Trustpilot

Lämpösäteilijä

Ruokien tarjoilussa esillepano on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin maku. Lämpimien ruokien tarjoilu asettaa omat haasteensa, jotta ruokalajit pysyvät sopivan lämpöisinä aina niiden nauttimiseen asti. Expondon verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman Royal Cateringin ja Bartscherin laitteita ruokien lämpimänäpitoon. Esimerkiksi Bartscherin lämpösäteilijän avulla voit pitää valmiit annokset sekä näyttävästi esillä että sopivan lämpöisinä. Valikoimastamme löydät myös esimerkiksi käteviä ja huomaamattomia lämpötasoja, jotka lämmittävät reilummankin kokoiset astiat. Tutustu siis verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa lämpösäteilijä sekä muut tarvitsemasi ravintolalaiteet kätevästi expondolta!

Lämpösäteilijä ruoka-annosten ammattimaiseen tarjoiluun

Expondon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Royal Cateringin ja Bartscherin laadukkaita ravintolalaitteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan ammattikäytön asettamia korkeitakin vaatimuksia. Tasokkaiden laitteiden valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, jotka takaavat laitteiden pitkän iän ja kestävyyden käytössä. Käyttäjäystävällisten toimintojen ansiosta laitteet ovat helppokäyttöisiä eivätkä vaadi pitkien käyttöohjeiden selaamista. Hyvä esimerkki tästä on Bartscherin infrapunalla lämmittävä ja tehokas 1100 watin lämpösäteilijä. Siro lämpösäteilijä on valmistettu alumiinista ja sen paino on 5 kg, joten se on helposti siirreltävissä tarpeen mukaan. 122 cm pitkän säteilijän alla on tilaa useammallekin annoslautaselle ja ruoat pysyvät jopa 60 asteen lämpöisinä. Ruokien ja lämpösäteilijän välillä olisi hyvä olla noin 30 cm tilaa, jotta ruoat eivät ylikypsy, vaan pysyvät mehukkaina ja juuri oikeassa valmistusasteessa. Lämpösäteilijän jalat on saatavina erikseen, ja niiden korkeus on 370 mm.


Lämpösäteilijä sopii mitä parhaiten ravintoloihin, kanttiineihin, suurkeittiöihin ja kahviloihin. Se toimii erityisen hyvin linjastoilla, joista asiakkaat noutavat itse annoksensa. Löydät valikoimastamme myös lautasten lämmitykseen tarkoitettuja laitteita kompakteista telineistä aina suurempiin lämmityskaappeihin asti, joissa on tilaa jopa 120 lautaselle. Astioiden esilämmitys hidastaa ruokien jäähtymistä ja auttaa organisoimaan tarjoilun joustavasti päivän kiireisimpinäkin tunteina.

Laadukkaat laitteet ravintola-alan yrityksiin expondolta

Mikäli haluat tarjoilla esimerkiksi alkuruoaksi kuumia keittoja, kannattaa tutustua erityisesti niille tarkoitettuihin keittopatoihimme. Meiltä löydät myös lämpimät vitriinit, joiden tasoille voit asettaa annoksesi tarjolle optimaalisesti. Annosten esillepanossa kannattaa muistaa, että pienelläkin vaivalla on suuri vaikutus: Valmiit ruoka-annokset kannattaa aina koristella. Esimerkiksi silputtu persilja tai versot sopivat monien erilaisten annosten päälle. Annokset nousevat visuaalisesti uudelle tasolle myös erilaisilla soseilla ja kastikkeilla, joita voi valuttaa ja pirkotella ruokalajien päälle. Annoksiin kannattaa myös rakentaa hieman korkeutta ja kolmiulotteisuutta, sillä se lisää ruokien visuaalista kiinnostavuutta. Yksinkertaisilla nikseillä nostatkin annoksesi aivan uudelle tasolle ja teet maukkaista ruoistasi entistäkin houkuttelevimpia! Lämpösäteilijän alla annoksesi pääsevät oikeuksiinsa, säilyvät lämpiminä ja ovat asiakkaiden ulottuvilla.


Verkkokaupassamme vieraillessasi kannattaa tutustua lämpösäteilijöiden ja ruokien lämpimänäpitoon tarkoitettujen laitteiden lisäksi myös muihin tuotekategorioihimme, sillä ravintolalaitteidemme ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteidemme avulla varustelet keittiösi ammattimaisesti ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kierrellessäsi verkkokaupassamme saatat yllättyä erittäin edullisista hinnoistamme, jotka kaiken lisäksi sisältävät myös toimituskulut! Tilaa siis lämpösäteilijä ja muut tarvitsemasi ravintolalaitteet kätevästi verkkokaupastamme jo tänään. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai niiden tilaukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme.