Trustpilot

Lämpövitriini

Royal Cateringin lämpövitriini mahdollistaa ruokiesi täydellisen esillepanon ja soveltuu mitä mainioimmin ammattimaiseen käyttöön gastronomia-alan yrityksissä. Laitteissamme on monia käytännöllisiä yksityiskohtia, ja ne ovat korkealaatuisia ja tehokkaita. Tee vaikutus asiakkaihin Royal Cateringin vitriinillä. Tyylikkäissä lämpövitriineissämme tarjoamasi ateriat voidaan asettaa esille optimaalisella tavalla. Sen lisäksi, että ne houkuttelevat asiakkaita, pysyvät ruoat myös tuoreina. Lämpövitriinimme saavuttavat nopeasti toimintalämpötilansa. Laitteet eivät sovellu ainoastaan lihakauppoihin ja leipomoihin, vaan myös suurtalouskäyttöön. Tutustu muidenkin kategorioidemme tuotteisiin. Valikoimastamme löydät ammattimaisia gastronomia-alan tuotteita edulliseen hintaan. Silmänruoallakin on tärkeä rooli, ja juuri siksi Royal Cateringin lämpövitriini on erinomainen hankinta.

Laadukas lämpövitriini pitää ruoan tuoreena

Laatu on meille pääasia, joten takaamme Royal Cateringin laitteiden helppokäyttöisyyden ja pitkän käyttöiän. Tuotteemme on valmistettu karkaistusta lasista ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja siksi ne kestävät hyvin ympäristövaikutuksia. Korkean laadun vuoksi myös puhdistaminen on vaivatonta. Kuutiomaisen muotonsa ansiosta vitriinille on helppo löytää sopiva paikka ja ruoalle on runsaasti tilaa. Tarjolla on eri kokoisia vitriinikaappeja, joten voit valita juuri sinun tiloihisi sopivan laitteen. Lämpövitriinissä on kolme hyllyä, jotka voi irrottaa puhdistamista varten. Metallimekanismi estää niiden kallistumisen ja putoamisen. Kahden oven ansiosta ruoat on helppo laittaa vitriiniin tai ottaa sieltä. Lämpötilan säätäminen käy mutkattomasti termostaatin avulla, jolla voit säätää laitteen enimmäislämpötilan. Sähköllä toimivat laitteemme ruoan lämpimänäpitoa varten toimivat 1200 W:n teholla, ja niiden lämpötilan säätöväli on 0 – 85 °C. Laitteet ovat suhteellisen kevyitä (25 kg), joten paino ei rajoita kuljettamista tai siirtämistä. Jos etsit muitakin helposti siirrettäviä laitteita esimerkiki caterig-yritykseesi, kannattaa tutustua myös muihin tuoteryhmiimme. Vesi-lämpöhauteissa tarjottavat pysyvät lämpiminä ja friteerauskeittimillä paistat herkut paikan päällä. Etenkin laitteidemme hinta-laatu-suhde erottaa ne muiden valmistajien laitteista. Expondolta saat edullisia laitteita laadusta tinkimättä.

Lämpövitriiniemme kätevät yksityiskohdat puhuvat puolestaan

Kun tilaat Expondolta laitteita yritykseesi, voit olla varma siitä, että laitteissa on monia hienoja yksityiskohtia ja lisäetuja. Näin myös lämpövitriineissämme. Niissä on monia teknisiä yksityiskohtia, joiden ansiosta niiden käyttäminen on vaivatonta ja miellyttävää. Laitteissa on optimaalinen valaistus, jonka ansiosta ruoan esillepano on ihanteellinen. Lämpötilan voit tarkistaa lämpötilanäytöstä. Vitriinit soveltuvat mitä parhaiten ammattimaiseen käyttöön, sillä niissä on kätevä, irrotettava laatikko ruoantähteitä varten. Näin pidät vitriinin helposti siistinä. Vesisäiliö varmistaa riittävän kosteuden. On tärkeää ottaa huomioon nämä yksityiskohdat, jotta ruokasi näyttäisi herkulliselta.


Lämpövitriini soveltuu ennen kaikkea voileipien, pitsojen, jälkiruokien, kakkujen ja leivonnaisten esillepanoon. Juuri vähittäismyynnissä on yhä tärkeämpää kiinnittää huomiota esillepanoon ja tiettyjen piirteiden korostamiseen. Asiakkaan pitää huomata, että tarjolla oleva ruoka on tuoretta ja herkullista. Laitteemme mahdollistavat täydellisen esillepanon ja valaistuksen, mutta myös pitävät ruoat lämpiminä. Oikea valaistus on tärkeä osa ruoan esillepanoa, sillä se vaikuttaa yleiseen tunnelmaan ja asiakkaiden ostokäyttäytymiseen. Lisää siis yrityksesi liikevaihtoa Royal Cateringin lämpövitriinien avulla ja tarjoa asiakkaillesi ruokia, joiden esillepano ja lämpötila ovat täydelliset.


Tutustu nyt ravintola-alan laitteiden asiantuntijan lämpövitriini-valikoimaan ja tilaa laite jo tänään!