Trustpilot

Taikinakone

Tarjouksessa
Taikinakone - 30 L - Royal Catering - 2100 W
Royal Catering
(2)

Taikinakone - 30 L - Royal Catering - 2100 W

Mitat (PxLxK)
76 x 43 x 100 cm
1 429,00 € 1 529,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 25.6.

Royal Cateringin taikinakone on erinomainen apuväline leipomoissa, pizzerioissa, lihakaupoissa ja muissa elintarvikealan yrityksissä. 750 watin tehon ansiosta laite sekoittaa jäykätkin taikinat tehokkaasti ja nopeasti tasaiseksi massaksi. Tilavassa 20 litran kulhossa on paljon tilaa suurelle taikinamäärälle. Taikinakoneen liukumattomat ja tärinää vaimentavat kumijalat takaavat laitteen tukevuuden ja turvallisuuden. Taikinakoukun pyörimisnopeus on 185 kierrosta minuutissa ja kulhon nopeus 15 r/min, joten taikina muovautuu vaivattomasti. Erilaisten taikinoiden valmistukseen sopii hyvin myös yleiskone. Leipominen vaatii myös kunnon työtasot, ja siksi esimerkiksi käytännöllinen pizzapöytä voi olla juuri oikea vaihtoehto keittiöösi. Tutustu expondon tuotevalikoimaan ja tilaa jo tänään keittiöösi sopiva taikinakone ja muut tarvikkeet verkkokaupastamme!

Laadukas taikinakone expondolta

Taikinakoneen runko, kulho ja sekoitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 750 watin ja 230 voltin tehon ansiosta laite on erittäin tehokas apuväline esimerkiksi leipomoissa, sillä se vaivaa ongelmitta esimerkiksi sitkeät ja vaikeasti käsiteltävät leipä- ja pitsataikinat. Tuloksena on täydellinen, tasainen taikina. Suuri 20 litran kulho mahdollistaa suuren taikinamäärän valmistamisen kerralla. Laite valmistaa yhteensä noin 8 kg taikinaa kerralla. Suuri 185 r/min pyörimisnopeus takaa taikinan ripeän sekoittamisen ja vaivaamisen. Kulhon päälle asetettava suojaritilä takaa turvallisuuden laitteen käytön aikana: Laite toimii vasta, kun suojaritilä on asetettu paikalleen. Myös liukumattomat ja tärinää vaimentavat kumijalat tekevät taikinakoneesta turvallisen käyttää, sillä se pysyy tukevasti paikoillaan myös käytön aikana. Kone pysyy tukevasti paikallaan myös 70 kg painonsa ansiosta.


Ravintoloissa ja leipomoissa on tärkeää, että työskentely hoituu ripeästi voimia kuluttamatta. Taikinakoneen ansiosta et joudu vaivaamaan taikinaa käsin, vaan käsittelet suuren määrän taikinaa vaivatta ja nopeasti. Laitteen säätönupit ovat sen yläosassa helposti saavutettavissa. Laitteessa on myös hätäkytkin, joka takaa turvallisen käytön. Valikoimastamme löydät myös rasvakeittimiä leivontaan, joiden avulla voit paistaa esimerkiksi munkkeja tai donitseja taikinakoneella valmistamastasi taikinasta.

Kestävä ja helppo puhdistaa

Koska Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden ja kestävien materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkastukseen, on myös taikinakone erittäin pitkäikäinen ja hyvin ulkoisia vaikutuksia kestävä. Ruostumaton teräs on erinomainen valinta ravintola-alan laitteita varten, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi se on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin kovassakin käytössä. Sekä suojaritilä että taikinakulho voidaan irrottaa ja pestä helposti erikseen. Myös taikinakoukku on ruostumatonta terästä ja irrotettavissa. Laadukkaat materiaalit ovat ravintola-alalla hyvin tärkeitä, sillä laitteiden tulee kestää kovassa käytössä pitkään ja toimia aina yhtä tehokkaasti. Royal Cateringin laitteilla tämä onnistuu ongelmitta, joten voit huoletta luottaa laadukkaisiin laitteisiimme.


Verkkokaupastamme löydät muitakin herkkujen valmistamiseen sopivia laitteita, kuten vohvelikoneita ja milkshaker-koneita. Vohveleiden ja pirtelön lisäksi voit valmistaa taikinakoneella leivonnaisia, kuten munkkeja ja donitseja. Lisäksi valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia ravintolalaitteita, kuten pikaruokakeittiön laitteita ja suurkeittiön kalusteita. Laajasta valikoimastamme löydät kaikki laitteet ja kalusteet, joita tarvitset ammattimaisessa keittiössä. Tutustu jo tänään ravintolalaitteisiimme ja valitse keittiöösi sopiva taikinakone sekä muut tarvitsemasi laitteet. Autamme mielellämme sopivien laitteiden valinnassa ja muissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.