Trustpilot

Saladetti

Royal Cateringin saladetti on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ravintola-alalla. Saladetissa yhdistyvät tilava työtaso leikkuulaudalla ja paljon säilytystilaa elintarvikkeille. Säilytystilaan mahtuu erilaisia GN-astiayhdistelmiä (eivät kuulu toimitukseen), joita suojaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi. Laitteen lämpötila on säädettävissä välillä 0–10 °C, joten se mukautuu hyvin kulloiseenkin käyttötarkoitukseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa. Saladettien lisäksi löydät meiltä myös kylmävetolaatikostot. Jos tarvitset kylmäsäilytystilan lisäksi tukevan työpöydän, voi graniittitasolla varustettu pizzapöytä olla oikea vaihtoehto. Valitse keittiöösi sopivat, käytännölliset kylmälaitteet ja tilaa ne edullisesti expondolta!

Laadukas saladetti Royal Cateringilta

Royal Cateringin saladetit ovat tilavuudeltaan 240 litrasta aina 300 litraan saakka. Työtason alla on kaksi erillistä kaappitilaa kahdella ovella, jotka sulkeutuvat äänettömästi. Työtason alla on myös paljon tilaa erikokoisille GN-astioilla, joissa voit säilyttää esimerkiksi valmiiksi pilkkomasi elintarvikkeet salaatin valmistusta varten. 215 watin teholla laitteen sähkönkulutus on 4,1 kWh. Laitteessa on virtanappi sekä LED-näyttö toimintojen säätämiseen tarkoitetuilla napeilla. Saladetti on varustettu automaattisella jäänestotoiminnolla, joka käynnistyy kuuden tunnin välein, ellei ajastusta muuteta manuaalisesti. Kulloisenkin tilan näet LED-näytöstä. Jäänestotoiminnon ansiosta laite on erittäin helppohoitoinen. Saladettien lisäksi tarjoamme myös muita kylmälaitteita, kuten monikäyttöisiä kylmävetolaatikostoja sekä kaukalovitriinejä. Laitteemme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka sopii erityisen hyvin ravintolalaitteiden valmistusmateriaaliksi. Ruostumaton teräs täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset, sillä se on erittäin helppo puhdistaa. Lisäksi materiaali tekee laitteista vankkarakenteisia ja pitkäikäisiä. Laitteiden laadukkuus, toimivuus ja pitkäikäisyys on ravintola-alalla erityisen tärkeää, sillä laitteita tarvitaan jatkuvasti. Juuri siksi expondo onkin oikea valinta, kun tarvitset ammattimaisia laitteita keittiöösi. Tutustu siis jo tänään laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi laitteet parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella!

Tehokkaat kylmälaitteet expondolta

Ennen saladetin käyttöönottoa tulee se kylmentää toivottuun toimintalämpötilaan. Voit säätää lämpötilaa 0–10 °C välillä ja senhetkisen lämpötilan näet LED-näytöltä. Huomioithan, ettei laitteeseen tule laittaa lämpimiä tai avonaisissa astioissa olevia elintarvikkeita. Lämpimien ruokien tulee antaa jäähtyä ennen kylmälaitteeseen laittamista. Koska Royal Cateringin saladetti on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, on se erityisen kestävä, pitkäikäinen ja ennen kaikkea helppo puhdistaa. Laitteen pinnat on helppo puhdistaa kostealla mikrokuituliinalla, ja rasvaiset tahrat irtoavat helposti rasvaa poistavalla pesuaineella. Laadukkaiden teräspintojen ansiosta et joudu käyttämään paljoa aikaa niiden puhtaana pitämiseen. Laitteen hygieenisyys tekee siitä parhaan mahdollisen valinnan ammattikeittiösi kalustusta ajatellen. Verkkokauppamme valikoimasta löydät kaikki muutkin ravintola-alalla tarvitsemasi suurkeittiölaitteet, kuten esimerkiksi laadukkaat rasvakeittimet. Tutustu myös erilaisiin pikaruokalaitteisiimme, kuten suurtalous-leivänpaahtimiin tai vaikkapa parilagrilleihin. Expondon tuotteilla varustelet ravintolasi täydellisesti. Ravintolavarustuksen lisäksi myymme myös verstaslaitteita, kuten vinssejä ja vinttureita ja kaapelinkuorintakoneita. Expondo kattaa siis eri alojen tarpeet laadukkailla ravintola- ja verstaslaitteillaan sekä teollisuustarvikkeillaan. Voit aina luottaa laitteiden laadukkuuteen, sillä ne tarkastetaan jo tuotantovaiheessa jatkuvan laaduntarkkailun keinoin saksalaisten standardien mukaan. Tilaa siis jo tänään saladetti ja muut keittiölaitteet edullisesti kotiinkuljetuksella!