Trustpilot

Mehupuristin

Bartscherin laadukas mehupuristin sopii täydellisesti kahvilaasi tai ravintolaasi, jos haluat tarjota asiakkaillesi itsepuristettuja tuoremehuja. Laitteessa yhdistyvät mehupuristin ja tehosekoitin, joten voit valmistaa sillä myös esimerkiksi smoothieita tai muita juomia. Lisäksi voit ostaa laitteeseen lisäosan, jolla voit leikata ja raastaa vihanneksia ja hedelmiä. Niinpä laite on oikea monitoimikone, joka helpottaa kiireistä ravintola-arkea. Mehupuristimella voit valmistaa aina tuoreita mehuja, ja makuyhdistelmissä vain mielikuvitus on rajana. Tilaa jo tänään edullinen mehupuristin ja tehosekoitin Expondolta!

Bartscherin monipuolinen mehupuristin

Bartscherin monikäyttöinen mehupuristin toimii sekä mehustimena että tehosekoittimena, ja lisäosan avulla voit käyttää sitä myös vihannesten ja hedelmien raastamiseen ja pilkkomiseen. Puristimen pyörintänopeus on jopa 20 000 kierrosta minuutissa, ja 800 watin tehonsa ansiosta se mehustaa hedelmät ja vihannekset nopeasti ja tehokkaasti. Laitteen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sekoitusastia lasista ja jalusta ja kansi muovista. Laitteen terävät terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne kestävät erinomaisesti kovassa kulutuksessa ja ovat helppo puhdistaa. Expondon verkkokaupasta löydät myös itse valmistamillesi mehuille sopivan mehuannostelijan, joka pitää mehun tarjoilun aikana tehokkaasti kylmänä. Jakelijaan sopii 5 litraa mehua, joten voit valmistaa suuren määrän mehua kerralla ja pitää sen tarjolla esimerkiksi aamiaisbuffetissa tai seisovassa pöydässä.

Aamiaisbuffettiin sopii juomajakelijan lisäksi myös muroannostelija, jonka avulla hotellin tai kahvilan asiakkaat voivat annostella murot ja myslit hygieenisesti suoraan lautaselle. Juomajakelijassa voit mehupuristimella valmistetun mehun lisäksi pitää kylmänä esimerkiksi maidon muroja varten. Tehokkailla keittiölaitteilla nopeutat esivalmisteluja ja ruokien valmistusta, jolloin voit tehdä myös monta työtehtävää samalla aikaa. Näin tehostat ravintolasi toimintaa eivätkä asiakkaasi joudu odottamaan turhan pitkään.

Kaikki ravintolalaitteet edullisesti Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi ravintolalaitteet suurkeittiö- ja pikaruokalaitteista lihanjalostuslaitteisiin, keittiövälineisiin ja suurkeittiökalusteisiin. Lisäksi löydät meiltä kaikki laitteet, joita tarvitset ruokien kylmänä- tai lämpimänäpitoa varten. Jos ostat edullisen mehupuristimen, saat samalla myös tehosekoittimen ja laadukkaan vihannesleikkurin. Valmistamastasi tuoremehusta voit sekoittaa myös herkullisia drinkkejä, joita voit tarjoilla ravintolasi terassilla. Tehokas terassilämmitin pitää asiakkaasi lämpiminä viileinäkin kesäöinä.

Jos haluat tarjota asiakkaillesi jälkiruoaksi suklaisia herkkuja, on hieno suklaalähde erinomainen hankinta. Jälkiruoaksi sopivat hyvin myös erilaiset vihreät tai marjaisat smoothiet. Mehupuristimella valmistat herkulliset smoothiet helposti ja nopeasti. Voit valmistaa raikkaan smoothien vaikka kauden marjoista tai tehdä hedelmäisestä smoothiesta terveellisemmän vaikkapa pinaattia lisäämällä. Sekä mehupuristin että kaikki muutkin ravintolalaitteemme on valmistettu tarkoin valituista, laadukkaista materiaaleista. Näin laitteet kestävät vaativassa, päivittäisessä käytössä. Ruostumaton teräs on erityisen hyvä ravintolalaitteiden valmistusmateriaali, sillä se on hygieeninen, helppo puhdistaa ja suojaa laitetta tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Lisäksi laitteemme tarkastetaan tuotannon aikana jatkuvassa laaduntarkkailussa, joten voit luottaa niiden kestävyyteen ja laatuun. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa jo tänään tehokas mehupuristin ja muut laitteet ravintolaasi. Expondolta saat laitteet parhaaseen hinta-laatusuhteeseen kätevästi kotiinkuljetuksella!