Trustpilot

Kaulinkone

Expondon verkkokaupasta tilaat edulliset ja laadukkaat Bartscherin kaulinkoneet, jotka soveltuvat erinomaisesti leipomoihin, ammattikeittiöihin, ruokaloihin, pizzerioihin ja ravintoloihin. Suurkeittiössä leipien, pizzojen ja muiden taikinoiden käsittelyyn tarvitaan laadukkaat koneet, jotka työstävät taikinan tasaiseksi ilman käsivoimin tapahtuvaa vaivaamista tai kaulimista. Tasalaatuinen tuotanto on tärkeää, jotta voit olla varma, että jokainen leipä, pitsa tai leivonnainen on samankokoinen ja kypsyy samassa ajassa. Laadukas kaulinkone helpottaa jokapäiväistä työskentelyä tehden leipomisesta nopeaa ja ammattimaista. Tutustu valikoimaan ja tilaa tuotteet helposti expondolta!

Ammattilaisen työkalu taikinan työstämiseen

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulinkone on jykevä ja lujarakenteinen ammattikäyttöön suunniteltu keittiöväline. Tukevasta rakenteesta kertoo itse laitteen paino; noin 40-kiloinen kaulinkone seisoo tukevasti työpisteellä, eikä se liiku tai heilu käytön aikana. Laadukkaat materiaalit takaavat, että kone kestää pitkään ammattimaisessa käytössä. Käytön tulee olla sujuvaa, jotta leipominen käy nopeasti ja jouhevasti. Siksi ravintolan ja suurkeittiön kannattaakin aina panostaa laatuun, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan tuotannon. Kaulinkoneen lisäksi taikinakone on ehdoton hankinta leipomoon ja muuhun suurkeittiöön, jossa leivotaan paljon. Laite sekoittaa jäykätkin taikinat tehokkaasti ja nopeasti tasaiseksi massaksi tilavassa 20 litran kulhossa.

Kaulinkoneella voit kätevästi työstää kylmää taikinaa suurella voimakkuudella, muuttamatta taikinan koostumusta. Laite on näin ihanteellinen apuri keittiöön, jossa leivotaan usein ja suuria määriä kerralla. Ammattimaisessa taikinan työstämisessä on tärkeää, että tuotteet ovat tasalaatuisia ja keskenään samankokoisia. Ilman kaulinkonetta saattaa olla hankalaa työstää pitsapohjat juuri samanpaksuiseksi. Laitteen ansiosta voit helposti säätää pizzapohjan läpimittaa ja paksuutta tehden niistä juuri sellaisia kuin haluat. Expondon valikoimasta löydät kaksi kaulinkonetta; toinen on suunniteltu läpimitaltaan korkeintaan 30 ja toinen korkeintaan 40 senttimetrin levyisille taikinoille. Molemmissa koneissa pohjan paksuutta voi säätää välillä 0,3 - 5,5 mm. Tämä mahdollistaa ohuen pitsan tai paksumman pannupitsan tyyppisen pohjan työstämisen. Yhden taikinan paino voi olla korkeintaan 700 grammaa, jotta se mahtuu hyvin koneen läpi. Löydät valikoimastamme myös erikokoisia pitsauuneja, joihin mahtuu joko yksi tai kaksi pizzaa, joiden halkaisija on 35 cm.

Kaulinkone nopeaan ja tasalaatuiseen leivontaan

Kaulinkone expondolta ovat erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Ammattitason laite sopii vaativankin keittiön tarpeisiin
  • Tyylikkäät ja helposti puhdistettavat pinnat
  • Suurien taikinamäärien helppoon työstämiseen
  • Ei vaikuta kylmän taikinan koostumukseen työstettäessä

Ammattitason leivonnassa myös laitteiden puhdistus tulee olla nopeaa ja helppoa. Taikinat ja muut raaka-aineet saattavat tarttua lujasti pinta-materiaaleihin, kun kaulinkone on käytössä koko päivän. Tuotannon jälkeen pinnat pitää pystyä puhdistamaan tehokkailla puhdistusaineilla sekä purkamalla laite mahdollisimman pieniin osiin erillistä pesua varten. Pieniin väleihin jää usein jauhoja tai muita raaka-aineita, jotka saattaa olla hankala puhdistaa. Kun laite on suunniteltu ammattikeittiöön, voit luottaa, että puhdistus onnistuu myös kätevästi. Samaisen saksalaisen luotettavan valmistajan pastakoneet ovat myös erinomainen lisähankinta haluamasi muotoisen pastan valmistamiseen. Spagetti, fusilli,gnocchi, fettuccini-nauhapasta ja cannellonit syntyvät käden käänteessä.

Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattikeittiöön suunniteltuja tuotteita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Esimerkiksi ammattilaisille suunnitellut sauva- ja tehosekoittimet tekevät soseiden ja keittojen valmistamisesta nopeaa. Kovien raakaaineiden, kuten pähkinöiden tai jääpalojen, murskaamiseen tehojen on oltava riittävän suuret ja terien tarpeeksi terävät. Expondolta löydät korkeatasoiset keittiötuotteet helposti ja ilman riskiä. Palvelumme on joustavaa sekä hinnat edullisia. Tarvittaessa voit tehdä palautuksen ilman lisäkuluja. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden valinnassa.