Trustpilot

Keittoasema

Tarjouksessa
Täyttöastia keittoasemaan - 2,75 L
Royal Catering

Täyttöastia keittoasemaan - 2,75 L

Mitat (PxLxK)
20 x 20 x 23 cm
33,99 € 43,99 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 28.5.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittoasema pitää keitot ja kastikkeet lämpimänä luotettavasti ja tasaisesti ennen juhlatilaisuutta ja sen aikana. Ammattilaiskäyttöön suunniteltujen asemien tyylikäs ja ajaton muotoilu mahdollistaa niiden käyttämisen myös tarjoiluastioina juhlapöydässä. Keittoasema soveltuu sellaisenaan tarjoiluun ja mahdollistaa esimerkiksi fonduen valmistamisen tai suklaan sulattamisen paikan päällä. Expondolta löydät myös 10 litran sähköiset keittopadat herkullisten pataruokien, keittojen ja kastikkeiden lämpimänä pitoon ilman huolta pohjaanpalamisesta. Expondon keittoasemilla ja keittopadoilla varmistat ammattimaisen lopputuloksen olosuhteista riippumatta - tilaa omasi jo tänään!

Monikäyttöinen keittoasema vaativaan makuun

Laadukkaista materiaaleista valmistettu keittoasema sopii vaativammankin ruoanlaittajan tarpeisiin ja useamman ruokalajin tarjoiluun. Sen avulla voi pitää samanaikaisesti yhdestä neljään keittoastiaa kuumana tarjoilua varten - astioiden lämpötila on yksittäin säädettävissä, minkä vuoksi laitteen käyttö on joustavaa. Suuri lämpötilaväli (30 - 110 °C) mahdollistaa kätevästi erilaisten ruokalajien lämpimänä pitämisen samanaikaisesti ja asema onkin oiva apuväline niin pitopalveluissa kuin ammattikeittiöissäkin. Kompaktin koon vuoksi keittoasemaa voi käyttää tilan ja tarjoilupöydän koosta riippumatta. Keittoastioiden koot vaihtelevat 2,75 ja 6,5 litran välillä, minkä vuoksi se sopii niin pieniin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Keittoastioissa keitot ja kastikkeet pysyvät lämpimänä ennen tilaisuuden alkua ja sen aikana.

Keittoasema on myös hygieeninen valinta, sillä sileän ja yhtenäisen teräspinnan puhdistaminen on vaivatonta ja nopeaa. Pinnan voi pyyhkiä kostealla ja käyttämällä tavanomaisia puhdistusaineita. Juuri helppoutensa vuoksi ruostumaton teräs on suuressa suosiossa ravintola-alalla, jonka kiireisessä ilmapiirissä vaivaton puhtaanapito, helppo valmistelu ja siisti tarjolle asettelu ovat ehdottomia onnistumisen edellytyksiä.

Tukea onnistuneeseen ruoanlaittoon antavat yhtälailla kiireiseen ammattikeittiöön kuin pieniin tiloihin sopivat Bartscherin liikuteltavat keittolevyt, jotka voi kytkeä tavalliseen pistorasiaan ja näin ollen niiden paikkaa voi halutessaan vaihdella hyvin vaivattomasti. Laite sopii myös kotikäyttöön vaikkapa kesämökille, jos tarvetta täysikokoiselle liedelle ei ole. Yhdessä keittoasema ja keittolevy auttavat sinua valmistamaan ja pitämään ruoan lämpimänä tilanteessa kuin tilanteessa, vaikkei tilaa olisikaan käytössä paljon.

Näyttävät tarjoilut laadusta tinkimättä

Näyttävät tarjoilut niin ravintolaan kuin juhliinkin muodostuvat useista elementeistä. Expondolta löytyy laaja valikoima tyylikkäitä välineitä näyttävän buffetin rakentamiseksi - tästä hyvänä esimerkkinä ovat Royal Cateringin ja Bartscherin upeat suklaaputoukset. Suklaalähteiden avulla voi tarjota asiakkaille erilaisen jälkiruokaelämyksen, josta he varmasti nauttivat. Suklaasuihkulähde sulattaa suuren määrän suklaata ja siinä voi dipata vaikka hedelmä- tai karkkivartaita. Ennen muuta kuitenkin suklaalähde on tuote, joka yhdessä keittoasemien kanssa luo niin tyylikkään ja mieleenpainuvan kokonaisuuden juhlapöytään, että vieraat varmasti muistavat ikimuistoinen kokemuksen vielä kauan jälkikäteen.

Expondolla myynnissä olevien keittoasemien valmistajilla Royal Cateringilla ja Bartscherilla on pitkäaikainen asiantuntemus nimenomaan ammattikeittiöön suunnatuista keittiölaitteista – tuotteissa onkin huomioitu täysin ammattilaisten vaatimukset pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Niin keittoasemien kuin keittoastioiden muotokieli on skandinaavisen selkeä ja linjakas ja ne sopivat ulkonäkönsä puolesta kaikenlaisiin tilaisuuksiin erilaisten kattausten kanssa yhdistettäväksi.

Expondon valikoimista löytyy myös laadukkaita, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lämpölevyjä, joiden avulla voi pitää ruoka-annokset pitkään lämpimänä silloinkin, kun ne odottavat tarjoilua eripituisten valmistusaikojen vuoksi. Lämpölevyt sopivat myös yksinkertaisen ja tyylikkään designinsa puolesta muiden tarjoiluastioiden seuralaisiksi brunssi- tai buffet-pöytään.

Kaikki Expondon keittoasemat, keittolevyt ja haudutuspadat ovat paitsi laadukkaita ja tyylikkäitä, myös edullisia. Tämä mahdollistaa kohtuuhintaisen, juuri omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden rakentamisen. Monet ravintola-alan ammattilaiset ovatkin löytäneet Expondon valikoimista oman luottokokonaisuuden niin buffet-pöytään, ravintoloihin kuin juhlatilaisuuksiinkin.