Trustpilot

Kahvinkeitin

Tarjouksessa
Kahvimylly - 200 - muovi - musta
Royal Catering
(5)

Kahvimylly - 200 - muovi - musta

Mitat (PxLxK)
23 x 16 x 43 cm
139,00 € 219,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Etsitpä kätevää kahvinkeitintä pitopalvelukäyttöön, ravintolaan tai vaikka työpaikan taukotilaan, olet expondon verkkokaupassa aivan oikeassa paikassa. Valikoimastamme löydät niin termoskannut, pumppukannut kuin perkolaattorikeittimetkin. Bartscherin laadukkailla kahvinkeittimillä keität maukkaat kahvit suuremmallekin asiakasmäärälle helposti ja vaivattomasti. Lisäksi kannattaa tutustua myös muihin juomien annosteluun tarkoitettuihin laitteisiimme, joiden avulla annostelet ja pidät kuumina niin teevedet kuin glögitkin. Kiertele verkkokaupassamme ja tee ammattilaisen valinta tilaamalla tarpeitasi vastaava ja laadukas kahvinkeitin expondolta!

Perkolaattorikeitin ammattimaiseen kahvinkeittoon

Pitopalvelussa kuin myös muissa suurissa kahvituksissa tarvitaan laadukkaat laitteet, joiden avulla suurtenkin kahvimäärien keitto käy joutuisasti. Kahvinkeitintä valittaessa huomiota on kiinnitettävä myös valmiin juoman lämpimänäpitoon ja annosteluun. Expondon verkkokaupasta löydät useita erilaisia kahvinkeittimiä, joiden avulla kahvitukset sujuvat ilman pienten kannujen jatkuvaa vaihtoa tai kahvin siirtelyä keittimestä toisiin astioihin. Myös aikaa säästyy, kun kerralla pystytään keittämään suurempi määrä kahvia.

Esimerkiksi Bartscherin perkolaattoreilla valmistat maukasta kahvia hetkessä: kun perkolaattori hoitaa kahvinkeiton luotettavasti, voit keskittyä itse johonkin olennaisempaan. Valittavanasi on esimerkiksi 15 tai 6,8 litran laitteet riippuen tarpeistasi ja asiakasmääristä. Perkolaattorissa eli pulputuskeittimessä kylmä vesi kaadetaan säiliöön ja pannukahvi annostellaan yläosan siivilään. Sähkövastuksen lämmittämä vesi nousee ohutta putkea pitkin kahvijauheen päälle ja suodattuu takaisin säiliöön. Tämä kierto jatkuu, kunnes koko juoman lämpötila on lähellä kiehumispistettä. Kahvi ei kuitenkaan saa kiehua, joten termostaatti pienentää tehoa ja laite siirtyy lämpimänäpitotoimintoon. Pannujauhatusta käyttäessäsi et tarvitse suodatinpaperia, ja pannukahvi myös säilyy hyvänmakuisena pidempään kuin suodatinjauhatuskahvi. Tarvittaessa valmis juoma on helppo siirtää laskuhanan kautta toiseen astiaan. Perkolaattori sopii erinomaisesti pitopalveluyrityksille, työpaikkakahviloihin tai juhlien järjestäjille. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö on helppo puhdistaa ja kevyttä kahvinkeitintä on myös helppo kuljettaa mukana.

Laadukas kahvinkeitin apurina keittiössäsi

Verkkokaupastamme löydät kahvinkeitinten lisäksi myös termoskannut ja kevyellä painalluksella toimivat pumpputermokset juomien annosteluun. Eri juomille, kuten kahville, teelle ja glögille, kannattaa varata omat kannunsa, joten voi olla järkevää tilata heti kerralla useampi termoskannu. Expondon verkkokaupassa myymämme ravintolalaitteet, kuten lämpötasot, on suunniteltu vastaamaan ammattikäytön asettamia vaatimuksia. Esimerkiksi kahvinkeittimemme ovat kuitenkin niin helppokäyttöisiä, että ne sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi kodin juhlien keittimiksi: Niiden avulla kahvinkeitto sujuu kuin itsestään, ja niinpä expondon kahvinkeitin onkin ehdottomasti paras apuri keittiössäsi! Kaikille laitteillemme on ominaista hyvin suunnitellut ja viimeistellyt yksityiskohdat. Hyvä esimerkki näistä innovaatioista on esimerkiksi glögi-keitinten lisävarusteena saatavat kupinlämmitinkannet, jotka lämmittävät mukit keittimen päällä valmiiksi ilman ylimääräistä tilaa tai energiaa!

Valikoimassamme on perkolaattorikeitinten lisäksi myös keittimiä, joiden eristetyissä termoskannuissa sekä lämpimänäpitolevyillä kahvi pysyy lämpöisenä pitkään. Meiltä löydät niin ikään malleja myös kahdella termoskannulla. Pitopalveluiden tarpeisiin sopivat myös esimerkiksi keittopatamme ja infrapunalämmittimemme, joiden avulla säilytät ruoat sopivan lämpöisinä ennen tarjoilua.Tutustu siis kattavaan valikoimaamme ja tilaa tarpeitasi vastaava kahvinkeitin ja muut tarvitsemasi laitteet kätevästi expondon verkkokaupasta. Voit hoitaa tuotteita koskevat tiedustelut ja tilaukset helposti sähköpostitse tai puhelimitse. Suomenkielinen asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mielellään.