Trustpilot

Leivänpaahdin

Tarvitsetko tehokkaan laitteen, jolla voit paahtaa monta paahtoleipäviipaletta kerralla? Royal Cateringin tehokas leivänpaahdin on juuri oikea valinta! Löydät meiltä ruostumattomasta teräksestä valmistetun leivänpaahtimen joko neljälle tai kuudelle siivulle. Murulaatikolla varustettu paahdin on helppo puhdistaa, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori takaa ajattoman ulkomuodon, joka sopii varmasti jokaiseen keittiöön. Tehokkaalla 1 800 tai 2 500 watin paahtimella valmistat kullanruskeat paahtoleipäviipaleet hetkessä. Ehkäpä haluat tarjoilla aamupalapöydässäsi paahtoleipien lisäksi myös vohveleita? Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa jo tänään sopiva leivänpaahdin ja muut laitteet expondolta!

Royal Cateringin ensiluokkainen leivänpaahdin

Royal Cateringin leivänpaahdin suunniteltiin ammattimaiseen käyttöön ravintola-alan yrityksissä. Tehokkaassa 2 500 watin leivänpaahtimessa on tilaa kuudelle leipäviipaleelle. Kytkintä säätämällä voit paahtaa joko kaksi, neljä tai kuusi viipaletta kerralla. Ajastimen avulla voit säätää juuri sopivan ajan ja saavuttaa juuri toivomasi paahtoasteen. Luisumattomien kumijalkojensa ansiosta laite pysyy tukevasti paikoillaan, joten sen käyttö on aina turvallista. Lisäksi laitteessa on käsikäyttöinen nostomekanismi, jonka avulla saat nostettua viipaleet kätevästi ulos paahtimesta. Laitteen kuori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se sopii ajattoman ulkomuotonsa ansiosta kaikkiin ympäristöihin. Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali ravintolalaitteita varten, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Materiaali suojaa laitetta tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta, ja se on helppo puhdistaa tavanomaisilla puhdistusaineilla. Puhdistusta helpottavat myös pyöristetyt reunat ja murulaatikko, jonka voi pestä kätevästi astianpesukoneessa. Leikkuukoneillamme siivutat paahtoleivän lisukkeeksi esimerkiksi juustoa tai makkaraa. Tehokkaan leivänpaahtimen ansiosta paahtaminen käy nopeasti ja paahtotulos on todella tasainen. Paahtimien lisäksi valikoimaamme kuuluu salamantereita, joiden avulla voit valmistaa esimerkiksi kolmioleipiä, patonkeja, pitsaa tai vaikkapa laatikkoruokia. Royal Cateringin laatutuotteilla onnistut varmasti. Tutustu jo tänään monipuoliseen valikoimaamme ja löydä keittiöösi sopivat tuotteet!

Materiaalina ruostumaton teräs

Leivänpaahtimemme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, aivan kuten upporasvakeittimemme ja useat muut ravintolalaitteet. Laadukkaan materiaalin ansiosta laitteet ovat pitkäikäisiä ja erityisen kestäviä. Ruostumaton teräs on helppo pitää puhtaana, ja se antaa laitteille ajattoman ulkomuodon, joka sopii hyvin kaikkiin keittiöihin. Koska leivänpaahdin on helppo puhdistaa, säästät myös paljon aikaa kiireisessä ravintolatyössä. Kiireisessä arjessa laitteiden helppokäyttöisyys ja -hoitoisuus on erittäin tärkeää. Löydät meiltä myös paljon erilaisia suurkeittiökalusteita, joista on saatavilla eri kokoja ja malleja. Niinpä löydät meiltä jokaiseen keittiöön sopivan varustuksen. Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaisiin materiaalivalintoihin ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, joten voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat aina laadukkaita ja kestäviä. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme myös muiden alojen ammattilaisia. Niinpä löydät meiltä esimerkiksi suuren valikoiman hitsauskoneita ja muita sähkötyökaluja. Muistathan pitää silmällä myös verkkokauppamme uutuuksia, sillä laajennamme jatkuvasti valikoimaamme voidaksemme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme myös mielellämme kaikissa tuotteisiin, tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä sekä sopivien tuotteiden valinnassa. Tilaa siis jo tänään keittiöösi sopiva leivänpaahdin expondolta ja vakuutu laadusta ja hyvästä palvelusta!