Trustpilot

Mehuannostelija

Tarjouksessa
Mehuannostelija 1 x 7 litraa
Royal Catering
(3)

Mehuannostelija 1 x 7 litraa

Mitat (PxLxK)
35 x 27 x 57 cm
89,00 € 119,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.
Tarjouksessa
Mehuannostelija - 2 x 6 L - jäähdytys

Mehuannostelija - 2 x 6 L - jäähdytys

Mitat (PxLxK)
42 x 35 x 50 cm
419,00 € 719,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin ja Bartscherin mehuannostelijat pitävät mehut ja muut kylmät juomat, kuten jääteen, limonadin tai maidon kylminä ja helposti asiakkaiden saatavilla. Bartscherin mehuannostelija toimii termosähköisellä jäähdytyksellä kun taas Royal Cateringin annostelijoissa on putki, joka voidaan täyttää jäällä juomien kylmänäpitoa varten. Mehuannostelijoiden tilavuus vaihtelee viidestä aina 21 litraan. Royal Cateringin annostelija on saatavilla yhdellä, kahdella tai kolmella 7 litran säiliöllä. Mehuannostelija sopii erinomaisesti hotellien ja ravintoloiden aamiaisbuffetteihin ja muihin seisoviin pöytiin.

Mehuannostelija juomien kylmänäpitoon

Expondon verkkokaupasta löydät edulliset mehuannostelijat, joiden avulla pidät mehut ja muut juomat myös tarjoilun aikana kylminä. Voit valita joko termosähköisellä jäähdytyksessä tai jääpaloilla jäähdyttävän annostelijan buffettiin, kanttiiniin tai vaikkapa aamiaistarjoiluun. Royal Cateringin mehuannostelija on saatavilla joko yhdellä, kahdella tai kolmella 7 litran säiliöllä varustettuna ja Bartscherin termosähköisen annostelijan tilavuus on 5 litraa. Kaikissa annostelijoissa on käytännöllinen tippa-alusta, jonka ansiosta laite ja sen ympäristö pysyy siistinä eikä roiskeita synny. Tippa-alustan allas on helppo irrottaa tyhjentämistä ja puhdistusta varten. Kaikki annostelijat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja laadukkaasta muovista, joten ne on erityisen helppo pitää puhtaina ja hygieenisinä.

Verkkokaupastamme löydät myös Bartscherin laadukkaita mehukoneita, joilla voit valmistaa itse raikkaat ja herkulliset tuoremehut. Vastavalmistetun tuoremehun voit tarjoilla kylmänä mehuannostelijassa. Laadukkailla laitteilla voit valmistaa ja tarjoilla tuoreita, itse valmistettuja ruokia ja juomia, etkä joudu turvautumaan pakasteisiin, säilykkeisiin tai muihin valmistuotteisiin. Tuorepuristettu mehu sisältää paljon vitamiineja ja pelkästään hedelmien ja vihannesten luonnollista sokeria, joten se on hyvin terveellinen vaihtoehto sokeripitoisille valmismehuille. Annostelijoiden ansiosta voit valmistaa suuren määrän mehua kerralla ja pitää sen pitkään kylmänä ja tarjolla buffetissa tai kanttiinissa.

Monipuoliset ravintolalaitteet Expondolta

Verkkokaupastamme löydät myös muita kylmälaitteita, kuten kahviloihin ja kioskeihin sopivia kylmävitriineitä. Kylmälasikoissa pidät erilaiset ruoat ja juomat tehokkaasti kylminä ja asiakkaiden nähtävillä. Voit myös tilata jäämurskakoneen, jos haluat täyttää Royal Cateringin annostelijan putken jäämurskalla ja pitää juomat siten kylminä pitkään. Jäämurska sopii myös erinomaisesti kesän kylmiin juomiin tai erilaisiin cocktaileihin ympäri vuoden. Mehuannostelijan lisäksi voit tilata meiltä myös erilaiset kuumajuoma-annostelijat esimerkiksi glögin, kaakaon, teen ja muiden kuumien juomien annosteluun ja lämpimänäpitoon. Valikoimaamme kuuluu paljon erikokoisia annostelijoita 10 litrasta aina 40 litraan saakka. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut juoma-annostelijat on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Ruostumaton teräs soveltuu erinomaisesti ravintolalaitteiden valmistusmateriaaliksi, sillä se on erityisen kestävä, hygieeninen ja tasapintainen materiaali, johon bakteerit ja lika eivät pääse kertymään. Rosteri kestää hyvin kulutusta ja korroosiota aiheuttavia aineita, kuten suolaisia ja happamia elintarvikkeita. Ruostumattoman teräksen ansiosta myös mehuannostelija on helposti puhdistettava ja erittäin kestävä laite. Tutustu siis monipuoliseen ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa mehuannostelija ja muut keittiölaitteet edullisesti suoraan verkkokaupastamme! Jos sinulla on kysyttävää tuotteisiin ja tilaukseen liittyen tai tarvitset neuvoja sopivien laitteiden valinnassa, auttaa asiakaspalvelumme mielellään puhelimitse tai sähköpostitse.