Trustpilot

Munankeitin

Täydellisten kananmunien keittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Munankeitin mahdollistaa kuuden kananmunan keittämisen samanaikaisesti 8 litran vesihauteessa. Esimerkiksi hotellin aamupalalla asiakkaat voivat keittää itselleen juuri omien mieltymysten mukaisen kananmunan. Munat keittyvät kätevästi omilla pidikkeillään, jotka on jokainen merkitty eri värisellä kahvalla. Löysä, puolikova tai kova – tarkat säädöt helpottavat asetuksien valitsemista täydellisen kanamunan keittämiseen. Munankeitin on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, ja tehokkaan toimintaperiaatteen ansiosta laite saavuttaa nopeasti halutun lämpötilan 30 °C – 110 °C välillä. Lisäksi Royal Cateringin munankeittimessä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa laitteen automaattisesti 130 °C:ssa.

Munankeitin hotellin aamupalalle tai buffettiin


Expondon valikoimasta löydät ihanteelliset keittiötarvikkeet ja -laitteet niin ammattikäyttöön kuin vaativalle kotikokille. Munankeitin on erinomainen esimerkki todellisesta arjen helpottajasta, niin kotona kuin vaikkapa hotellissa. Sen avulla keität kananmunat vaivattomasti ja säästät aikaa sekä rikkoutuneita munia. Pidikkeiden ansiosta kananmunat pysyvät keittämisen aikana paikoillaan, eivätkä pääse rikkoutumaan tai sekoittumaan. Ajastimen avulla voit asettaa keittoajan juuri sopivaksi, ja samanaikaisesti voit keskittyä muihin asioihin, kuten pöydän kattamiseen. Hotellin aamiaisbuffettiin voit myös valmistaa nakit ja paistetut kananmunat esimerkiksi multipannuissa, joissa voit tarvittaessa pitää ruuat kannen alla lämpiminä tarjoiluun saakka.

Sähkökäyttöisen munankeittimen suuressa vesihauteessa on tilaa 6 munalle, jotka keittyvät kätevästi erillään omilla pidikkeillään. Buffetissa on tällöin jokaisen vieraan mahdollisuus päättää itse, kuinka monen minuutin munan he haluavat keittää. Lisäturvallisuutta tuovat liukumattomattomat jalat, joilla laadukas munankeitin seisoo tukevasti paikallaan. Käytön jälkeen tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiökone on erittäin helppo puhdistaa. Muita laadukkaita verkkokauppamme keittiövälineitä ovat muun muassa ammattikäyttöön tarkoitetut isot kattilat.

Munankeitin oiva valinta jokaiseen keittiöön, niin hotelliin, ravintolaan kuin pitopalvelulle. Keitin on myös kätevän kokoinen, joten halutessasi voit pakata sen varastoon, kun et sitä tarvitse. Voit jopa kuljettaa sitä mukanasi tapahtumiin tai esimerkiksi pitopalvelun lisälaitteena. Munankeitin on myös helppo puhdistaa ruostumattoman teräspinnan ansiosta, joten aikaasi säästyy tärkeämpiin asioihin. Ruostumaton teräs on suosittu ja arvostettu materiaali monissa tuotteissamme, kuten esimerkiksi paistotasoissa, joilla voit myös paistaa kananmunat aamiaiselle.

Korkeatasoista laatua ammattikeittiöön


Royal Cateringin munankeitin on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät sen käytöstä helppoa ja nopeaa. Ajastin mahdollistaa munien keittämisen juuri haluttuun kypsyyteen. Keitin on myös turvallinen, sillä siinä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa laitteen automaattisesti 130 °C:ssa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia laitteen pois päältä kytkemisestä esimerkiksi hotellissa tai muussa tilassa, jossa laite on pääasiassa asiakkaiden omatoimisessa käytössä. Keittimen mukana toimitetaan myös kaksi munakuppia, joihin keitetyt kananmunat voidaan asettaa ruokailua varten. Samalla kun kananmunat valmistuvat kätevässä keittimessä, voit paistaa vaikkapa pannukakkuja korkeatasoisella paistinpannulla.

Munankeitin on erinomainen hankinta niin buffettiin, hotelliin, ravintolaan kuin pitopalvelulle:

  • Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta – ruostumatonta terästä
  • Ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen, jos se kuumenee liikaa
  • Munanpidikkeiden eriväriset kahvat auttaa tietämään, mikä kananmuna kuuluu kenellekin
  • Liukumattomattomat jalat pitävät laitteen tukevasti paikoillaan keittiötasolla
  • Ammattitason laadukkuus
  • Helppokäyttöinen ja nopeasti puhdistettava


Munankeitin säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse odotella veden kiehumista kattilassa. Laite kuumentaa veden nopeasti haluttuun lämpötilaan ja sinun ei tarvitse tarkkailla, koska vesi alkaa kiehua. Expondon valikoimasta löydät monipuolisesti muitakin ammattikeittiöön suunniteltuja kokin tarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Munankeittimien lisäksi meillä on myös laaja valikoima rasvakeittimiä, riisikeittimiä ja muita suurkeittiölaitteita, tutustu siis valikoimaan tänään!