Trustpilot

Kaakaokeitin

Royal Cateringin kaakaokeitin sopii erinomaisesti kaakaon ja muiden lämpimien juomien valmistukseen, kuumentamiseen ja lämpimänäpitoon. Laite sekoittaa kaakaon automaattisesti ja pitää sen tasaisena jatkuvan sekoituksen ansiosta. Kaakaokeittimen lämpötila on säädettävissä 90 °C saakka ja termostaatti pitää juoman jatkuvasti tasaisen lämpöisenä. Laitteessa on tippa-alusta ja läpinäkyvä, polykarbonaatista valmistettu säiliö, jotka ovat molemmat irrotettavissa. Irrotettavat osat ovat siten erittäin helppoja puhdistaa. Laitteessa on hana juoman helppoa annostelua varten. Valikoimastamme löydät myös muita juoma-annostelijoita esimerkiksi kuuman veden tai glögin annosteluun. Valitse Expondon laadukas kaakaokeitin, joka vastaa ammattikeittiösi tarpeisiin!

Monikäyttöinen kaakaokeitin

Expondon monikäyttöinen kaakaokeitin pitää kaikenlaiset kuumat juomat haluamasi lämpöisinä ja sekoittaa juomaa samalla pitäen koostumuksen tasaisena. Automaattisen sekoituksen ansiosta voit laittaa keittimeen maidon ja kaakaojauheen, ja keitin sekoittaa ja kuumentaa juoman valmiiksi. Kyseessä on erinomainen monitoimilaite, sillä voit kuumentaa, sekoittaa ja pitää lämpimänä mitä tahansa kuumaa juomaa. Kätevän venttiilin ansiosta voit annostela kuumaa juomaa suoraan mukiin. Irrotettava tippa-alusta estää juoman tippumisen pöydälle ja se on helppo tyhjentää ja pitää puhtaana. Kaakaokeittimen lämpötila on säädettävissä 0 - 90 °C välillä, joten voit vaivattomasti lämmittää juoman juuri toivomasi lämpöiseksi. Automaattinen termostaatti pitää nesteen jatkuvasti tasaisen lämpimänä eikä polta sitä pohjaan. Kaakaokeitin on valmistettu laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä sekä kestävästä muovista. Siinä on vesisäiliö sekä ruuvi säiliön tyhjennystä varten. Voit valita myös mallin irrotettavalla, muovista valmistetulla kuppitelineellä. Valikoimastamme löydät erikokoisia keittimiä 3, 5 tai 10 litran tilavuudella, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan tilavuuden. Verkkokaupastamme löydät muitakin lämpimänäpitoon tarkoitettuja laitteita, kuten vesihauteita, lautaslämmittimiä tai infrapuna-lämpösäteilijöitä, jotka pitävät esille laitetut valmiit annokset tehokkaasti lämpiminä. Tutustu verkkokaupassamme monipuolisiin lämpöhauteisiin ja muihin ammattimaisiin ravintolalaitteisiin!

Laadukkaat ravintola-alan laitteet Expondolta

Expondo on erikoistunut ammattimaisten ravintolalaitteiden myyntiin, joten löydät verkkokaupastamme varmasti kaikki ammattikeittiössä tarvitsemasi laitteet. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu erilaisia laitteita ja kalusteita suurkeittiö-, lihanjalostus- ja pikaruokalaitteista aina kylmälaitteisiin ja lämpöhauteisiin. Löydät meiltä jokaiseen keittiöön kuuluvan laadukkaan rst-allaskaapin sekä lihakaupoissa ja lihanjalostuksessa ehdottoman tarpeellisen liha-luusahan. Kaikki laitteemme on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja laitteet tarkastetaan jo tuotantovaiheessa jatkuvassa laaduntarkkailussa, joten voit aina luottaa tuotteiden pitkäikäisyyteen. Myös kaakaokeitin on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja vankasta muovista, ja sen säiliö polykarbonaatista. Irrotettava säiliö ja tippa-alusta tekevät laitteen puhdistuksesta erityisen helppoa, joten keitin täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Tehokkaan ja tilavan kaakaokeittimen avulla valmistat kerralla suuren määrän kaakaota tai muita kuumia juomia. Niinpä voit tarjoilla kuumaa juomaa kerralla suurellekin asiakasmäärälle ja pitää sen tehokkaasti sopivan lämpöisenä. Keitin sopiikin siis erinomaisesti kahviloihin, markkinakojuihin tai vaikkapa catering-yritysten käyttöön. Kannattaa tutustua ravintolalaitevalikoimaamme jo tänään, sillä löydät verkkokaupastamme kaikki ammattikeittiössä tarvitsemasi laitteet. Löydät meiltä myös muita kahvilaan tai herkkukojuun sopivia laitteita, kuten hattarakoneita, vohvelirautoja ja pirtelökoneita. Tilaa siis laadukas kaakaokeitin ja kaikki muut tarvitsemasi laitteet edullisesti Expondon verkkokaupasta!