Trustpilot

Haudutuspata

Royal Cateringin sähkökäyttöinen haudutuspata on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se vastaa ravintola-alan korkeaa vaatimustasoa. Haudutuspata pitää monenlaiset ruuat, kuten keitot, kastikkeet ja padat, pitkään ja vaivattomasti lämpimänä polttamatta niitä pohjaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu astia on irrotettavissa, joten se on helppo puhdistaa. Lämpötila on säädettävissä portaattomasti välillä 30–85 °C, joten laite mukautuu joustavasti kulloisiinkin tarpeisiisi eikä koskaan polta ruokia pohjaan, sillä lämpötila ei nouse yli 85 asteen. Tilaa jo tänään käytännöllinen haudutuspata expondolta!

Laadukas haudutuspata edulliseen hintaan expondolta

Royal Cateringin haudutuspata on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Irrotettava astia on ruostumatonta terästä, joten se on pitkäikäinen ja täyttää tiukat hygieniavaatimukset. Laitteen tehokas 400 watin lämpövastus lämmittää laitteessa olevan veden, joka pitää astiassa olevan keiton tai muun ruuan tehokkaasti ja tasaisesti lämpimänä. Lämpöhauteen ja enimmillään 85 asteen lämpötilan ansiosta ruoka ei voi palaa pohjaan, joten voit huoletta tarjota lämmintä ruokaa asiakkaillesi ilman, että joudut jatkuvasti huolehtimaan sen lämpötilasta. Automaattinen lämpötilan vakauden tarkastus pitää lämpötilan aina vakaana, etkä joudu säätämään sitä jatkuvasti. Pata sopii ajattoman ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta esimerkiksi seisovaan pöytään.


Huolella valitut materiaalit ja jatkuva laaduntarkkailu takaavat haudutuspadan pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Laite painaa vain 5 kg, joten se on helposti liikuteltavissa ja sopii siten esimerkiksi pitopalveluiden käyttöön, eikä se vaadi paikalleen asentamista. Haudutuspataan kuuluu myös ylöslaitettava kansi, jossa on kolo keittokauhaa varten. Kannen muovinen nuppi mahdollistaa kannen avaamisen turvallisesti.


Verkkokaupastamme löydät myös sopivan lautaslämmittimen, jonka avulla voit tarjoilla valmiin keiton suoraan lämpimiltä lautasilta. Tämä helpottaa kiireistä ravintolatyötä ja pitää keiton pidempään lämpimänä myös tarjoilun jälkeen. Lämpölevyillä pidät myös muut ruuat lämpiminä seisovassa pöydässä. Kannattaa myös tutustua vedenkeittimiimme, jotka ovat kätevä apu erilaisten kuumien juomien valmistuksessa. Tilaa tarvitsemasi ravintolalaitteet kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella.

Sopii erilaisten ruokien tarjoiluun


Laadukas haudutuspata sopii erinomaisesti erilaisten keittojen lämpimänäpitoon ja tarjoiluun. Voit käyttää sitä myös esimerkiksi patojen ja kastikkeiden tarjoiluun. Padan tilavuus on 10 litraa, joten se tarjoaa paljon tilaa tarjoiltaville ruoille. Niinpä laite sopii täydellisesti esimerkiksi pitopalveluiden tai ravintoloiden käyttöön myös silloin, kun tarjoilet ruokaa suurelle asiakasjoukolle. Keittopata sopii myös liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn, sillä se on suuresta tilavuudestaan huolimatta erittäin kevyt. Niinpä voit tarjoilla erilaisia keittoja ja patoja esimerkiksi perhejuhlissa, häissä tai syntymäpäivillä.


Keitot ovat suosittuja alkuruokia, ja laadukas haudutuspata kuuluukin jokaisen ammattimaisen ravintolan tai pitopalvelun varustukseen. Haudutuspadalla voit tarjoilla myös lihaisia pataruokia pääruokana. Jos haluat pitää suuren määrän kastiketta tai esimerkiksi poronkäristystä lämpimänä, on pata juuri oikea valinta. Laite sopii hyvin myös aamiaisbuffettiin esimerkiksi puuron lämpimänäpitoa varten.


Jos haluat tarjoilla muitakin lämpimiä ruokia kuin keittoja tai patoja, löydät verkkokaupastamme suuren valikoiman erilaisia vesihauteita ruokien lämpimänäpitoa varten. Valikoimaamme kuuluu myös erilaisia kylmälaitteita, jotka pitävät tarjoamasi ruuat tehokkaasti viileänä. Tutustu jo tänään laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopivat laitteet kätevästi expondolta. Autamme sinua mielellämme oikean tuotteen valinnassa ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.