Trustpilot

Kylmävetolaatikosto

Helposti pilaantuvien elintarvikkeiden oikeanlainen säilytys on erityisen tärkeää. Elintarvikkeiden kylmässä säilytys on kuitenkin vaikeaa, jos oikeanlaiset laitteet puuttuvat. Kylmävetolaatikosto mahdollistaa elintarvikkeiden säilyttämisen ja kylmänäpidon, jolloin ne säilyvät pidempään, eikä kylmäketju pääse katkeamaan. Meiltä löydät erikokoisia kylmävetolaatikostoja kuten myös käteviä saladetteja, jotka tarjoavat paljon tilaa erilaisten elintarvikkeiden, kuten lihan ja kalan, säilytykseen. Voit valita kylmävetolaatikoston vetolaatikoilla ja kaapeilla. Kylmävetolaatikostot tarjoavat samalla myös käytännöllisen työtason. Jos tarvitset tukevan työtason leipomiseen, voi graniittityötasolla varustettu pizzapöytä olla oikea vaihtoehto. Tutustu jo tänään monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa edulliset kylmälaitteet expondolta!

Monipuolinen kylmävetolaatikosto Royal Cateringilta

Kylmävetolaatikosto on tarkoitettu ensisijaisesti helposti pilaantuvien, kylmänäpidettävien elintarvikkeiden säilytykseen. Oikeanlaisen säilytystilan ansiosta et joudu enää murehtimaan elintarvikkeiden pilaantumista, ja säästät myös rahaa, sillä elintarvikkeet säilyvät tuoreina pidempään. Laite on erityisen helppo pitää puhtaana, sillä se on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Säilytystilan lisäksi kylmävetolaatikosto tarjoaa suuren työtason, jolle voit asettaa muita keittiölaitteita, kuten monikäyttöisen hedelmä- ja vihannesleikkurin tai vaikkapa laadukkaan lihamyllyn. Työtasoa voit käyttää myös leikkuualustana tai muiden elintarvikkeiden säilytystilana. Laitteen lämpötilaa voit säätää 0–10 °C asteen välillä, ja automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus pitää valitsemasi lämpötilan aina vakaana.


Automaattinen jäänestotoiminto pitää huolen siitä, ettei laitteen sisälle kerry jäätä. Niinpä et joudu sulattamaan vetolaatikostoa välillä, vaan se voi olla jatkuvasti käytössä. Kun jäänestotoiminto on toiminnassa, näkyy se LED-näytöllä. Laite pysyy tehokkaasti kylmänä 215 tai 300 watin tehon ansiosta. Automaattisen jäänestotoiminnon ja helposti puhdistettavien pintojen ansiosta säästät huomattavasti aikaa päivittäisessä ravintolatyössä. Tutustu monipuolisiin kylmävetolaatikostoihimme ja tilaa keittiöösi sopiva laite kätevästi kotiinkuljetuksella jo tänään!

Hygieeninen ja helppo puhdistaa

Kylmävetolaatikostomme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten ne on erittäin helppo puhdistaa tavanomaisilla puhdistusaineilla. Ruostumaton teräs onkin erityisen sopiva materiaali ravintolalaitteille, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi ruostumaton teräs suojaa laitetta tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta, sillä se kestää hyvin esimerkiksi suolaisia ja happamia aineita. Laitteen pyöristetyt nurkat helpottavat nekin puhdistusta, sillä lika ei pääse kertymään nurkkiin. Erityisesti helposti pilaantuvien elintarvikkeiden säilytyksessä hygienia onkin erittäin tärkeää. Kaapillisissa malleissa on ritilä, jonka korkeus on vapaasti säädettävissä. Kylmävetolaatikosto tarjoaakin 240 litran tilavuudellaan runsaasti tilaa kaikenlaisten elintarvikkeiden säilytystä varten.


Verkkokaupastamme löydät muitakin elintarvikkeiden kylmennykseen tarkoitettuja laitteita, kuten kylmävitriinejä ja pizzapöytiä. Samoin löydät meiltä tarvitsemasi lämpö-/vesihauteet. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi vesihauteita ja lämpövitriineitä, joiden avulla pidät tarjoiltavat ruoat tehokkaasti lämpiminä. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi tarjoamme laadukkaita tuotteita muidenkin alojen ammattilaisille. Niinpä löydät meiltä myös suuren valikoiman verstaslaitteita ja erilaisia teollisuustarvikkeita kuten vaakoja ammattikäyttöön. Tutustuthan myös uusimpiin tuotteisiimme, joita lisäämme säännöllisin väliajoin Uutuudet-kategoriaamme. Jos sinulla on kysyttävää tilaukseen ja toimitukseen liittyen, tai tarvitset apua oikeanlaisten tuotteiden valinnassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!