Trustpilot

Pizzapöytä

Royal Cateringin pizzapöytä suunniteltiin erityisesti ammattimaista pizzojen valmistusta ja kylmänäpitoa varten. Pizzapöydissä on tilava työtaso graniitista tai ruostumattomasta teräksestä, kaappeja ja vetolaatikoita pitsojen säilytystä varten sekä tilaa 5–9 GN-astialle, joissa voit säilyttää pizzojen valmistukseen tarvittavia elintarvikkeita. 215–300 watin teholla toimivat pizzapöydät pitävät elintarvikkeet tehokkaasti kylminä, ja automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus pitää lämpötilan tasaisena 0–10 °C välillä. Ammattimaisen työtason lisäksi löydät meiltä myös laitteet taikinan alustusta varten. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa keittiöösi sopiva pizzapöytä jo tänään!

Laadukas pizzapöytä Royal Cateringilta

Suurin pizzapöytämme on tilavuudeltaan 485 litraa ja siinä on 7 vetolaatikkoa, kaksi kaappia ja kylmävitriini yhdeksälle GN-astialle. Voit myös valita pienemmän mallin kahdella kaapilla ja viiden GN-astian kylmävitriinillä. Voit kätevästi pitää tarvitsemasi ainekset kylminä GN-astioissa tai kaapeissa samalla, kun valmistat pizzaa tai muita ruokia. Niinpä elintarvikkeet pysyvät aina kylminä ja siten pitkään tuoreina. Graniitista valmistettu työtaso on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Se tarjoaa runsaasti tilaa ruoan valmistusta varten. Pizzapöytä on varustettu automaattisella jäänestotoiminnolla, joka poistaa jään automaattisesti kuuden tunnin välein. Et siis joudu sulattamaan jäätä itse, joten säästät paljon aikaa. Laitteisiin sopivat GN-astiat löydät myöskin verkkokaupastamme. Voit ostaa meiltä myös muita kylmälaitteita, kuten kylmävitriineitä ja saladetteja/kylmäpöytiä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti keittiöösi täydellisesti sopivat laitteet. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetut pizzapöydät on helppo pitää puhtaana, joten ne täyttävät ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Koska Royal Catering kiinnittää aina erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, ovat tuotteemme taatusti kestäviä ja pitkäikäisiä. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa sopivat ravintolalaitteet expondolta kätevästi kotiinkuljetuksella jo tänään!

Elintarvikkeet pysyvät tehokkaasti kylminä

Ennen kuin pizzapöytä voidaan ottaa käyttöön, on sopiva lämpötila saavutettava. Kulloinenkin lämpötila on luettavissa näytöltä. Älä laita koskaan lämpimiä ruokia tai juomia tai suojaamattomia elintarvikkeita pizzapöydälle. Elintarvikkeiden säilytyksessä tulisi käyttää suljettavia astioita, jotka suojaavat elintarvikkeita ja estävät aromien sekoittumisen. Ruostumattoman teräksen ja graniittityötason ansiosta pöytä on helppo puhdistaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat voi pyyhkiä kostutetulla luutulla tai mikrokuituliinalla, ja rasvaläikkien poistamiseen voi käyttää tavanomaista rasvaa irrottavaa pesuainetta. Pinttyneen lian voi poistaa puhdistussientä käyttämällä. Laadukkaiden materiaalien ansiosta pizzapöytä kestää kovassakin käytössä esimerkiksi suurtalouskeittiössä tai pizzeriassa. Jos tarvitset tehokkaita lämpöhauteita, kuten vesihauteita tai lämpövitriineitä, olet meillä oikeassa osoitteessa.


Emme kuitenkaan myy pelkästään ravintolalaitteita, vaan palvelemme monipuolisesti muidenkin alojen ammattilaisia. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia teollisuustarvikkeita, kuten setelilaskureita ja teollisuusvaakoja, joille on käyttöä myös ravintola-alalla. Setelilaskurin avulla lasket kassan päivän päätteeksi nopeasti ja luotettavasti. Niinpä säästät aikaa ja säästyt myös ikäviltä virheiltä, joilta ei käsin laskiessa usein voi välttyä. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet jo tänään. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!