Trustpilot

Kasvikuivuri

Tarjouksessa
Kasvikuivuri - 800 W - 12 tasoa
Royal Catering
(18)

Kasvikuivuri - 800 W - 12 tasoa

Mitat (PxLxK)
42.5 x 33 x 45.5 cm
279,00 € 299,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin kasvikuivuri on oivallinen kieittiöväline kasvisten, hedelmien, marjojen, sienien ja jopa lihan ja kalan kuivaamista varten. Sähköisesti toimiva kone kuivattaa haluamasi ruoka-ainekset tehokkaasti ja turvallisesti. Kuivattamismenetelmä parantaa ruoan säilyvyyttä ja pitää maun maukkaana pidempään. Voit siis kuivattaa haluamasi ruoka-ainekset vaivatta ja tehdä vaikkapa herkullisia hedelmäsipsejä. Laite tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja toimiii automaattisesti sisäänrakennetulla ajastimella, joten ruoat voivat huoletta olla laitteen sisällä jopa yön yli. Kätevä ja tehokas kasvi-/hedelmä-/sienikuivuri on ihanteellinen laite niin ammattikäyttöön, kuin myös kotitalouksiinkin. Tutustu useista eri malleista koostuvaan valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään.

Monipuolinen kasvikuivuri

Kasvikuivaimen käyttömahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat – voit käyttää sitä sienikuivurina, lihakuivurina, hedelmäkuivurina tai marjakuivurina. Myös esimerkiksi yrtit ja kala kuivuvat laitteessa. Kompaktin kokoinen laite ei vie paljon tilaa suurkeittiössä. Laite sisältää 6-8 läpinäkyvää tasoa, joiden päälle ruoka-ainekset asetellaan. Kaikki tasot ovat pesunkestävä ja voidaan täten pestä astianpesunkoneessa. Sähköisesti toimiva kuivuri vakuuttaa tehokkaalla, parhaillaan jopa 1000 watin lämpövastuksellaan ja tasaisella toimivuudellaan. Kasvikuivuri kuivattaa ylimääräisen veden, mikä kuivausprosessissa tarkoittaa sitä, että kuivatut ruoka-ainokset säilyvät paremmin syömäkelpoisina ja niiden maku säilyy pidempään. Kuivurilla voitkin helposti vamistaa vaikkapa herkulliset ja terveelliset omena- tai banaanisipsit. Yhtä helposti pystyt myös kuivattamaan vihannesviipaleet, tai esimerkiksi lihan tai kalan. Terveellisten naposteltavien valmistus onkin nyt entistäkin helpompaa. Kasvikuivuri on ihanteellinen lisä monille ravintola-alan yrityksiin, kuteen ravintoloihin, baareihin, ruokaloihin sekä pitopalveluyrityksille. Tietenkin kuivain on myös loistava väline kotitalouksien keittiöihin.

Jos haluat kuivata esimerkiksi kasviksia, onnistuu kuivaaminen kasvikuivurilla todella helposti. Ensiksi kasvikset pestään, kuoritaan ja leikataan ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Saat huolellista jälkeä viipaleista käyttämällä vihannessiivutinta. Laite toimii ilman sähköä ja leikkaa samanmuotoisia paloja – lisäksi säästät samalla merkittävästi aikaa. Expondon suuri keittiövälineiden valikoima on täynnä vastaavaanlaisia laadukkaita ja näppäriä laitteita, joilla ruoanlaitto on entistä sutjakampaa ja hauskempaa. Vihannesten leikkuun jälkeen kaikki palat asetellaan kasvikuivurin läpinäkyville kuivaustasoille, joiden avulla voit kuivata suuren määrän ruoka-aineksi yhtäaikaan. Sitten voitkin jo käynnistää kuivaimen ja säätää lämpötilan ja kuivausajan kohdilleen.

Herkulliset lopputulokset

Kuivaus on vanha ja perinteinen säilöntämenetelmä. Mikrobit eivät selviydy kuivatuissa tuotteissa, sillä ne eivät saa riittävästi vettä. Myös kuivattamisen jälkeen ruoka-ainesten maku ja ravinto-aineet säilyvät hyvin. Kasvikuivuri on kuivausmenetelmistä kaikkein tehokkain ja nopein vaihtoehto, sillä kaikissa kuivureissa lämpötila on säädettävissä 32-68 asteen välillä. Sopiva kuivaustoiminto on helppo valita selkeästä ohjauspaneelista, jossa on digitaalinen näyttö. Näytöstä voit lukea kaiken tarvittavan, kuten lämpötilan ja sen ohella myös ohjeistetun optimaalisen lämpötilan elintarvikkeille. Lisäksi saat tuotteen mukana kuivausohjeet eri ruoka-aineksille. Kuivaustasot tarjoavat runsaasti tilaa suurelle ruokamäärälle. Kuivauskammio ja sen kuori on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mikä tekee laitteesta pitkäikäisen ja helpon puhdistaa. Erityisen helppoa kuivauksesta tekee kasviskuivurin sisäänrakennettu ajastin, jonka voi parhaillaan säätää jopa 40 tuntiin saakka. Ajan mentyä umpeen, sammuu laite automaattisesti. Voit siis jättä elintarvikkeet kuivamaan yön yli, ilman että joutuisit murehtimaan niiden ylikuivumista.

Kasvikuivuri soveltuu ammattikäyttöön sekä kotitalouksiin. Sen tehokkuus tekee siitä ylivertaisen muihin kuivausmenetelmiin verrattuna, jotka vievät usein paljon enemmän aikaa. Kuivurin sisäänrakennettu termostaatti lämmittää jokaista kuivaustasoa tasaisella lämmöllä, joten voit olla varma että lopputulos tulee olemaan laadukas. Kuivaaminen luonnistuu yksinkertaisesti ja aikaa säästäen. Kuivurin avulla pääset kokeilemaan perinteisiä ja vaihtoehtoisia herkkuja. Olipa kyseessä sitten naposteltavat tai kuivattu poro, onnistuu niiden valmistus tehokkaalla Royal Cateringin kasviskuivurilla, joka on lisäksi kompaktin kokonsa ansiosta helposti liikuteltavissa paikasta toiseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa jo tänään. Saat tuotteemme kätevästi kotiinkuljetuksella ilman toimituskuluja.