeksi vahva astiakaapin puhdistamiseen. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä ammattimaisessa keittiössä, eivätkä muoviset tai puiset pinnat tarjoa vastaavanlaisia ominaisuuksia. Erinomaisen käyttömukavuuden takaavat rullilla varustetut liukuovet. Ne avautuvat ja sulkeutuvat helposti ja äänettömästi. Liukuovet takaavat toisaalta myös sen, ettei keittiötilassa ole avonaisia kaapinovia. Materiaalien huolellinen viimeistely tekee kaapista erityisen kestävän. Olivatpa kyseessä lautaset, kupit, lasit, kannut tai kulhot, Royal Cateringin astiakaappi soveltuu mainiosti mitä erilaisimpien keittiötarvikkeiden säilyttämiseen.

Jokaisen ammattikeittiön varuste

Ravintola-alan kiireisessä arjessa on tärkeää, että tavarat ovat oikeilla paikoillaan eivätkä ne ole eri työvaiheiden tiellä. Voit käyttää keittiösi jokaisen neliömetrin ihanteellisesti, jos yhdistät astiakaapin ja seinäkaapit sekä alakaapit tavaroiden säilytyksessä. Liukuovien ansiosta eivät ovetkaan ole häiritsevästi tielläsi. Rullat takaavat sen, että ovet on helppo avata ja sulkea. Tukevien ovien ansiosta astiat ja laitteet eivät pääse tippumaan kaapista, joten työskentely on aina turvallista. Koska alhaiset valmistuskustannukset yhdistyvät laatuun ja pitkäikäisyyteen, voit olla varma siitä, että astiakaappi on kannattava sijoitus, joka osaltaan takaa ravintola-alan yrityksesi toimivuuden ja menestyksen. Voit tilata meiltä myös kylmäsäilytystä varten esimerkiksi laadukkaan kylmävetolaatikoston tai kylmäkaukalovitriinin. Kylmälaitteiden avulla voit pitää elintarvikkeet pitkään ja tehokkaasti kylminä ja tuoreina ja samalla jatkuvasti saatavilla ruokien valmistusta varten. Niinpä laitteissa yhdistyvät laatu ja käytännöllisyys. Ravintolalaitteiden lisäksi tarjoamme suuren valikoiman laadukkaita tuotteita myös muiden alojen ammattilaisille. Niinpä löydät meiltä valikoiman verstaslaitteita sekä ammattimaisia teollisuustarvikkeita, kuten teollisuusvaakoja, ultraäänipesureita tai tyhjiökuivauskaappeja. Tutustu siis jo tänään monipuoliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa laadukas astiakaappi sekä muut tarvitsemasi tuotteet edullisesti expondolta kätevästi kotiinkuljetuksella.